Säteilevä kasvoöljy, Maharishi Ayurveda, 10 ml
Tuotemerkki: Maharishi Ayurveda
  • Uutuus
Säteilevä kasvoöljy, Maharishi Ayurveda, 10 ml
  • Säteilevä kasvoöljy, Maharishi Ayurveda, 10 ml

Säteilevä kasvoöljy, Maharishi Ayurveda, 10 ml

Tuotemerkki: Maharishi Ayurveda

Manteli-, vehnänalkio- ja santelipuuöljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Miellyttävä, kokonaisvaltainen hoito kaikille ihotyypeille.

Kokonaisvaltaisesti viimeistelty kasvoöljy. Vain yksi tai kaksi tippaa kostealle iholle levitettynä riittää suojaamaan ja elvyttämään ihoa.

Puhtaat manteli-, vehnänalkio- ja santelipuuöljyt hoitavat ihoasi.

Nämä arvokkaat aromaattiset öljyt antavat tälle tuotteelle sen ihanan, herkän tuoksun.

2352 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 8713544016261

Yleispätevä kasvoöljy. Vain yksi tai kaksi tippaa kostealle iholle levitettynä riittää suojaamaan ja elvyttämään ihoa. Puhtaat manteli-, vehnänalkio- ja santelipuuöljyt hoitavat ihoa. Nämä arvokkaat aromaattiset öljyt antavat tälle tuotteelle sen ihanan, herkän tuoksun.

Levitä yksi tai kaksi tippaa tätä kokonaisvaltaista kasvoöljyä, kun ihosi on vielä kostea, hoitamaan ja suojaamaan sitä. Puhtaat manteli-, vehnänalkio- ja santelipuuöljyt ravitsevat ihoa ja auttavat elvyttämään sitä. Nämä arvokkaat aromaattiset öljyt antavat tälle tuotteelle pehmeän, herkän tuoksun. Erityisesti houkuttelevassa lahjapakkauksessa. Tuotetta voi käyttää säästeliäästi ja pullo kestää pitkään. Ylläpidä kauneuttasi niin sisältä kuin ulkoa tämän Radiant Skin Serum -seerumin avulla.

Ainesosat (INCI): Prunus Amyg- Dalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Lavandula Hybrida Oil, Santalum Album Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Alankomaat
Määrä:
10 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock