Gua Sha kokovartalohierontatyökalu, 21 cm
Tuotemerkki: AyurVedica
  • Uutuus
Gua Sha kokovartalohierontatyökalu, 21 cm
  • Gua Sha kokovartalohierontatyökalu, 21 cm
  • Gua Sha kokovartalohierontatyökalu, 21 cm

Gua Sha kokovartalohierontatyökalu, 21 cm

Tuotemerkki: AyurVedica

Ruusukvartsin näköisestä hartsista valmistettu puolikuun muotoinen koko vartalon gua sha -työkalu on kestävä, sileä ja kevyt hierojille.

Tämä monipuolinen työkalu sopii täydellisesti kehon eri osiin, joissa se parantaa verenkiertoa, lievittää lihasjännitystä ja edistää ihon yleistä terveyttä, mikä tekee siitä välttämättömän lisän jokaisen terapeutin työkalupakkiin.

1032 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: PI14202
Šiuo metu išparduota


Ruusukvartsin näköisestä hartsista valmistettu puolikuun muotoinen koko vartalon gua sha -työkalu on kestävä, sileä ja kevyt hierojille. Ergonomisessa muotoilussa on suuri keskikahva, josta on helppo ottaa kiinni ja käyttää voimaa tehokkaasti, sileä reuna kehon eri osien hieromista varten ja kärki akupunktiopisteiden ja meridiaanien painamista varten. Tämä monipuolinen työkalu sopii erinomaisesti kehon eri osiin, joissa se parantaa verenkiertoa, lievittää lihasjännitystä ja edistää ihon yleistä terveyttä, joten se on välttämätön lisä jokaisen terapeutin työkalupakkiin.

Käyttöohjeet

Pyyhkäise ihoa lyhyin ja pitkin vedoin kohti imunesteen poistopisteitä ja/tai lihaksia.

Tietoa Gua shasta

Gua Sha on perinteinen kiinalainen parantava tekniikka, jossa sileää, yleensä jadesta, ruusukvartsista tai metallista valmistettua työkalua pyyhkäistään ihon yli verenkierron ja paranemisen parantamiseksi. Alun perin keskityttiin selän, kaulan ja kasvojen kaltaisiin alueisiin, mutta nykyään Gua Sha -työkaluja käytetään koko vartalolla, mukaan lukien käsivarret, jalat, rinta ja vatsa. Kitkan vähentämiseksi hoitajat levittävät öljyä ja tekevät yksisuuntaisia lyöntejä, joiden voimakkuus vaihtelee halutun terapeuttisen vaikutuksen mukaan - hellävaraisista voimakkaisiin.

Hierojille Gua Sha -hoitojen yhdistäminen koko kehoon voi tuoda monia etuja asiakkaille: se parantaa huomattavasti verenkiertoa ja imunestejärjestelmän tyhjennystä, edistää detoksifikaatiota ja ihon yleistä terveyttä lisäämällä hapen ja ravinteiden saantia. Lisäksi se auttaa lihasten palautumista vähentämällä kipua ja jännitystä, mikä tekee siitä arvokkaan työkalun asiakkaille, joilla on kroonisia lihasvaivoja. Tekniikka auttaa myös lievittämään stressiä rentouttavan vaikutuksensa ansiosta.

Huomautus: Kuorinta voi aiheuttaa ihon punoitusta ja arkuutta, mikä on luonnollinen reaktio, joka yleensä palautuu luonnollisesti 24-72 tunnin kuluessa.

Pituus: 21 cm.

Leveys: 9 cm

Materiaali: Hartsi

Paino: 166 g

Alkuperämaa:
Kiina
Valmistusmaa:
Kiina
Similar products
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock