Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
Tuotemerkki: Cultivator's
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
  • Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
  • Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
  • Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
  • Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
  • Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
  • Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
  • Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
  • Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g
  • Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g

Kasvipohjainen vaalea hiusväri Light Blonde, Cultivator's, 100g

Tuotemerkki: Cultivator's
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Täydellinen harmaille ja valkoisille hiuksille pitkäkestoisin tuloksin.

Valmistettu 100 % sertifioiduista orgaanisista ja luonnollisista yrteistä.

Sertifioidut Fair for Life -tuotteet.

Orgaaninen yrttihiusväri peittää jokaisen hiussuortuvan.

Ei kemikaaleja, peroksidia, ammoniakkia, PPD:tä, parabeeneja tai GMO:ita.

Kehittyneet laitokset varmistavat, että biologisesti aktiiviset aineet säilyvät koskemattomina lopputuotteissa.

Läpäissyt lukuisia laatustandardeja.

Dermatologisesti testattu Euroopassa.

Kompostoituva/kierrätettävä pakkausmateriaali ja painettu kasvi- ja ei-mineraaliöljypohjaisilla musteilla.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: C280
Šiuo metu išparduota


Ecosert Cosmos luonnollinen GMP USDA Organic Bio Cosmos Organic Fair for Life Ecosert

Cultivators Natural Products on sertifioitu yritys, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu orgaanisista kasviperäisistä hiusväreistään. Se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset hiusten värjäämiseen ja tekee hiuksistasi kiiltävämmät, sileämmät, silkkisemmät ja vahvemmat. Orgaaniset kasviperäiset hiusvärit on valmistettu orgaanisista yrteistä ja ovat siten paljon turvallisempia. Meidän Luomu luonnollinen vaalea vaalea vaalea hiusväri antaa sinulle täydellisen näköiset hiukset peittämään kaikki harmaat hiuksesi. Ihotautilääkärin testaama, jotta se on hellävarainen hiuksille ja päänahalle. Vapaa ankarista kemikaaleista, jotka antavat sinulle sekä kauniin, säteilevän värin että ovat terveellisiä hiuksillesi.

Helppokäyttöinen hiusvärijärjestelmä on rikastettu parhailla ainesosilla. Viljelijät toimittavat laadukkaita tuotteita ja kauniita hiusvärejä. Saat luonnollisen hiusvärin ja runsas värikaava antaa hiuksille kauniin rakenteen. Luomu luonnollinen vaalean vaalea vaalea hiusväri sopii kaikille hiustyypeille. Tutustu kaikkeen, mitä tarvitset sävyttääksesi hiuksesi terveellisen näköisellä värillä ja kiiltävyydellä. Täysin erilaisia sävyjä, jotka antavat sinulle täydellisen ilmeen. Valitse yksi persoonallisuutesi mukaan.

Cultivatorin asiantuntemus, innovaatiot ja tehokkaat ainesosat yhdistyvät luodakseen ylellisiä hiustenhoitovalmisteita, jotka tuottavat poikkeuksellisia tuloksia. Yhdistämme alan vaatimukset huippututkimukseen ja toiminnalliseen tietämykseen, jotta saamme tuotteissamme esiin ayurvedan todellisen voiman.

Edut:

* Ainutlaatuinen sekoitus sertifioituja orgaanisia yrttejä. Cultivators Organic Herbal Hair Color on ainutlaatuinen sekoitus korkealaatuisia sertifioituja orgaanisia yrttejä, kuten hennaa, indigoa, punajuurta, kamomillaa, eukalyptusta, aloe veraa, ziziphusta, manjisthaa ja muita. Näitä yrttejä viljellään siten, että kaikki aktiiviset ainesosat säilyvät, jotta saat parhaan mahdollisen värjäyskokemuksen vahingoittamatta hiuksiasi.

* Ammoniakiton."Cultivator's Organic yrttinen hiusväri on ammoniakkia sisältämätön. Kemialliset hiusvärit sisältävät runsaasti ammoniakkia, joka on hiuksille haitallista ja hiustenlähtöön johtava syy. Ammoniakkipigmentit vahingoittavat kynsinauhoja, melaniinia ja päänahkaa, mikä johtaa hiustenlähtöön, karheisiin, kuiviin hiuksiin ja päänahan vaurioitumiseen. "Cultivators-hiusväri on 100-prosenttisesti ammoniakiton, koska se on orgaaninen koostumus, joka on valmistettu korkealaatuisista sertifioiduista luomuyrtteistä.

* Dermatologisesti testattu tuote.Se on dermatologisesti testattu. Kehitetty vuosien tutkimustyön jälkeen. Kaikki koostumukset on testattu perusteellisesti, jotta vältetään haitalliset reaktiot iholle ja hiuksille. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suosittelemme laastaritestiä ennen hiuksiin levittämistä.

* Kansainvälisesti sertifioidut hiusvärit. "Cultivatorsin orgaaniset kasvishiusvärit ovat ihmisten suosiossa kaikkialla maailmassa. Se on 100-prosenttisesti vegaaninen, Fair for Life -sertifioitu. Se on myös ECOCERT-, ISO-, KOSHER-, HALAL- ja GMP-akkreditoitu. Se on julmuudesta vapaa tuote, joka on suunniteltu antamaan sinulle ylellisen hiusvärivaihtoehdon.

* Maailmanlaajuinen suosikki useissa eri sävyissä. Saatavilla on laaja valikoima sävyjä. Koko sävyvalikoima on kehitetty hiusvärien laajan tutkimus- ja kehitystyön tuloksena. Kasvivärejä on saatavana 20 sävyä. Olemme maailman johtavien hiusvärien valmistaja. Viemme tällä hetkellä yli 35 maahan. Se on maailmanlaajuinen suosikkihiusväri, joka värjää huolella.

* Täydellinen sarja hiusten värjäykseen. parhaan maalauskokemuksen saavuttamiseksi: annamme sinulle täydellisen sarjan helppoa, nopeaa ja vaivatonta maalausta varten. Mukana tulee 4 annospussin pakkaus - voit käyttää niitä jopa 4 kertaa hiusten pituudesta riippuen. Mukana on myös suihkukorkki roiskumisen estämiseksi. Setti sisältää myös käsineet käsille, jotta vältetään suora kosketus ihoon. Lopuksi mukana on tietolehtinen, jossa vastataan kaikkiin useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Se on täysin helppokäyttöinen.

Hiusten värjäys."Cultivator-hiusvärin avulla on helppo värjätä hiukset kotona ja saavuttaa upeat tulokset joka kerta. Voit värjätä hiuksesi kotona aiheuttamatta vahinkoa. Kemikaaleista vapaa ja vahingoittamaton yrttisekoitus pitää hiuksesi terveinä, pehmeinä ja sileinä ilman, että niihin lisätään mitään voimakkaita ainesosia. Tämän kasviperäisen hiusvärin avulla hiuksesi rikastuvat ja kosteutuvat helposti. Käytä Cultivator-hiusväriä värjäämällä hiuksesi luonnonmukaisesti.

Lisää kiiltoa. "Cultivator-kasvihiusväri antaa sinulle paremman näköiset, luonnollisemman näköiset hiukset. Hiusvärjäyspaletista saa upeita sävyjä. Valittavana on 20 väriä, joissa on elinvoimaisia värejä, jotka on rikastettu kosteudella ja antavat hiuksillesi upean ulkonäön. Hiusväri on 100 % harmaa ja antaa pitkäkestoisen, luonnollisen näköisen lopputuloksen. Hiusväri, joka näyttää luonnolliselta ja tekee hiuksistasi vahvat, silkkiset, sileät ja kiiltävät. Käytön jälkeen hiuksistasi tulee silkkiset, kiiltävät ja kauniin väriset.

Luonnollinen väri täysin luonnollisista ainesosista. Kaikki Cultivator-tuotteet ovat luonnollisia, miedosti muotoiltuja, herkällä iholla testattuja ja suunniteltu tarjoamaan aidoin luonnollinen vaihtoehto hiuksistaan huolehtiville. Kaikki tuotteet on rikastettu sertifioiduilla orgaanisilla kasviuutteilla. Hiuksesi saavat loistavan kiillon kasviperäisen hennajauheen ja indigojauheen täydellisen yhdistelmän ansiosta.

Kansainväliset todistukset. Cultivators-tuotteet on testattu ihotautitestein Euroopassa. Se on myös maailman ensimmäinen hiusväri, jolla on Fair for Life (FFL) -sertifikaatti. Lisäksi se on sertifioitu muun muassa USDA:n, ECOCERTin, COSMOSin, KOSHERin ja HALALin toimesta. Se on julmuudesta vapaa ja vegaaninen tuote, joka elvyttää hiuksesi ja päänahkasi luonnollisesti. Se varmistaa, että laatu säilyy aina sadonkorjuusta pakkaamiseen. Saat luonnollisen näköisen hiusvärin kotona yksinkertaisella tuotteella.

Yleiset käyttöohjeet:

1. Valitse.Valitse oikea sävy Cultivator's Organic Hair Colour -hiusväriä

2. Valmistaudu.Valmistele sekoituskulho, suihkumyssy ja käsineet

3. Kokeile sitä.Tee laastaritesti (allergiatesti tiputtamalla pieni määrä jauhetta/tahnaa korvan taakse) ja odota muutama tunti.

4. Sekoita.Sekoita orgaaninen hiusväri haaleaan veteen. Sekoita hiusväri varovasti 50-asteiseen lämpimään veteen tasaiseksi. Pastan pitäisi jäähtyä ja paksuuntua, mutta ei kuivua!

5. Hae.Levitä väriä juurista lähtien ja hiero syvälle. Levitä sileä, paksu tahna hiuksiin, jotka on harjattu (silikoniton shampoo on välttämätön!), lämmin ja pyyhekuivattu.

6. Odottakaa.Anna värin vaikuttaa suositellun ajan (30 minuutista 2 tuntiin). Peitä päällystetyt hiukset muovikelmulla, suihkumyssyllä ja pyyhkeellä lämmön säilyttämiseksi.

7. Huuhtele.Shampoo hiukset puhtaasti

8. Kuivaa.

Mitä kauemmin pidät hiusväriä, sitä voimakkaamman värin ja hiustenhoidon saat.

Lopputulos riippuu joka tapauksessa hiustyypistäsi ja luonnollisesta väristäsi.

Ole kärsivällinen! - hiusvärisi loistaa täydellä intensiteetillä muutaman päivän kuluttua värjäyksestä!

Ainesosat (INCI): Cassia auriculata (Cassia) Powder, Emblica officinalis (Amla) Powder, Lawsonia inermis (Henna) Powder, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Powder, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Powder, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder, Curcuma longa (Turmeric) Powder, Matricaria recutita (Chamomile) Powder.

Sertifiointi: Luomu NPOP, USDA NOP, EU, COSMOS Organic, Kosher, Halal, Cruelty free, Vegan, FFL ja Non-GMO.

----------------------------------------------------------------------------

Onko se 100 % orgaaninen ja luonnollinen hiusväri?

Kyllä, Cultivatorin hiusvärit ovat 100-prosenttisesti luonnonmukaisia ja vapaita kemiallisista ainesosista. Kasviperäiset hiusvärimme sisältävät vain 100 % luonnollisia väriaineita ja hoitavia ainesosia. Kyseessä on puhtaasti kasvipohjainen hiusväri. Cultivatorin luomuhiusväreissä yhdistyvät ayurvedinen hyvyys ja innovaatio. Täysin ainutlaatuinen sekoitus orgaanisia yrttejä, jotka värjäävät hiuksesi luonnollisesti. Se sisältää luonnollisia väripigmentin esiasteita ja ravintoaineita, jotka antavat hiuksillesi halutun sävyn, kiiltoa ja ravintoa.

Mistä tiedän, että tämä tuote on FFL?

"Cultivatorin hiusvärit ovat FFL-sertifioituja, minkä voi tarkistaa FFL:n viralliselta verkkosivustolta.

Kuinka kauan väri kestää?

Yleensä väri kestää 15-20 pesukertaa, mutta tämä riippuu myös siitä, kuinka usein peset hiuksesi. Jos käytät muita kemiallisia tuotteita ennen ja jälkeen hiusvärin, niiden kesto on lyhyempi. Säännöllisen käytön jälkeen saat haluamasi värisävyn ja se kestää jopa 15-20 pesukertaa.

Peittääkö se kaikki harmaat hiukseni kerralla?

Ihanteellisissa olosuhteissa se peittää yli 99 prosenttia harmaista hiuksista. Koska kyseessä on kasviperäisesti aktivoitu koostumus, jossa ei ole valkaisuaineita, aiemmin käytetyt haitalliset kemialliset tuotteet voivat vaikuttaa peittävyyteen ja sävyyn ensimmäisten käyttökertojen aikana.

Mitä ainesosia käytetään?

Jokaisessa hiusvärissä on erilainen yhdistelmä useita ainesosia. Joitakin yleisimmin käytettyjä ainesosia ovat:

Indigofera tinctoria (Indigo) -jauhe, Emblica officinalis (Amla) -jauhe, Lawsonia inermis (Henna) -jauhe, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) -jauhe, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) -jauhe, Aloe barbadensis (Aloe Vera) -jauhe, Curcuma longa (Kurkuma) -jauhe, Matricaria recutita (Kamomilla) -jauhe.

Tarvitsenko säikeistystestin?

Kyllä, koska se auttaa määrittämään ajan pituuden ja värituloksen. Tuloksena syntyvää hiusväriä on vaikea standardoida ja ennustaa, koska väri tulee kasvien luonnollisista väripigmenteistä. Se vaihtelee myös henkilön hiusten rakenteen ja kunnon mukaan, mikä riippuu hänen elintavoistaan ja käyttämistään yleisistä hiustenhoitokäytännöistä. Jotta väritulos olisi paremmin ennakoitavissa, odota 24-48 tuntia Cultivator's Organic Herbal Hair Colour -hiusvärin käytön jälkeen. Huomaa, että väri saattaa tummua tänä aikana. Jos et ole tyytyväinen tulokseen, valitse lyhyempi/pitkempi valotusaika.

Tein laastaritestin kerran, tarvitseeko minun tehdä se joka kerta?

"Cultivator's Organic Herbal Hair Colour on 100-prosenttisesti luonnonmukainen, kemikaaliton ja turvallinen käyttää. Jotkut ihmiset ovat kuitenkin allergisia tietyille kasvin osille, joten laastaritesti on aina suositeltavaa ennen käyttöä. Noudata pakkauksessa olevia PATCH TEST -OHJEITA

Olen allerginen kemiallisille hiusväreille, miten Cultivator's Organic Hair Colour voi auttaa minua?

"Cultivator's Organic Herbal Hair Dye on dermatologisesti testattu ja täysin turvallinen käyttää, mutta pieni laastaritesti vaaditaan ennen tuotteen käyttöä. Ayurveda kuvaa, että jokainen ihminen on erilainen ja siksi hänen kehonsa reagoi eri tavalla samaan tuotteeseen.

Mitä tarkoittaa kasviperäinen hiusväri?

Tämä tarkoittaa, että kaikki ainesosat ovat peräisin kasveista tai kasvien osista, joten se on 100-prosenttisesti luonnonmukainen ja kasvipohjainen hiusväri.

Jos olet raskaana tai imetät vauvaa, onko sen käyttö turvallista?

V: Kyllä, se on 100-prosenttisesti luonnonmukainen kasviperäinen hiusväri ja siksi turvallisempi käyttää, koska se ei sisällä AMmoniumia, PPD:tä, PEROKSIDEJA eikä KEMIKAALEJA.

Voiko hiusväriin sekoittaa muita ainesosia (esim. kananmunaa tai raejuustoa)?

Suosittelemme, ettet lisää mitään muuta kuin lämmintä vettä. Kaikki muut mahdolliset lisäaineet häiritsevät ja estävät luonnollisen värin pääsyn hiuksiin.

Olen aiemmin käsitellyt ja/tai valkaissut hiuksiani kemiallisesti. Voinko silti käyttää Cultivatorin hiusväriä?

Suosittelemme välttämään orgaanisten hiusvärien käyttöä välittömästi kemiallisen valkaisun tai kemiallisen hiuskäsittelyn jälkeen. Nämä kaksi väriä ovat luonteeltaan vastakkaisia ja saattavat muuttaa sävyä tai olla antamatta toivottua tulosta. Jos hiuksiasi on värjätty kemiallisilla väriaineilla/väreillä, anna hiusten olla vähintään 5-6 viikkoa ennen Cultivatorin kasvishiusvärien käyttöä, jotta saat parhaat tulokset.

Luonnolliset hiukseni ovat tummat, voinko käyttää vaaleampaa sävyä, toimiiko se?

Kasviperäiset hiusvärit eivät voi vaalentaa hiuksia, koska ne eivät sisällä valkaisuaineita.

Hiustyyppi
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock