Hiustenhoitoaine kuriton hiukset Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Hiustenhoitoaine kuriton hiukset Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Hiustenhoitoaine kuriton hiukset Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Hiustenhoitoaine kuriton hiukset Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Hiustenhoitoaine kuriton hiukset Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Hiustenhoitoaine kuriton hiukset Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Huuhtelematon hoitoaine hoitaa, ravitsee ja ylläpitää hiusten kosteutta sekä ehkäisee pörröisyyttä.

Ihanteellinen kaikille hiustyypeille, erityisesti heikoille hiuksille, pörröisyydelle ja rikkoutumiselle alttiille hiuksille, kiharille, aaltoileville tai afrohiuksille.

Pörröisyyttä ehkäisevän vaikutuksensa ansiosta tämä hiustenhoitotuote soveltuu myös muotoilu- ja uudistushoidoksi.

2352 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-011

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

Hoitoaine, joka ei huuhtele, hoitaa, ravitsee ja suojaa.

Sisältää:

* seos ravitsevia ja suojaavia aktiivisia ainesosia (shea, kookos, moringa, argan, seesami),

* elvyttäviä ayurvedisia yrttiuutteita (Amla, Brahmi, Triphala, Centella asiatica), jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja.

Leave In Triphala Conditioner -hoitoaineen tasapainoinen koostumus ravitsee ja hoitaa hiuksia painottamatta niitä, säilyttää kosteuden ja auttaa torjumaan pörröisyyttä.

Hieman hapan pH sulkee hiusläiskät pois ja lisää kiiltoa.

Ihanteellinen erityisesti heikoille, pörröisyydelle alttiille hiuksille rikkoutumisen estämiseksi, mutta sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti kiharille, aaltoileville tai afrohiuksille.

Se ei ole ihanteellinen vain hoitoaineena, vaan myös muotoiluvälineenä suojaamaan, määrittelemään ja ravitsemaan hiuksia. Säilyttämällä hiusten kosteuden se estää niitä kuivumasta tai kihartumasta.

Se sopii myös täydellisesti palauttamaan tyylin päivää pesun jälkeen!

Tuoksuu melissan, laventelin ja ylang ylangin eteerisille öljyille.

Triphala on ikivanha kasviperäinen lääke, joka koostuu 3 rasayana*-hedelmästä. Se sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, edistää pitkäikäisyyttä ja voi palauttaa tasapainon kolmelle elimistöä säätelevälle doshalle. Sillä on voimakas antioksidanttinen ja tonisoiva vaikutus.

Emblica Officinalis, joka tunnetaan myös nimellä amla, on paras rasayana*-kasvi. Ayurveda tunnustaa, että tällä arvokkaalla hedelmällä on monia ominaisuuksia, myös kosmeettisia. Se vahvistaa, elvyttää, ehkäisee hiustenlähtöä ja edistää hiusten kasvua. Se lisää hiusten volyymia, paksuutta ja kiiltoa. Se torjuu ennenaikaista hiustenlähtöä (anti-graying).

Brahmi, toinen rasayana*-yrtti, vaikuttaa virkistävästi. Se myös stimuloi hiusten kasvua, ehkäisee hiustenlähtöä ja torjuu ennenaikaista hiustenlähtöä. Se paksuuntuu ja estää hiusten katkeilua ja hiusten halkeilua.

Seesamiöljyä on monissa ayurvedisissa rasayana*-tuotteissa: se sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja. Sillä on ravitsevia ominaisuuksia. Yhdessä brahmin kanssa sitä suositellaan vahvistamaan hiuksia ja edistämään hiusten kasvua.

Kookosöljyä suositellaan Ayurveda-opissa sen ravitsevien, pehmentävien ja rauhoittavien vaikutusten vuoksi. Sen kemiallisen koostumuksen ansiosta se soveltuu erityisen hyvin hiusten suojaamiseen ja rakenneuudistukseen.

* Rasayana viittaa ayurveda-opissa kasveihin, lääkkeisiin ja hoitoihin, joilla on nuorentava vaikutus.

Käyttösuositukset:

Levitä pyyhekuiviin hiuksiin shampoopesun jälkeen pieni määrä tuotetta koko hiusten pituudelle. Älä huuhtele ja kuivaa normaalisti. Lyhyisiin hiuksiin, levitä latvoihin. Hienoissa hiuksissa käytä pientä määrää tuotetta ja levitä se hyvin hiusten pituuteen.

Voit käyttää tuotetta myös irrotusaineena levittämällä sitä shampoopesun ja hiustenhoidon jälkeen. Levitä tuotetta, kun hiukset ovat vielä kosteat (tai tippuvat), ja jatka sitten haluamallasi muotoilumenetelmällä ja/tai tavallisella föönauksella.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Leave In -tuotetta, kun haluat palauttaa hiustyylin shampoopesun jälkeen. Kostuta hiukset, levitä pieni määrä tuotetta, levitä se hyvin kammalla ja föönaa.

"Leave In Triphalaa voidaan käyttää yhdessä AyurGel Defining and Hydrating Hair Gel ja Dipika Ayurvedic Liquid Crystals -hiusgeelin kanssa.

Ainesosat (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Propanediol, Cetyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii Butter*, Sorbitan Olivate, Cocos Nucifera Oil*, Cetearyl Alcohol, Pca Glyceryl Oleate, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica -hedelmäuute, Terminalia Chebula -hedelmäuute, Bacopa Monnieri -uute, Emblica Officinalis -hedelmäuute, Centella Asiatica -uute, Moringa Pterygosperma -siemenuute, Sodium Pca, Argania Spinosa Kernel Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Melissa Officinalis Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Saccharide Isomerate, Glycerin, Maltodextrin, Xanthan Gum, Natriumfosytaatti, maitohappo, bentsyylialkoholi, etyylilauroyyliarginaattihydrokloridi, kanelihappo, sitruunahappo, sitruunahappo, natriumsitraatti, linalooli, limoneeni, geranioli, sitraali, sitronelloli, bentsyylibentsoaatti, bentsyylisalisylaatti, farnesoli

* luomuviljelystä.

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock