Kasvua stimuloiva seerumi lentäville hiuksille, Sattva Ayurveda, 30ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Kasvua stimuloiva seerumi lentäville hiuksille, Sattva Ayurveda, 30ml
  • Kasvua stimuloiva seerumi lentäville hiuksille, Sattva Ayurveda, 30ml

Kasvua stimuloiva seerumi lentäville hiuksille, Sattva Ayurveda, 30ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Herätä hiusten luonnollinen voima! Esittelyssä "Sattva Ayurveda HairGrowth Serum", läpimurtotuote, joka on vallankumouksellinen yhdistelmä ayurvedaa ja kehittynyttä laboratoriotutkimusta, joka stimuloi hiusten kasvua ja auttaa voittamaan liiallisen hiustenlähdön ja kaljuuntumisen.

"Sattva Ayurveda" Hair Growth Serum on yhdistelmä perinteistä ayurvedaista viisautta ja uusinta teknologiaa. Tunne ero ja ravitse hiuksiasi ytimeen asti.

3069 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 23 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794188679

6 kuukautta avaamisen jälkeen

Innovatiivinen "Sattva Ayurveda" hiusten kasvuseerumin koostumus yhdistää rosmariinin lehtiuutteen ja kahden patentoidun kompleksin, Redensyl® ja Capillia Longa™, vaikutukset. Nämä ovat aktiivisia ainesosia, joiden teho on vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa. Tulokset näkyvät selvästi 30 päivän säännöllisen käytön jälkeen.

MIKSI VALITA SATVA AYURVEDA PREMIUM HIUSTEN KASVUSEERUMI?

Seerumissamme käytetään Redensyl®- ja Capillia Longa™ -hiusten kasvutekijöitä, jotka antavat tehokkaimmat tulokset tässä kategoriassa. Seerumin koostumus on kevyt, jäämätön, vesipohjainen ja vapaa keinotekoisista hajusteista.

TEHOKAS FORMULAATIO

Avainainesosat: - Seerumi, joka on suunniteltu ja suunniteltu siten, että seerumi sisältää kaikki tarvittavat ainesosat, jotka ovat välttämättömiä, jotta seerumi voi olla tehokas ja tehokas:

Redensyl® - kosmeettinen kompleksi, joka vaikuttaa kantasoluihin ja karvatupen soluihin (HFDPc) hiusten kasvun uudelleenaktivoimiseksi. Redensyl®:n on kliinisesti todistettu lisäävän merkittävästi hiusten tiheyttä kasvuvaiheen (anageenivaiheen) aikana ja stimuloivan voimakkaasti hiusten kasvusykliä. Kolmen kuukauden säännöllisen käytön jälkeen tulokset näkyvät paksumpina ja vahvempina hiuksina, lisääntyneenä tiheytenä ja vähentyneenä hiustenlähtönä. Se on ihanteellinen kosmeettinen vaihtoehto hiustensiirtoleikkaukselle*.

Capilia Longa™ on luonnollinen aktiivinen kompleksi, joka on Curcuma longan (kurkuma) juurakosta saatu totipotenttien solujen tiivistetty eritys. Se lisää proliferaatiota jopa 177 %, ylittäen muiden augimofaktoreiden tehokkuuden, ja se on suosittu hoito hilseen. Se indusoi hiussolukon epigeneettistä palautumista ja uudistaa hiusfollikkelia. Se on ihanteellinen hauraille, heikoille ja ohuille hiuksille.

VALIDOITU KLIINISISSÄ TUTKIMUKSISSA

vaiheen 3-4 kaljuuntumista sairastavilla henkilöillä tehdyssä 84 päivän kliinisessä tutkimuksessa 85 % tutkittavista osoitti merkittävää parannusta, mm:

- 9 % lisäys anageenivaiheessa olevien hiusten määrässä.

- 17 % vähennys telogeenivaiheen hiusten määrässä

- keskimääräinen 8 %:n lisäys hiustiheydessä, mikä vastaa noin 10 000 uutta hiusta koko päänahassa (600 cm2)

- Tulokset verrattavissa yksittäiseen hiustensiirtoon (keskimäärin +10 000 uutta hiusta, jopa +28 200)

* Esteettinen leikkaus mahdollistaa keskimäärin 2016 siirteen siirtämisen, jolloin saadaan 6 400-8 800 uutta hiusta. Seerumi osoittaa parempia tuloksia kuin yksittäinen hiustensiirtoleikkaus.

Käyttö: Levitäsuoraan puhtaaseen päänahkaan tiputtimella. Käytä suihkepulloa ja hiero päänahkaa varovasti sormenpäillä. Pese kädet käytön jälkeen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi käytä aamuin illoin.

Ainesosat (INCI):  Aqua, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerine, Caffeine,  Betaine, Curcuma Longa (Turmeric) Callus Culture Conditioned Media, Polysorbate 80, Panthenol, Sclerotium Gum, Sodium Benzoate, Glycine, Larix Europaea Wood Extract, Potassium Sorbate, Hyaluronic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citric Acid, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Phytic Acid, Zinc Chloride, Sodium Metabisulfite.

ETU KOSMEETTISEEN KIRURGIAAN VERRATTUNA

Hiusten kasvuseerumi perustuu aktiivisiin ainesosiin, joiden teho on todistettu. Se tukee hiusten kasvuprosesseja, mutta parhaiden tulosten saavuttaminen riippuu myös yksilöllisistä elämäntavoista, kuten terveellisestä ruokavaliosta ja päänahan asianmukaisesta hoidosta. Suosittelemme, että otat yhteyttä ihotautilääkäriin tai trikologiin ennen käyttöä, erityisesti jos sinulla on terveysongelmia tai epäilyksiä.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
30 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock