Luomu kuivashampoojauhe lapsille Kids Dragonsblood, Eliah Sahil, 100g
Tuotemerkki: Eliah Sahil
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Luomu kuivashampoojauhe lapsille Kids Dragonsblood, Eliah Sahil, 100g
  • Luomu kuivashampoojauhe lapsille Kids Dragonsblood, Eliah Sahil, 100g

Luomu kuivashampoojauhe lapsille Kids Dragonsblood, Eliah Sahil, 100g

Tuotemerkki: Eliah Sahil
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Tämä ekologisesti sertifioitu jauhe-shampoo sopii kaikkiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Se ei sisällä pinta-aktiivisia aineita tai kemiallisesti muunneltuja ainesosia, joten sitä on turvallista käyttää luonnonsuihkuissa ja -vesissä. Turvallinen kuljettaa mukana, mahtuu kaikkiin käsimatkatavaroihin. Vaahtoaa helposti ja on tehokas, ihanteellinen vartalon puhdistukseen sekä hienoille ja normaaleille hiuksille, jotka eivät ole liian vaurioituneet.

1532 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI13075

Kamomilla, arnika ja cinoberin4 dracena (Dragoon blood) -puun pihka sekoitetaan saveen, jotta saadaan ainutlaatuinen 100 % luonnollinen jauhe-shampoo lapsesi hiuksille. Koska kemiallisia ainesosia, pinta-aktiivisia aineita ja säilöntäaineita ei ole lainkaan, se hoitaa ja suojaa lapsesi päänahkaa ja hiuksia.

Käyttöohjeet: hiero 1 tai 2 teelusikallista jauhetta kosteisiin hiuksiin hiusten pituudesta riippuen ja huuhtele. Toista prosessi; ensimmäinen huuhtelu liuottaa rasvan ja poistaa lian, toinen huuhtelu tuottaa luonnollisen vaahdon, joka ravitsee hiuksia ja päänahkaa.

Ainesosat (INCI): Solum Fullonum**, Acacia Concinna Fruit Powder*, Sapindus Mukorossi Shell Powder*, Emblica Officinalis Fruit Powder*, Terminalia Bellirica Fruit Powder*, Terminalia Chebula Fruit Powder*, Aloe Barbadensis Leaf Extract Powder*, Chamomilla Recutita Flower Powder*, Croton Lechleri Resin Powder**.

Pakkaus: alumiinipurkki
Made in Austria

-------

Eliah Sahil - luonnollinen - sertifioitu luomu - vegaani
Kun ihminen on sopusoinnussa itsensä kanssa, hän on myös sopusoinnussa luonnon kanssa, ja siksi hänellä on mahdollisuus muuttaa maailmaa myönteisellä tavalla. Eliah Sahil tuottaa tuotteita, jotka heijastavat luonnon puhtautta. Kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisista yrteistä, kasvi- ja kukkaesansseista sekä mineraaleista. Luomuraaka-aineet hankitaan pääasiassa Intian ja Afrikan pienviljelijöiltä. Elijah Sahil arvostaa kaikkien elävien olentojen elämää, eikä siksi käytä eläinperäisiä ainesosia tai eläinkokeita.

Zero Waste Cosmetics * Zero Waste
Eliah Sahil käyttää selluloosaetikettejä, jotka on valmistettu innovatiivisesta kivijauheesta ja painoväristä ilman mineraaliöljyjä, liuottimia tai lisäaineita. Nämä etiketit vaativat jopa 80 prosenttia vähemmän vettä tuotannossa. Ja mikä parasta: tämän paperin valmistamiseksi ei tarvitse kaataa puita. Alumiinipakkaukset ja lasipullot ovat 100-prosenttisesti kierrätettävissä. Niissä käytetään vain uusiutuvasta sokeriruo'osta valmistettuja biomuoveja eikä perinteisiä muoveja.

Eliah Sahil tuotteet ovat:
* Vegaanisia
* 100 % luonnollisia raaka-aineita luomuviljelystä
* ICADA-sertifioitu
* Sosiaalisia ja reiluja
* Healthy Living Award 2018 -voittajat

"Eliah Sahil" eivät ole tuotteissa:
* Pinta-aktiiviset aineet, gluteeni, palmuöljy
* Parabeenit, parafiini, silikonit
* Eläimillä testatut ja eläimillä valmistetut ainesosat
* Kemialliset hajusteet ja säilöntäaineet
* Mikromuovit

Hiustyyppi
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
Itävalta
Valmistusmaa:
Itävalta
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock