Magneettinen kupari rannekoru Flower of Life
Tuotemerkki: AyurVedica
  • Uutuus
Magneettinen kupari rannekoru Flower of Life
  • Magneettinen kupari rannekoru Flower of Life

Magneettinen kupari rannekoru Flower of Life

Tuotemerkki: AyurVedica

Yhdistä kaunis ja hyödyllinen. Lumoavissa ja moderneissa rannekoruissa on magneetteja, jotka tekevät niistä paitsi tyylikkään lisävarusteen myös hyvinvointisi eduksi niiden luomien biomagneettisten vaikutusten ansiosta.

610 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: pi1970

Kuparin voima harmonisoi entisestään. Se rentouttaa hermoja ja puhdistaa chakroja (energiakeskuksia). Tukokset voivat vapautua ja energiamme palaa.

Yhdistä kaunis ja hyödyllinen. Lumoavat, modernit rannekorut sisältävät magneetteja, jotka tekevät niistä paitsi tyylikkään asusteen myös hyvinvointisi edistäjän niiden luomien biomagneettisten vaikutusten ansiosta.

Tämä rannekoru on valmistettu kuparista, jonka molempiin päihin on kiinnitetty pieniä magneetteja.

Kuparin ja magneettien on jo pitkään uskottu lievittävän niveltulehduksen ja reuman oireita.

Magneettivuon tiheys (magneetin pinnasta mitattuna): 1098 Gaussia

Kupari yhdistetään rakkauden jumalatar Venukseen: naisellinen, magneettinen, vastaanottavainen ja lempeä. Kupari luo harmonisen yhteyden fyysisen ja astraalisen kehon välille, ja sitä voidaan käyttää energiavirtojen puhdistamiseen ja tasapainottamiseen. Se on tunnettu johdin, joka lisää energioiden siirtymistä. Luonnollisten parantavien voimiensa ansiosta kuparia voidaan käyttää kanavoimaan ympärillä olevien kivien ominaisuuksia. Kupari myös aktivoi ja avaa chakroja.

Magneettiset häiriöt ja stressi jokapäiväisessä elämässä voivat aiheuttaa epätasapainoa omaan biomagneettiseen kenttäämme. Magneettien käyttäminen tukee henkilökohtaista biomagneettista kenttäämme ja tasapainottaa kehon, sielun ja hengen ykseyttä. Tunnemme olomme rauhalliseksi ja vahvistuneeksi.

Halkaisija: n. 6,5 cm

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock