Vihreät rusinat, TRS, 100g
Tuotemerkki: TRS
  • Uutuus
Vihreät rusinat, TRS, 100g
  • Vihreät rusinat, TRS, 100g
  • Vihreät rusinat, TRS, 100g

Vihreät rusinat, TRS, 100g

Tuotemerkki: TRS

Vihreät rusinat ovat erityisen hedelmäisiä ja makeita.

Nämä herkulliset hedelmät ovat pääasiassa peräisin Välimeren alueelta, mutta niitä kerätään myös idässä ja Aasiassa.

Aasiassa niitä lisätään usein maitomaisiin riiseihin tai vanukkaisiin ja käytetään kakkujen koristeluun.

200 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 20 yksikkö
Tuotekoodi: A-2264

Vihreät rusinat ovat erityisen hedelmäisiä ja makeita. Nämä herkulliset hedelmät ovat pääasiassa peräisin Välimeren alueelta, mutta niitä korjataan myös idässä ja Aasiassa. Aasiassa niitä lisätään usein maitomaisiin riiseihin tai vanukkaisiin ja käytetään kakkujen koristeluun.

Vihreät jauhobanaanit ovat hyvä raudan, kaliumin ja seleenin lähde, ja ne sisältävät myös A-vitamiinia ja jonkin verran B-vitamiinia. Ne ovat hyödyllisiä korkean verenpaineen, nesteen kertymisen, ummetuksen ja anemian hoidossa. Korkean kaloriarvonsa ansiosta ne ovat ihanteellinen välipala liikuntaa harrastaville.

TRS vihreät rusinat. Pulleat ja mehukkaat vihreät rusinat ovat erinomainen herkku, jota voi nauttia sellaisenaan tai käyttää monipuolisena ainesosana erilaisissa ruokalajeissa.

Keskeiset ominaisuudet:

TRS vihreät rusinat ovat väriltään erottuvan vihreitä, mikä erottaa ne perinteisistä tummista rusinoista. Kirkas sävy tuo ruokiin ja välipaloihin omaleimaisen visuaalisen ilmeen.

Luonnollinen makeus: Vihreillä rusinoilla on luonnostaan makea ja hieman mausteinen maku. Niiden makeus tulee rypäleiden luonnollisesti tiivistyvästä sokerista, mikä tekee niistä terveellisemmän vaihtoehdon jalostetulle sokerille välipaloissa ja jälkiruoissa.

Runsaasti ravintoaineita: Rusinat ovat yleisesti ottaen tiivis vitamiinien, kivennäisaineiden ja antioksidanttien lähde. Ne antavat energiapurskahduksen ja voivat edistää päivittäistä ravintoaineiden saantia.

Välipalaksi ja ruoanlaittoon: TRS vihreät rusinat ovat loistava välipala, jota voi nauttia mihin aikaan päivästä tahansa. Niitä voidaan käyttää myös monissa kulinaarisissa sovelluksissa: leivissä ja muffineissa, salaateissa, riisiruoissa ja chutneyssa makeamman ja koostumuksellisemman maun saamiseksi.

Leipomotuotteet ja jälkiruoat: Lisää näitä vihreitä rusinoita kekseihin, kakkuihin ja muihin jälkiruokiin. Niiden ainutlaatuinen väri saa luomuksesi erottumaan.

Allergeenit.

Ravintoarvot 100 grammaa kohti:

1046kJ/250kcal

Rasvaa: 0,2 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0 g

Hiilihydraatti: 32 g, josta sokereita: 0 g

Fissiot: 1g

Proteiini: 1g

Suola: 0 g

Ainesosat: vihreät rusinat.

Säilytysolosuhteet: Säilytetään suljetussa pussissa viileässä ja kuivassa paikassa 2-25 °C:ssa.

Nettosisältö: 100g

Alkuperämaa: Intia

Valmistaja: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Yhdistynyt kuningaskunta

Alkuperämaa:
Iran
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock