Ayurvedinen vahvistava hiusnaamio Power Of Amla, Khadi, 50g
Tuotemerkki: Khadi
Ayurvedinen vahvistava hiusnaamio Power Of Amla, Khadi, 50g
  • Ayurvedinen vahvistava hiusnaamio Power Of Amla, Khadi, 50g
  • Ayurvedinen vahvistava hiusnaamio Power Of Amla, Khadi, 50g
  • Ayurvedinen vahvistava hiusnaamio Power Of Amla, Khadi, 50g
  • Ayurvedinen vahvistava hiusnaamio Power Of Amla, Khadi, 50g

Ayurvedinen vahvistava hiusnaamio Power Of Amla, Khadi, 50g

Tuotemerkki: Khadi

* tehokytkin hiuksillesi: hiuksia ja hiuspohjaa vahvistava naamio, joka antaa uskomatonta volyymia hiuksille

* Amla-hedelmän voima vahvistaa hiusjuuria, stimuloi luonnollista melaniinituotantoa ja ehkäisee harmaantumista

* Ayurvedinen vastaus säännölliseen hiustenpesuun luonnollisimmassa muodossaan - ultrahienona jauheena

* Perinteinen ayurvedinen kaava: 100 % luonnollinen ja vegaaninen, joten täysin silikoni- ja sulfaattivapaa

---

Käytä Khadin Amla-hiusnaamion ayurvedista voimaa yhdessä muiden Khadin hiustenhoitotuotteiden kanssa:

* Tehosta päivittäistä puhdistustasi Khadin Amla Volume Elixir -shampoolla The Power of Amla Hair Mask -hiusnaamion kanssa

* Yhdistä Khadin The Power of Amla Mask -hiusnaamio Khadin Deep Shine Shikakai Hair Mask -hiusnaamion kanssa antaaksesi hiuksillesi ylimääräistä kiiltoa, joustavuutta ja suojaa hiusten halkeilua vastaan.

* Käytä Khadi Strong Amla Hair Oil -hiusöljyä ennen hiusnaamiota saadaksesi lisää voimaa ja volyymia.

* Käytä hiusnaamion jälkeen Coconut Shikakai Elixir Conditioner -hoitoainetta, joka helpottaa irrottamista

* Yhdistä Amla-naamion teho Shikakai Deep Shine Hair Mask ja Deep Charcoal Cleanse Hair Mask -hiusnaamion kanssa saadaksesi tehohoitoa ja erityisen syvän puhdistuksen hiuksillesi ja päähäsi. Naamioiden vaikutus kaksinkertaistuu

1195 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: KH-HWP-6

Detox hiuksillesi: syväpuhdistavat hius- ja hiuspohjan naamiot Amla-aktiivihiilellä Khadi-luonnonhiusvärien esikäsittelynä ja satunnaiseen tehopuhdistukseen.

"Ayurvedic Detox hiusnaamio khadi Deep Charcoal Cleanse poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti silikonit ja muotoilujäämät ayurvedisessa perinteessä ja täysin luonnollisella tavalla. Tämä naamio paljastaa hiusten todellisen kunnon, joka jää usein tavanomaisten tuotteiden peittoon. Salaisuus: Amla-aktivoitu hiili on ehdoton uutuus markkinoilla, jota on käytetty tuhansia vuosia salaisena ayurvedisena ainesosana.

Huokosten syväpuhdistuksen salaisuus piilee khadin kolminaisuusvaikutuksessa: se yhdistää käsin poimittujen intialaisten lääkekasvien yksittäiset vaikutukset kokonaisvaltaiseksi kokonaisuudeksi ja tehostaa niiden voimaa. Khadi-hiusnaamiot perustuvat ikivanhoihin ayurvedisiin resepteihin. Perinteisen valmistusprosessin avulla ainesosat jauhetaan hellävaraisesti erittäin hienoksi jauheeksi.

Kun olet levittänyt erittäin tiiviin naamion, voit heti tuntea päänahkasi ja hiuksesi puhdistuneen ja voit taas hengittää.

Ayurvedassa Amla-aktiivihiiltä pidetään kauniin ja terveen ihon todellisena ihmeenä. Kaupallisesti saatavilla oleva aktiivihiili on usein valmistettu puusta, ruskeasta hiilestä, hiilestä tai jopa muovista. Mutta Khadi käyttää aktiivihiilemme jotain erityistä: superhedelmä Amlaa, joka sisältää ylimääräistä C-vitamiinia ja antioksidantteja. Deep Charcoal Cleanse Hair Mask -hiusnaamiossa käytämme erittäin voimakkaasta Amla-hedelmästä saatavaa aktiivihiiltä, jossa yhdistyvät kaikki marjan vaikutukset ja aktiivihiilen puhdistava, imukykyinen voima. Syväpuhdistava vaikutus johtuu molekyylirakenteen voimakkaasta imeytymiskyvystä. Pesun aikana ylimääräinen rasva ja epäpuhtaudet imeytyvät lähes magneettisesti, poistuvat ja huuhtoutuvat pois. Ja mitä hienojakoisempaa Amla-aktiivihiilijauhe on, sitä suurempi on imukykyinen pinta-ala ja teho - ja ne teistä, jotka tuntevat Khadi-tuotteet, tietävät, että meillä on kyse puhtaudesta ja hienostuneisuudesta.

Reetha Indian Soap Nut muodostaa pehmeän vaahdon, joka puhdistaa ja korjaa hellävaraisesti ja luonnollisesti. Hedelmän kuoren sisältämä saponiini takaa rauhallisen rentoutumisen, vaikka päänahka olisi ärtynyt.

Syväpuhdistus hiilen avulla: ensimmäinen vaihe Khadin kolmivaiheisessa rituaalissa

Haluatko värjätä hiuksesi luonnollisesti? Suosittelemme käyttämään luonnollista Khadi-hiusväriä kolmivaiheisessa rituaalissa. Ensimmäinen vaihe on valmistaa ayurvedinen hiusnaamio Khadi Deep Charcoal Cleanse. Silikoni ja tavanomaiset muotoilutuotteet kietovat hiuksesi lähes muovikalvon tavoin ja estävät luonnollista hiusväriä tarttumasta kunnolla - väripigmentit yksinkertaisesti "liukuvat pois"! Deep Charcoal Cleanse -hiusnaamio poistaa tämän "muovipussin" hiuksistasi ja päänahastasi. Puhdistuksen jälkeen väripigmentit voivat imeytyä hiuksiisi optimaalisesti - upeaa, pitkäkestoista ja intensiivistä väriä.

Sinun ei tarvitse värjätä, mutta haluat silti siirtyä luonnonmukaiseen hiustenhoitoon? Silloin hiusnaamio Ayurvedic Deep Charcoal Cleanse sopii edelleen erinomaisesti hiusten ja hiuspohjan esikäsittelyyn ja vanhojen tuotteiden poistamiseen.

Ayurvedic Hair Mask Khadi Deep Charcoal Cleanse -hiusnaamio antaa hiuksillesi ja hiuspohjallesi syvän huokospuhdistuksen ja palauttaa luonnollisen tilan, jota perinteiset tuotteet usein vain jäljittelevät. Koe, kuinka hienoksi jauhetun naamion miellyttävän pehmeä koostumus vapauttaa puhdistavan taikansa. Silikoni- ja muotoilujäämät imeytyvät ja huuhtoutuvat pois. Puhdista hiuksesi!

Käytä naamiota 3-vaiheisen rituaalin kolmannessa vaiheessa esikäsittelynä luonnonvärjäyskadille tai joskus syväpuhdistukseen.

Näin saat kaiken irti Khadi Deep Charcoal Cleanse Hair Mask -hiusnaamiosta:

Lisää kulhoon hiustesi pituutta vastaava määrä ja sekoita hienojakoinen jauhe lämpimään veteen, kunnes se on hienojakoista. Yhden pakkauksen pitäisi riittää keskipituisille hiuksille.

Kostuta hiukset ja pyyhi naamio päänahkaan ja koko hiusten pituuteen. Voit käyttää khadi-harjaa tai hieroa naamiota käsilläsi. Ennen kuin kasvatat säikeet, jaa hiukset ja aloita latvoista. Näin varmistat, että kaikki peittyy.

Kun olet saanut täyden peittävyyden, aseta pyyhe olkapäillesi kutakin tapausta varten ja anna Deep Charcoal Cleanse -naamion imeytyä 30 minuutin ajan. Taika alkaa!

Huuhtele Deep Charcoal Cleanse -naamio huolellisesti haalealla vedellä. Valmis.

Olet nyt valmis käyttämään luonnollisia Khadi-hiusvärejäsi.

Turvallisuustiedot. Jauhepöly on erittäin hienojakoista eikä sitä voi hengittää.

Huomaa: Saatat huomata, että naamio muuttuu lähes mustaksi sekoitettaessa. Älä huoli - naamio ei värjää hiuksiasi tai päänahkaasi millään tavalla! Päinvastoin: tumma väri johtuu käyttämästämme Amla-aktiivihiilestä. Juuri tämä Amla-aktiivihiili tarjoaa tehokkaan mutta hellävaraisen puhdistuksen. Jälkeenpäin ei jää värimuutoksia.

Hiusten puhdistus Ayurveda-ajattelussa: Sillä, mitä länsimaissa pidetään päivittäisenä välttämättömyytenä, on Ayurveda-filosofiassa korkeampi tarkoitus. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, jossa auraa ja fyysistä kehoa paitsi puhdistetaan myös vapautetaan ulkoisista energioista. Jauhemuotoa pidetään aidoimpana ja luonnollisimpana puhdistusmuotona. Käyttämällä khadin kolminaisuusvaikutusta saat kehosi, henkesi ja sielusi sopusointuun jokaisen pesun yhteydessä.

Ainesosat (INCI): Intialaisen Amla-lehden (Emblica Officinalis)* hedelmäjauhe.

* koko tuote sisältää 100 % luomua

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Kaikille hiustyypeille
Normaaleille hiuksille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock