Palo Santo - suitsukkeille, 50g, 5-8 kappaletta
Tuotemerkki: Ancient
Palo Santo - suitsukkeille, 50g, 5-8 kappaletta
  • Palo Santo - suitsukkeille, 50g, 5-8 kappaletta
  • Palo Santo - suitsukkeille, 50g, 5-8 kappaletta
  • Palo Santo - suitsukkeille, 50g, 5-8 kappaletta

Palo Santo - suitsukkeille, 50g, 5-8 kappaletta

Tuotemerkki: Ancient

"Palo Santon hyödyt ovat moninaiset. Sitä on kutsuttu maagiseksi, mystiseksi, harvinaiseksi, pyhäksi ja ainutlaatuiseksi. Shamaanit ja parantajat arvostavat tätä tuoksuvaa puuta henkisesti suuresti. Etelä-Amerikan alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä tuhansia vuosia pyhissä rituaaleissa ja puhdistustarkoituksiin. Se on hyvin suosittu myös Euroopassa.

Pakkaus sisältää 5-8 tikkua, jotka ovat keskimäärin 8-15 cm pitkiä.

1225 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 9 yksikkö
Tuotekoodi: PSanto-02

Palo Santo, puhdistava pyhä puu

Kaikki tuntevat Palo Santon. Ehkä ei nimeltä, mutta ainakin siksi, että tätä tuoksua käytetään usein joissakin suomalaisissa saunoissa, kotituoksuissa tai hierontaöljyissä. Tuoksu on peräisin Etelä-Amerikassa kasvavasta Palo Santo -puusta. Se on erityinen puulaji, koska sen savu puhdistaa ympäristöä poltettaessa. Tuoksu on maanläheinen ja luonnollinen, mutta myös mystinen. Siksi Palo Santo on suosittu ja myydyin tuote tukkukaupassamme, ja se on sitä myös sinulle.

Mitä Palo Santo tarkalleen ottaen on?

Palo Santo tarkoittaa kirjaimellisesti pyhää puuta, ja valkoisen salvian tavoin se on peräisin Etelä-Amerikan alkuperäisintiaanien tuotannosta. Vuosisatoja sitten he käyttivät sitä seremonioissa puhdistamaan auraa ja parantamaan negatiivisista vaikutuksista. Euroopassa ihmiset valitsevat pyhää puuta myös kotiensa puhdistamiseen tai yksinkertaisesti sen puhtaan tuoksun vuoksi. Tuoksua voidaan kuvailla lämpimäksi, puumaiseksi ja kevyeksi, jossa on makea vivahde, joka joskus livahtaa silmien ohi. Verrattuna valkoiseen salviaan (jota käytetään myös samaan tarkoitukseen) Palo Santosta lähtee hyvin mieto tuoksu. Emme voi kuvitella ketään, joka ei lumoutuisi tästä luonnollisesta ja siksi henkisestä tuoksusta.

Palo santo Perusta ja Ecuadorista

Toimittamamme Palo Santon puu on peräisin Perusta ja Ecuadorista. Myymämme puun korjuu on paikallisten viranomaisten varmentama. Puut ovat hyvin harvinaisia, joten niitä ei kaadeta. Puu otetaan vain kaadetuista puista, jotta se voidaan korjata ja myydä.

Kuinka käyttää

Sytytä suitsuketikku, anna sen palaa muutaman sekunnin ajan ja puhalla liekki sitten pois. Anna sauvan savuta ja levitä savu sitten kehollesi tai mihin tahansa kohteeseen, jonka haluat puhdistaa, mukaan lukien koko huone, koko talo tai auto.

"Palo Santolla on kevyt, makea tuoksu, joka muistuttaa Frankincensea ja Nerolia. Monet ihmiset voivat tuntea välittömästi sen hyödylliset puhdistusvaikutukset, vaikka he eivät normaalisti olisikaan herkkiä energialle.

Polta suitsukkeita lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa, äläkä koskaan jätä niitä valvomatta.

Tikun koko: 8-15 cm

Paino: noin 50 grammaa

AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock