Kuivattu murskattu minttu, TAJ, 50 g
Tuotemerkki: TAJ Indian
Vegaani Vegaani
  • Uutuus
Kuivattu murskattu minttu, TAJ, 50 g
  • Kuivattu murskattu minttu, TAJ, 50 g

Kuivattu murskattu minttu, TAJ, 50 g

Tuotemerkki: TAJ Indian
Vegaani Vegaani

"Taj Indian Masala Minttuhiutaleet ovat ainutlaatuinen kulinaarinen tehosteaine, joka parantaa ruokien ja juomien makua.

"Taj Masala Spices Mint Flakes on valmistettu korkealaatuisista mintunlehdistä, jotka on kuivattu huolellisesti, jotta niiden luonnollinen maku ja aromi säilyvät.

306 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 9 yksikkö
Tuotekoodi: 5905515727167

"Taj Indian Masala Mint Flakes 50 g on ainutlaatuinen kulinaarinen tehosteaine, joka parantaa ruokien ja juomien makua. Sen voimakas, raikas aromi tekee minttuhiutaleista uskomattoman monipuolisia. Ne tuovat raikkautta ja erottuvaa makua monenlaisiin ruokiin, kuten salaatteihin, keitettyihin vihanneksiin, hedelmiin, jogurtteihin, suolakurkkuihin, curryihin, chutneyhin, muhennoksiin, keittoihin ja salaattikastikkeisiin.

Minttu on runsas ravintoaineiden lähde, ja sillä on terveysvaikutuksia. Niitä suositellaan monenlaisiin vaivoihin. Sen mausteinen maku tekee siitä erinomaisen lisäkkeen moniin ruokiin, mikä antaa niille raikkautta ja terveyshyötyjä.

Keskeiset ominaisuudet:

Virkistävä maku: Taj Masala Spices Minttuhiutaleita arvostetaan niiden raikkaasta ja viilentävästä mausta, joka tuo ruokiin omaleimaisen lisän. Minttuhiutaleiden raikkaus lisää viehätystä, joka sopii sekä suolaisiin että makeisiin resepteihin ja luo makujen harmonisen tasapainon.

Aromaattinen tuoksu: Näillä minttuhiutaleilla on tuoksuva aromi, joka täyttää ilman tuoreen mintun ihanalla tuoksulla. Hiutaleiden aromaattiset sävyt herättävät aistit ja parantavat yleistä ruokailukokemusta, mikä tekee niistä arvostetun ainesosan keittiöissä ympäri maailmaa.

Taj Masala Spicesin minttuhiutaleet valmistetaankorkealaatuisista mintunlehdistä, jotka kuivataan huolellisesti niiden luonnollisen maun ja aromin säilyttämiseksi. Hiutaleissa ei ole keinotekoisia lisäaineita eikä säilöntäaineita, joten ne antavat puhtaan ja aidon maun jokaisessa suupalassa.

Taj Masala Spicesin minttuhiutaleet ovatuskomattoman monipuolisia salaateista ja juomista pääruokiin ja jälkiruokiin, ja niitä voidaan käyttää monissa eri kulinaarisissa sovelluksissa. Niitä voidaan käyttää piristämään smoothieita, maustamaan lihaa ja vihanneksia tai maukkaana ainesosana kastikkeissa ja chutneyssa.

Kätevä pakkaus: Taj Masala Spicesin minttuhiutaleet on helppo säilyttää ja käyttää, sillä ne on pakattu suljettuun pakkaukseen. Uudelleen suljettava pakkaus auttaa säilyttämään hiutaleiden tuoreuden ja aromin, joten voit nauttia mintun mausta aina kun haluat.

Käyttöohjeet:

Ripottele Taj Masala Spices Mint Flakes -minttuhiutaleita salaatteihin, keittoihin tai jogurttiin virkistävän maun saamiseksi.

Lisää hiutaleita smoothieihin, pirtelöihin tai jääteehen saadaksesi mintun raikkautta.

Lisää hiutaleita marinadeihin, kastikkeisiin tai kastikkeisiin tuomaan ruokiin syvyyttä ja monimutkaisuutta.

Ainesosat: 100 % kuivattuja minttuhiutaleita.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
50 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
202 €