Vahvistava shampoo Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml
Tuotemerkki: Patanjali
  • Uutuus
Vahvistava shampoo Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml
  • Vahvistava shampoo Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml

Vahvistava shampoo Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml

Tuotemerkki: Patanjali

Monimutkainen hoito kaikille hiustyypeille, hilse, hiustenlähtö, hauraus ja poikkileikkaus, kuivat ja karheat hiukset; tylsät ja huokoiset hiukset, luonnollisen kiillon puute, vaurioituneet hiukset.

Tämä shampoo on ihanteellinen tuote hiusten vahvistamiseen.

Vääränlainen hoito, stressi, intensiiviset hiuskäsittelyt, vääränlainen ravitsemus, saastunut ilma - kaikki nämä heikentävät hiuksia ja aiheuttavat niiden irtoamista.

Patanjali bhringraj-uutetta sisältävä shampoo auttaa ravitsemaan hiuksia tuomalla kaikki tärkeät vitamiinit, myös C-vitamiinin, syvälle hiuksiin.

Shampoo vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiustenlähtöä.

815 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 9 yksikkö
Tuotekoodi: 8904109406348

Kesh Kanti Shikakai Shampoo on erityisesti muotoiltu shampoo, joka perustuu ikivanhoihin ayurvedisiin hiustenhoitoresepteihin ja jonka pohjana on saippuapähkinöitä. Se vaikuttaa parhaiten hiusten ja päänahan rakenteeseen, poistaa ympäristön negatiiviset vaikutukset, ravitsee ja suojaa niitä. Sopii päivittäiseen hiustenhoitoon. Se ei sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten parabeeneja ja SLS:ää (natriumsulfaatti ja lauryylisulfaatti).

Shikakai- ja Reetha-saippuapähkinöitä on käytetty Intiassa pitkään luonnollisena puhdistusaineena ja saippuana hiusten ja vartalon hoitoon. Perinteisesti niitä käytetään edelleen ainesosina kaikissa ayurvedisissa shampoissa Intiassa. Ovathan ne hyviä suojaamaan päänahkaa sienien vaikutuksilta ja ehkäisemään hilseilyä sekä poistamaan ympäristön negatiivisia vaikutuksia, ravitsemaan ja suojaamaan hiuksia ja päänahkaa.

Tämä on todella elämää luovaa tonicia hiuksille ja päänahalle. Luonnollisen koostumuksensa ansiosta shampoo ei ainoastaan puhdista hiuksia hellävaraisesti, vaan myös pehmentää niiden rakennetta, vahvistaa ja ravitsee juuria ja ehkäisee hiustenlähtöä. Tämän vuoksi valmistaja suosittelee, että shampoo jätetään hiuksiin hetkeksi levityksen jälkeen ja annetaan sen vaahdottua, jotta se vaikuttaa paremmin hiusten ja päänahan solurakenteeseen.

Patanjali kesh Kanti Shikakain ainutlaatuinen hiusshampoon resepti ilmentää kaikkia itämaisen kauneuden salaisuuksia.

Avainainesosat: Kemiallinen ainesosa, joka sisältää mm:

Acacia comcinna (Shikakai) - vahvistaa hiustupia ja hiuksia.

Eclipta Alba (Bhringaraj) - stimuloi hiusten kasvua ja ravitsee karvatupet.

Hibiscus rosa sincesis (Hibiscus) - vahvistaa hiuksia ja stimuloi hiusten kasvua, kosteuttaa ja edistää vitamiinien tunkeutumista hiusrakenteeseen.

Saccharum officinarum (sokeriruokouute) - edistää hiusten uudistumista.

Juglans regia (saksanpähkinä) - vahvistaa, ravitsee väriä ja lisää hiusten kiiltoa.

Käyttöohjeet. Hiero hellästi koko hiuspohjaa pyörivin liikkein 2 minuutin ajan. Huuhtele sitten vedellä.

Ainesosat (INCI): Aqua, surfancant base, sunflower oil, Vit. E, Dimethicone, Diazlidynyl Urea & IPBC, Sungandhit Dravya - Q.S.

Valmistaja: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, Intia

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock