Puhdistava shampoo rasvoittuville hiuksille, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Puhdistava shampoo rasvoittuville hiuksille, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Puhdistava shampoo rasvoittuville hiuksille, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Puhdistava shampoo rasvoittuville hiuksille, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Erityinen shampoo rasvaiselle päänahalle. Seos kasviperäisiä ja ayurvedisia uutteita (salvia, teepuu, laventeli, parsa, santelipuu) puhdistaa ja raikastaa tehokkaasti.

Amla, brahmi ja methi vahvistavat, kiiltävät ja tuuheuttavat hiuksia.

Tämän ansiosta hiukset puhdistuvat jo päänahasta ja vahvistuvat koko pituudeltaan.

Parannettu koostumus:

* keskittyneempi: tarvitaan vähemmän.

* uusi biomuovipakkaus (valmistettu sokeriruo'osta)

Tehoaineet: amla, brahmi, meti, salvia, teepuu, laventeli, petitgrain, santelipuu.

1635 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-002

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

Erityinen shampoo rasvaiselle päänahalle. Seos kasviperäisiä ja ayurvedisia uutteita (salvia, teepuu, laventeli, parsa, santelipuu) puhdistaa ja raikastaa tehokkaasti.

"Rasayana Cleansing Shampoo, joka sisältää mietoja mutta tehokkaita kasviperäisiä tensidejä, puhdistaa hiukset vahingoittamatta päänahkaa.

Salvian kukkaisvesi toimii vuorovaikutuksessa teepuun, laventelin ja petitgrainin eteeristen öljyjen kanssa puhdistaen aktiivisesti rasvoittuvaa ihoa.

Santelipuu ja teepuu eivät ainoastaan puhdista päänahkaa, vaan niillä on myös rauhoittava vaikutus, joka lievittää kutinaa ja rasvoittuvalle iholle tyypillisiä ärsyttäviä tuntemuksia.

Ayurvediset amla-, brahmi- ja meti-uutteet vahvistavat, tuuheuttavat ja kiiltävät hiuksia ja tarjoavat luonnollisia antioksidantteja.

Tämän seurauksena hiukset puhdistuvat päänahasta ja vahvistuvat koko pituudeltaan.

Ayurvedinen kaava:

Santelipuu on arvokas kasvi, jolle Ayurveda tunnustaa monia ominaisuuksia. Sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, se vähentää kutinaa, ärsytystä ja tulehdusta. Se antaa helpotusta ja raikkautta, jota arvostavat erityisesti ne, joilla on rasvaiset hiukset.

Amla on paras Rasāyana-kasvi. Ayurveda tunnustaa sen monet ominaisuudet, mukaan lukien kosmeettiset ominaisuudet: hiuksia vahvistavat, elvyttävät, torjuvat hiustenlähtöä ja edistävät hiusten kasvua. Se lisää volyymia, tekee hiuksista paksummat ja kiiltävämmät, mitä rasvaisten hiusten omistajat arvostavat. Torjuu ennenaikaista harmaantumista (anti-graying).

Brahmi, toinen rasayana-kasvi, vaikuttaa virkistävästi. Se stimuloi hiusten kasvua, ehkäisee hiustenlähtöä ja torjuu ennenaikaista hiustenlähtöä. Se myös paksuuntuu, estää hiusten katkeilua ja hiusten halkeilua.

Methi eli sarviapila on kasvi, jolla Ayurveda tunnistaa useita ominaisuuksia, kuten hiuksia vahvistavat, hiustenlähtöä torjuvat ja hiusten kasvua edistävät ominaisuudet.

Runsaasti luonnollisia antioksidantteja sisältävät amla, brahmi ja methi edistävät hiusten pitkää ikää, jolloin niistä tulee kiiltävät, vahvistuvat ja hoitavat.

Käyttösuositukset:

Levitä pieni määrä iholle ja hiero sisään. Parhaan tuloksen saat, kun annat vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Älä hiero pitkiin hiuksiin, jotka on huuhdeltu huuhtelun jälkeen jääneellä vaahdolla. Huuhtele hyvin. Levitä Rasayana Strengthening Detangling Detangling Conditioner -hoitoainetta.

"Rasayana Strengthening Detangling Conditioner ei paina rasvoittuvia hiuksia ja antaa niille kiiltoa ja volyymia.

Rasvaisille hiuksille, joilla on kuivat/erittäin kuivat/käsitellyt pituudet, suosittelemme Rasayana Strengthening Conditioning Conditioning 2 in 1 Maskin levittämistä ennen shampoopesua. Kun olet jättänyt sen 15-20 minuutiksi ja huuhtonut sen pois, voit jatkaa puhdistavan shampoon ja vahvistavan detangling-hoitoaineen käyttöä.

*Varoitukset

Sisältää amlaa. Älä jätä kevyisiin hiuksiin yli 3-5 minuutiksi.

Ulkonäköä koskevat tiedot: Ei oleellinen:

Tuote on ravistettava ennen käyttöä. Pullon pohjalle mahdollisesti jääviä jäämiä on pidettävä normaaleina ja ayurvedauutteista johtuvina. Mahdolliset vähäiset värierot erien välillä johtuvat luonnollisten ainesosien normaalista vaihtelusta.

Ei sisällä väriaineita. Poikkeavaa väriä, himmeyttä tai tummia kohtia pidetään normaaleina ayurvedisista kuivauutteista johtuvina ilmiöinä.

Ainesosat (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Disodium Capryloyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil*, Bacopa Monnieri Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Lavandula Hybrida Oil*, Santalum Album Wood Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Glycerin, Sodium Phytate, Sodium Dehydroacetate, Maltodextrin, Sodium Chloride, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene.

* luomuviljelystä.

Hiustyyppi
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock