Balkšvojo gysločio sėklų luobelės Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda,250g
Tuotemerkki: Govinda
Vegaani Vegaani
Vihreiden syöjille Vihreiden syöjille
Orgaaninen Orgaaninen
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda,250g
  • Balkšvojo gysločio sėklų luobelės Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda,250g

Balkšvojo gysločio sėklų luobelės Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda,250g

Tuotemerkki: Govinda
Vegaani Vegaani
Vihreiden syöjille Vihreiden syöjille
Orgaaninen Orgaaninen

Intiassa Sat Isabgol -nimellä jo vuosisatojen ajan tunnetun ja rakastetun psylliumkuoren salaisuus on sen ravintokuitu, joka tekee siitä arvokkaan lisän terveelliseen ruokavalioon. Psylliumkuori turpoaa jopa 20-kertaiseksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.

Sat-Isabgol on peräisin Plantaqo Ovata -kasvin siemenistä. Sat-Isabgol tunnetaan myös nimillä Psyllium Husks, Sat-Isabgol ja Ispaqhula. Se on yksivuotinen kasvi, jota viljellään Intian Gujaratin ja Rajasthanin osavaltioissa.

Sat-Isabgol on Izabgolin siementen kalvomainen pintakerros. Sen vedenimukyky on suuri, ja se muodostaa löysän liman. Sen vaikutus on puhtaasti mekaaninen, ja sen tehokkuus johtuu ainoastaan kuoressa olevasta suuresta määrästä limaa.

1430 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: 9768

Euro vihreä lehti

Yli 80 prosenttia intialaisesta jauhobanaanin kuoresta koostuu kuiduista (esim. vain 40 prosenttia leseistä), joilla on voimakas hydrofiilisyys ja jotka muodostavat geelin. Ruuansulatuskanavan läpi kulkiessaan geelimassa toimii molekulaarisena "sienenä", joka normalisoi ja homogenisoi suoliston sisäistä ympäristöä, imee myrkkyjä ja kaasuja ja vähentää aktiivisesti kipua ja turvotusta. Isabgol on ayurvedinen suoliston ja ruoansulatuskanavan säätelijä. Se helpottaa suoliston toimintaa ja auttaa terveiden ulosteiden muodostumista. Se on valmistettu luonnollisista, orgaanisista raaka-aineista - Plantago ovata -kuorista. Tätä lajia kasvaa vain rajoitetuilla alueilla Intiassa ja Lähi-idässä, ja paikallinen väestö on käyttänyt sitä ammoisista ajoista lähtien

Sat-Isabgol on peräisin Plantaqo Ovata -nimisen kasvin siemenistä. Sat-Isabgol tunnetaan myös nimillä Psyllium Husks, Sat-Isabgol ja Ispaqhula. Se on yksivuotinen kasvi, jota viljellään Intian Gujaratin ja Rajasthanin osavaltioissa.

"Sat-Isabgolia käytetään Isabgolin siementen pintakerroksessa. Sillä on suuri kyky imeä vettä ja muodostaa runsaasti limaa. Sen vaikutus on puhtaasti mekaaninen, ja sen tehokkuus johtuu mahalaukussa olevasta suuresta määrästä limaa.

Sat-Isabgolia käytetään yleisesti kuituna ravintolisissä. Sitä arvostetaan sen suotuisten ominaisuuksien vuoksi paksusuolen ja sen toimintojen säätelyssä.

Perinteisesti käytetty:

- ruoansulatuksen parantamiseen ja suoliston toiminnan stimuloimiseen;

- ruokahalun hillitsemiseen ja painon alentamiseen;

- lisäksi kasvin siemenistä voi olla hyötyä vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville henkilöille lisäkuidun lähteenä.

Govinda psylliumin kuoret ovat erittäin puhtaita ja luonnonmukaisia.

Mitä kevyempiä ne ovat, sitä puhtaampia ja laadukkaampia ne ovat. Mitä vähemmän ruskeita psylliumin siemeniä jauhetaan, sitä enemmän jää jäljelle valkoista psylliumkuorta, joka antaa niille paremmat turvotusominaisuudet.

Maku on neutraali - erityisesti ruokavaliotietoiset ihmiset käyttävät psylliumkuoria myslin kanssa tai silloin, kun se tuntuu sopivalta, esimerkiksi aterian jälkeen.

Psylliumin kuoret sopivat hyvin myös leivonnaisten tai cocktailien ainesosaksi tai vanukkaiden, punaisen puuron ja keittojen sakeuttamiseen.

Gluteeniton, laktoositon, palmuöljytön, lisäaineeton, raaka, vegaaninen.

Korkea ravintokuitupitoisuus.

Erinomaista luomulaatua.

Ainesosat: Plantago ovata siemenkuoret*

* valvotusta luomutuotannosta

Ravintosisältö 100 g:

Energia: 798 kJ / 191 kcal

Rasvaa: 0,2 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0 g

Hiilihydraatti: 2,2 g, josta sokeria: 0 g

Proteiini: 1,0 g

Suola: 0,30 g

kuitua: 88 g

Perinteinen käyttö: 1-2 teelusikallista (5 g) päivässä - voidaan lisätä salaatteihin tai muroihin tai kaataa 1 kupilliseen lämmintä vettä, sekoittaa nopeasti ja juoda. On suositeltavaa juoda lisäksi 1 täysi lasillinen vettä.

Sopii vegaaneille.

Säilytysolosuhteet: Säilytettävä

Alkuperä: EU:n ulkopuolinen maatalous

Valmistaja: Govinda Natur GmbH, Heidelberg, Saksa

Kehotyyppi (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
250 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock