Puhdistava ayurvedinen kasvojen puhdistusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uutuus
Puhdistava ayurvedinen kasvojen puhdistusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Puhdistava ayurvedinen kasvojen puhdistusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Puhdistava ayurvedinen kasvojen puhdistusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Puhdistava ayurvedinen kasvojen puhdistusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Tämä lempeä yrttivesi, jossa on triphalan, tulsin ja jasmiinin ayurvedisia uutteita, kuorii ihoa hellävaraisesti ja rauhoittaa sitä.

Samalla se on rikastettu hyaluronihapolla, joka säilyttää ihon kosteustasapainon.

Yrttivettä voi käyttää ihonhoitotuotteena tai hiusten puhdistukseen, kuorintaan ja kosteutukseen.

Sitä suositellaan erityisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle, mutta se sopii myös herkälle iholle.

Myös dermatologisesti testattu herkälle iholle.

1532 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-022

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

"Ayuervedic pro-age luomukuorintavesi, jossa on aloe vera -mehua ja hydrolatia kasvojen ja hiusten hoitoon. Runsaasti aktiivisia ainesosia, joilla on rauhoittavia, antioksidanttisia ja kiinteyttäviä vaikutuksia, se on suunniteltu kasvoille ja ihanteellinen kosteutukseen, kuorintaan ja päänahan puhdistukseen.

Sisältää triphalan, tulsin ja jasmiinin ayurvedisia uutteita, jotka on valittu niiden kiinteyttävien, antibakteeristen ja puhdistavien vaikutusten vuoksi. Kuoriva vaikutus saadaan alfahydroksihapoilla (AHA), kuten viinihapolla, maitohapolla ja sitruunahapolla. Vaikutus ei ole aggressiivinen kosteuttavia, rauhoittavia ja rauhoittavia aktiivisia ainesosia, kuten kamomillaa, aloe veraa ja hamamelista, sisältävän koostumuksen ansiosta.

Vettä käytetään puhdistuksen jälkeen täydentämään kosteutta ja valmistelemaan ihoa seuraaviin hoitoihin.

Päänahan shampoopesun jälkeen käytettynä sillä on puhdistava ja kuoriva vaikutus.

Suositellaan erityisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle, mutta sopii myös herkälle iholle.

Myös dermatologisesti testattu herkälle iholle.

Kierrätetty muovipullo.

Rasayana on nimennyt tämän tuotteen "Ayurvedic water", koska vesi yhdistetään kosteutuksen käsitteeseen. Todellisuudessa nämä tuotteet eivät sisällä lisättyä vettä (muuta kuin kasviuutteissa luonnostaan olevaa vettä). Sen sijaan ne sisältävät aloe veraa ja hydrolaatteja, joiden vaikutus riippuu vedestä. Pro-age Ayurvedic Waters -vesien kosteuttava vaikutus perustuu hyaluronihapon kaksinkertaiseen molekyylipainoon (matala ja keskipainoinen), betaiiniin ja sakkaridi-isomeraattiin, jotka ovat aktiivisia ainesosia, joiden tiedetään pitävän ihon kosteutettuna ilman, että ne rasittavat sitä.

Käyttö:

* Hiero vettä puhdistettuun ihoon vanulapulla tai sormilla.

* Levitä sitä päänahkaan shampoopesun jälkeen.

Vinkkejä käyttöön:

Käytä tuotetta kasvoveden sijasta päivittäisen puhdistuksen jälkeen, jotta iho saa kosteutta. Hiero kevyesti imeytymisen helpottamiseksi.

Hiusvoiteena: suihkuta tuotetta hiuksiin shampoopesun jälkeen pehmeiden ja silkkisten hiusten saamiseksi.

Käytä tuotetta kaikkina vuorokaudenaikoina kasvoilla ja hiuksissa sävyttämään ja pehmentämään herkkää ihoa tai kutinan ja seborrean yhteydessä.

Käytä kerran päivässä, mieluiten illalla. Älä altista ihoa tai hiuksia auringolle käytön jälkeen.

Huomaa: Voide saattaa siirtyä sivusuunnassa ja muodostaa "reiän" kuljetuksen aikana. Älä huoli, tuotteesta ei ole pulaa! Tämä on normaalia, sillä alumiinipurkkiin mahtuu 70 ml, mutta voide on 60 ml, joten sisältö ei yllä purkin reunaan ja voide saattaa siirtyä sivuttain kuljetuksen aikana.

Ainesosat (INCI): Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice [1], Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water [1], Aqua (Water), PropanediolHamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water [1], Betaine, Tartaric Acid, Sodium Hyaluronate, Jasminum Officinale Flower Extract, Ocimum Tenuiflorum Extract [1], Phyllanthus emblica fruit extract, Terminalia chebula fruit extract, Terminalia bellerica fruit extract, Glycerin, Saccharide Isomerate, Sodium Phytate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

1 peräisin luomuviljelystä.

---------------------------------------------

Inspiraatio:

Pro-age Ayurvedic Watersin nimet Dhatri, Tulasi ja Jati ovat saaneet inspiraationsa hindulaisesta myytistä, joka liittyy kasveihin Amla (tunnetaan myös nimellä Dhatri), Tulasi (tunnetaan paremmin nimellä Tulsi) ja Jasmine (tunnetaan nimellä Jati). Legendan mukaan jumala Vishnu rakastui hulluna Vrindaan (tai Tulasiin), demonin uskolliseen vaimoon. Siksi jumalat pyysivät jumalattaria Lakshmia, Gauria ja Swadhaa puuttumaan asiaan ja saamaan Vishnun järkiinsä. Puujumalattaret antoivat jumalille kukin siemenen istutettavaksi siihen paikkaan, jossa Vishnu oli lumoutunut Vrindhasta. Siemenestä kasvoi Amla-, Tulsi- ja Jasmiinikasveja, jotka muuttuivat kolmeksi kauniiksi naiseksi. He lumosivat Vishnun kauneudellaan ja saivat hänet unohtamaan Vrindhan. Sitten heistä kolme muuttuivat takaisin Amlan, Tulsin ja Jasmiinin kasveiksi. Tämä myytti osoittaa näiden kasvien jumalallisen alkuperän. Se kertoo myös, että Amla, Tulsi ja Jasmine ovat niin hyödyllisiä, että niiden voima voi tehdä vaikutuksen jopa jumalaan. Tämän tarinan innoittamana, jossa näille kolmelle arvokkaalle kasville annetaan niin suuri merkitys, Rasayana on päättänyt sisällyttää antioksidanttirikkaita Amla-, Tulsi- ja Jasmine-uutteita kolmen pro-age-ajattelun ayurvedisen vesensä kaavoihin, jotka ihastuttavat niitä kokeilevien ihoa.

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Kaikille ihotyypeille
Rasvaiselle, akneen taipuvaiselle iholle
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Out of stock
Out of stock