Kokonaiset erittäin tuliset chilipaprikat, TRS, 50 g
Tuotemerkki: TRS
Vegaani Vegaani
Kokonaiset erittäin tuliset chilipaprikat, TRS, 50 g
  • Kokonaiset erittäin tuliset chilipaprikat, TRS, 50 g
  • Kokonaiset erittäin tuliset chilipaprikat, TRS, 50 g

Kokonaiset erittäin tuliset chilipaprikat, TRS, 50 g

Tuotemerkki: TRS
Vegaani Vegaani

Hienoimmista ja tulisimmista chileistä. "Chili's Extra Hot on valmistettu korkealaatuisista punaisista chilipaprikoista. Se on maailman suosituin mauste. Se tuo ruokaan houkuttelevaa mausteisuutta ja punaista väriä. Extra hot -chilipaprikoita voi käyttää kokonaisina tai tehdä niistä tahnaa muusiruokiin, liha- ja riisiruokiin, keittoihin, curryihin, muhennoksiin ja muuhun.

Kokonaiset kuivatut chilit ovat yksi tärkeimmistä ainesosista. Niiden avulla chiliin saadaan voimakkain ja polttavin tulisuus. Se on erittäin korkealaatuinen tuote. Se lisää aitoa, mausteisen kirpeää makua kaikenlaisiin ruokiin, paistettuun riisiin ja muihin ruokiin.

* Ei keinotekoisia väriaineita.

* Saattaa kiihdyttää makuaistiasi.

* Mausteinen mauste, jolla on voimakas ja elinvoimainen maku

302 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 10 yksikkö
Tuotekoodi: A-209

Punaiset chilipaprikat ovat erittäin tulisia chilipaprikoita. Kun chilit lisätään kuumaan öljyyn ja paistetaan, ne muuttuvat tummanvärisiksi ja tuovat ruokaan ihanan maun. Nämä chilit valmistetaan pienistä, auringossa kuivatuista punaisista chileistä. Tämä antaa niille voimakkaamman ja tulisemman maun. Se on monipuolinen mauste paitsi aasialaisiin ruokiin, myös pataruokiin ja spagettiin.

Punaisia chilipaprikoita voidaan käyttää myös pizzojen koristeena.

Punaisia chilejä käytetään laajalti monissa keittiöissä, ja ne ovat olennainen ainesosa intialaisessa keittiössä. Ne sopivat erinomaisesti tulisten kastikkeiden ja chiliöljyn valmistukseen tai yksinkertaisesti lisätään ruokiin kuumassa öljyssä paistamisen jälkeen.

Kuivatut punaiset chilipaprikat (pitkät) on aurinkokuivattu parhaista käsin poimituista tuoreista chilipaprikoista. Punaiset chilit ovat olennainen osa erilaisia ruokia, kuten "Sambhar", "Rasam", "Kadhi Pakora", "Biriyani", "Madras Curry" jne. Se sopii lisäämään aitoa makua mihin tahansa ruokaan.

Rehydratoimiseksi paahda chiliä kevyesti, aseta palot kulhoon, peitä ne hieman keitetyllä vedellä ja paina muutama minuutti. Rehydratoidut chilit voidaan pilkkoa tai leikata suikaleiksi ja lisätä keittoihin, muhennoksiin, salaatteihin, salsoihin jne.

Ravintoarvo 100 grammaa kohti:

Energia 1340 Kj / 320 kcal

Rasvaa 17,2 g, josta tyydyttynyttä rasvaa 3,3 g

Hiilihydraattia 55,5 g, josta sokeria 10,6 g

Proteiinia 12,2 g

Suola 30 mg

Ainesosat: kuivattu tulinen paprika.

Allergeenit: pakattu tiloissa, joissa käsitellään muita siemeniä ja soijaa.

Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen