Filippiinien merilevä & vihreä tee kasvojen kuorinta, Orientana, 50 ml
Tuotemerkki: Orientana
  • −40%
Filippiinien merilevä & vihreä tee kasvojen kuorinta, Orientana, 50 ml
  • Filippiinien merilevä & vihreä tee kasvojen kuorinta, Orientana, 50 ml
  • Filippiinien merilevä & vihreä tee kasvojen kuorinta, Orientana, 50 ml
  • Filippiinien merilevä & vihreä tee kasvojen kuorinta, Orientana, 50 ml
  • Filippiinien merilevä & vihreä tee kasvojen kuorinta, Orientana, 50 ml
  • Filippiinien merilevä & vihreä tee kasvojen kuorinta, Orientana, 50 ml

Filippiinien merilevä & vihreä tee kasvojen kuorinta, Orientana, 50 ml

Tuotemerkki: Orientana

Vaativa iho on todellinen haaste. Sekä seka- että rasvainen iho ja havaittavissa oleva tulehdus voi kuitenkin näyttää kauniilta.

Kokeile Filippiinien merilevän ja vihreän teen Natural Gel Face Scrub -kuorintaa ja pääse eroon ylimääräisestä öljystä tehokkaasti.

Huolellisesti valittu ainesosien yhdistelmä suojaa ihoasi lisäksi tulehdukselta, joten se tuntuu rauhoittuneelta ja virkistyneeltä.

Parasta ennen 31.5.2024

1165 €
19,42 €

No reward points for this product because there's already a discount.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 5902596416317

Vaativa iho on todellinen haaste. Yhdistelmä-, rasvainen ja tulehtunut iho voi kuitenkin näyttää kauniilta. Kokeile Filippiinien merilevää ja vihreää teetä sisältävää luonnollista geelimäistä kasvokuorintaa ja pääset tehokkaasti eroon liiallisesta rasvoittumisesta. Huolellisesti valittu ainesosien yhdistelmä suojaa ihoasi entisestään tulehduksilta ja jättää sille rauhoittuneen ja virkistyneen tunteen.

  • * Vegaaninen
  • * Sisältää 96,5 % luonnollisia ainesosia
  • * Säätelee talineritystä ja auttaa poistamaan myrkkyjä
  • * Elvyttää ihoasi
  • * Ihosi tuntuu pehmeältä ja sileältä
  • * Nautit uudistuneesta, virkistyneestä ja sileästä ihosta ilman tulehduksia

Tuotteen ominaisuudet:

Tuoksu: Anna kuorinnan raikkaan tuoksun stimuloida kaikkia aistejasi.

Tekstuuri : Geelimäinen koostumus, jossa luonnolliset aprikoosi- ja pähkinänkuorihiukkaset tuntuvat hyvältä, tekee tuotteesta nopean ja helpon käyttää.

Mihin tarkoitukseen? Ihanteellinen sekaiholle sekä rasvaiselle iholle, joka kärsii tulehduksista.

Miltä ihosi tuntuu? Ihosi tuntuu virkistyneeltä ja rauhoittuneelta ja on suojattu tulehduksilta. Ihosi iho uudistuu ja puolustusmekanismit stimuloituvat näkyvästi.

Miltä ihosi näyttää? Pääset eroon tulehduksista ja toksiineista. Säätelet talintuotantoa näkyvästi. Ihosi näyttää pehmeältä ja sileältä.

Filippiinien merilevä on voimakas aasialainen ainesosa ja voimakas antioksidantti, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti.

Vihreä tee - voimakas antioksidantti, joka uudistaa ihoa näkyvästi ja vähentää myrkkyjä.

Rosmariini - sillä on voimakkaita antibakteerisia ominaisuuksia, koska se sisältää runsaasti aktiivisia yhdisteitä, kuten antioksidantteja

Käyttöohje: Levitä pieni määrä Natural Gel Facial Scrub with Seaweed and Green Tea -kasvokuorintapohjaa valmiiksi kostutetuille kasvoille jättäen silmänympärysihon pois. Hiero tuotetta koko kasvoille ja huuhtele vedellä. Toista tämä kerran tai kahdesti viikossa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Ainesosat (INCI): Aqua, Glycerine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Trigonella Foenum Graecum Seed Extract, Algae Extract, Prunus Armeniaca Seed Powder, Juglans Regia Shell Powder, Glycyrrhiza Glabra Extract, Carbomer, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Azadirachta Indica Leaf Extract, Ocimum Basilicum Oil, Eugenia Carypophyllus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Sodium Hydroxide, Xylitylglucoside, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Anhydroxylitol, Xylitol, Cl 42090.

-----------------------------------------------------------

Tietoja Orientana kosmetiikasta

ORIENTANA tarjoaa luonnonkosmetiikkaa, joka ei sisällä parabeeneja, öljyn johdannaisia (kuten parafiinia), mineraaliöljyä, vaseliinia, silikoneja, SLS/SLES:ää, keinotekoisia väriaineita ja hajusteita. Valvomme tiukasti ainesosia.

Orientana kosmetiikkaa ja ainesosia ei ole koskaan testattu eläimillä. Kosmetiikka ei sisällä raaka-aineita, jotka on otettu eläimistä niille vahingollisten vaikutusten alaisena tai kuolleista ruumiista, kuten eläinrasvasta. Eläinperäisiä raaka-aineita käytetään, mutta vain raaka-aineita, kuten mehiläisvahaa, vuohenmaitoa ja etanoiden eritteitä - jotka on hankittu eläimille vahingoittamatta.

Kosmetiikka on dermatologisesti testattu ja rekisteröity CPNP EU:n ilmoitusjärjestelmään.

Mikä tekee ORIENTANASTA erilaisen? Se käyttää vain luonnollisia, käsittelemättömiä kasviuutteita: kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kasvivoita, tuoreita kasviuutteita. Näistä raaka-aineista valmistetut kosmetiikkatuotteet eivät menetä arvokkaita arvojaan. Tämän seurauksena ORIENTANA-kosmetiikka palauttaa ihon luonnolliset toiminnot ja edistää sen aineenvaihduntaa ja jälleenrakennusta. Kosmetiikka ei ärsytä eikä herkistä. Osa tuotteista on mahdollisuuksien mukaan käsintehtyjä. Kaikki tuotteet perustuvat todistettuihin resepteihin ja perinteiseen aasialaiseen tieteeseen.

Orientana kosmetiikan pakkaukset ovat yksinkertaisia - biohajoavia tai kierrätettäviä ja siten ympäristöystävällisiä. Se tekee myös kaikkensa välttääkseen kaksoispakkauksia. Tuotteet eivät ole vain niille, jotka haluavat huolehtia kauneudestaan ja terveydestään, vaan myös kaikille ihmisille, jotka haluavat elää luonnon mukaan.

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Valmistusmaa:
Puola
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock