Himalajan mustalla suolalla on ominainen munan tuoksu. Vegaanit arvostavat sitä suuresti, ja sitä käytetään tofun maustamiseen, jolloin ruokalaji maistuu munakokkelilta.
Se on suosittu myös itämaisten ruokien ainesosana
Himalajan mustan suolan syvän violetti väri johtuu sen sisältämästä rikistä. Himalajan mustalla suolalla on erityinen munan tuoksu. Vegaanit arvostavat sitä suuresti, ja sitä käytetään tofun maustamiseen, jolloin ruokalaji maistuu munakokkelilta. Se on suosittu myös itämaisten ruokien ainesosana. Myllyjen vankka ja kestävä rakenne tekee niistä uudelleenkäytettäviä. Niissä on keraaminen mekanismi jauhatuksen paksuuden säätöä varten. Jos ostat yhden myllyn, voit käyttää sitä mielelläsi monta vuotta.
Ainesosat: 100 % Himalajan mustaa suolaa.
Pakkaus: 200 g jauhimen kanssa.