Ayurvedinen kuivashampoo Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
Tuotemerkki: Khadi
Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g

Ayurvedinen kuivashampoo Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g

Tuotemerkki: Khadi

Kuin pehmeä samettinen käsine herkille hiuksille: erittäin hellävarainen, rauhoittava ja intensiivisesti ravitseva shampoo

Intialaisten yrttien runsas aarrearkku on poimittu käsin herkälle iholle: se suojaa ärsytystä vastaan, rauhoittaa ja tasapainottaa päänahkaa ja hiuksia.

Hellävarainen hoito myös hauraille ja herkille lasten hiuksille

Ayurvedic vastaus säännölliseen hiusten pesuun sen luonnollisimmassa muodossa - erittäin hieno jauhe

Perinteinen Ayurvedic kaava: 100% luonnollinen ja vegaaninen, joten täysin silikoni- ja sulfaattiton

---

Ayurvedic khadi Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo on niin rikas ja tasapainoinen, että sitä on parasta käyttää puhtaana ja sekoittamattomana. Suosittelemme seuraavien Khadi-hiustenhoitotuotteiden käyttöä loistavina kumppaneina:

Khadi Lavender Sensitive Elixir Shampoo on Sensitive Herbal Washing Powderin vanhempi sisar - ne täydentävät toisiaan hoitamalla hellävaraisesti ja tasapainottamalla päänahkaa ja hiuksia.

Jos päänahkasi on erittäin ärtynyt tai altis hilseelle, Neem Harmony Ayurvedic Khadi Hair Oil voi auttaa.

Kaipaavatko hiuksesi lisää uudistavaa kosteutta ja hoitoa? Sitten suosittelemme Khadi Ayurvedic Restorative Rose Hair Oil Rose Repairia.

917 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: KH-HWP-8-XX

Pehmeä samettikäsine herkille hiuksillesi: erittäin hellävarainen, rauhoittava ja intensiivisesti ravitseva jauhe-shampoo

Ayurvedinen jauhe-shampoo herkille kasviperäiselle puhdistukselle yhdistää hellävaraisen puhdistuksen ja hoidon. Se tasapainottaa päänahkaasi ja antaa hiuksillesi intensiivistä hoitoa ayurvedisen perinteen mukaisesti ja täysin luonnollisella tavalla. Khadi Powder Shampoo on ayurvedinen vastaus perinteiseen hiustenhoitoon: luonnollinen, erittäin tiivis, voimakas mutta silti niin hellävarainen.

Sensitive Herbal Wash Dry Shampoon puhdistavan ja intensiivisesti ravitsevan vaikutuksen salaisuus piilee Khadi Trinity Effect -vaikutuksessa: 1. Se on puhdistava ja ravitseva. Käsin poimittujen intialaisten lääkekasvien yksittäiset vaikutukset yhdistetään niiden voimien moninkertaistamiseksi. 2. Jauhe-shampoo perustuu ikivanhoihin ayurvedisiin resepteihin. 3. Perinteisen valmistusprosessin avulla ainesosat jauhetaan hellävaraisesti erittäin hienoksi jauheeksi.

Levittämällä hellävaraista shampoota voit välittömästi tuntea, kuinka päänahkasi rentoutuu, ärsytys lievittyy ja hiuksesi nauttivat ravitsevasta hoidosta.

Pure Ayurveda - Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo yhdistää aarrearkun valikoituja intialaisia lääkekasveja:

Pyhä basilika rauhoittaa ja tasapainottaa.

Reetha (saippuapähkinät) muodostaa hellävaraisen vaahdon, joka puhdistaa hellävaraisesti ja luonnollisesti ja palauttaa. Se antaa hiuksillesi ylimääräistä kiiltoa, erityisesti yhdistettynä Shikakaihin.

Bhringaraj (kimalainen) edistää paranemista, vahvistaa, viilentää ja stimuloi hiusten kasvua.

Neem (Nimbamedis) on erittäin antiseptinen, vähentää hilseilyä ja lievittää tulehduksellista kutinaa.

Hibiscus (ruusunmarja) sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Se kosteuttaa hiuksia ja antaa niille voimaa ja elinvoimaa.

Sarviapila (Fenugreek ) on tunnettu lääke ihosairauksiin. Fenugreek on antibakteerinen, tulehdusta ehkäisevä ja vahvistaa hiuksia syvällä juurissa. C-, E- ja D-vitamiinit vilkastuttavat päänahan verenkiertoa, suojaavat vapaita radikaaleja vastaan, tukevat hiusten kasvua ja torjuvat hiustenlähtöä.

Kamomilla on antibakteerinen, myrkkyjä poistava ja puhdistava vaikutus.

Amla (intialainen lehtikukka) sisältää runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja.

Intialaisella pulmonarialla on viilentäviä ja supistavia ominaisuuksia, ja sitä pidetään tulehdusta ehkäisevänä, haavoja parantavana, bakteereja tuhoavana ja desinfioivana.

"Khadi Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo on osa Balancing-tuotesarjaa - yhdessä ne muodostavat unelmajoukkueen, joka rauhoittaa ja rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa ja puhdistaa hiukset hellävaraisesti tasapainon palauttamiseksi. Suosittelemme sitä käytettäväksi myös yhdessä Khadi Neem Harmony Hair Oilin kanssa - erittäin herkälle, hilseilevälle ja ärtyneelle päänahalle.

Koe, kuinka hienoksi jauhetun naamion miellyttävän pehmeä koostumus vapauttaa harmonisoivan taikansa. OOOHHHHMMM!

Miten saat kaiken irti Khadi Sensitive Herbal Wash Powder Shampoosta:

Lisää kulhoon hiustesi pituuteen sopiva määrä ja sekoita hienojakoinen jauhe lämpimään veteen, kunnes se on hienojakoista. Yksi pakkaus pitäisi riittää keskipitkässä hiuksessa.

Kostuta hiukset ja levitä jauhe-shampoo käsilläsi päänahkaan ja pitkin hiusten pituutta puhdistaaksesi ja ravitsemaan niitä.

Anna Sensitive Herbal Wash Powder Shampoon imeytyä noin 5 minuuttia. Taika alkaa!

Huuhtele Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo sitten huolellisesti haalealla vedellä. Valmis!

Turvallisuustiedot. Pidä kaukana ihosta ja silmistä.

Voit käyttää jauhe-shampoota hiuksia ravitsevana hoitona tai päivittäisenä shampoona, aivan kuten nestemäistä shampoota. Jos haluat käyttää sen jälkeen luonnollista Khadi-hiusväriä, suosittelemme, että peset hiuksesi ensin ayurvedisella Khadi-elixiiri-shampoolla, kuten jauhe-shampoon "isosiskolla": Khadi Lavender Elixir Shampoo for Sensitive Hair.

Hiusten puhdistus Ayurveda-ajattelussa: Sillä, mitä länsimaissa pidetään päivittäisenä välttämättömyytenä, on Ayurveda-filosofiassa korkeampi tarkoitus. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, joka ei ainoastaan puhdista auraa ja fyysistä kehoa vaan myös vapauttaa sen ulkoisista energioista. Jauhemuotoa pidetään aidoimpana ja luonnollisimpana puhdistusmuotona. Käyttämällä khadin kolminaisuusvaikutusta saat kehosi, henkesi ja sielusi sopusointuun jokaisen pesun yhteydessä.

Ainesosat (INCI): Sapindus Mukurossi -hedelmäjauhe*, Acacia Concinna -hedelmäjauhe*, Emblica Officinalis -hedelmäjauhe*, Justicia Adhatoda -lehtijauhe*, Azadirachta Indica -lehtijauhe*, Eclipta Prostrata -jauhe*, Ocimum Sanctum Leaf Powder*, Trigonella Foenum-Graecum Seed Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder*, Hibiscus Sabdariffa Flower Powder*, Chamomilla Recutita Flower Powder*, Ziziphus Jujuba Leaf Powder*.

* 100 % luomupitoisuus koko tuotteessa

Ayurvedan - maailman vanhimman luontaislääketieteen - voima yllättää sinut. Khadi-hiusnaamiot ja -jauheet on sertifioitu luonnonmukaisia ja luonnonkosmetiikkatuotteita koskevan kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL:n tiukkojen ohjeiden mukaisesti, ja niiden laatu testataan säännöllisesti eurooppalaisen kosmetiikka-asetuksen eritelmien mukaisesti.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
50 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock