Kookosöljyllä rikastettu hiusöljy volyymille, Dabur Vatika, 200 ml
Tuotemerkki: Dabur
Kookosöljyllä rikastettu hiusöljy volyymille, Dabur Vatika, 200 ml
  • Kookosöljyllä rikastettu hiusöljy volyymille, Dabur Vatika, 200 ml

Kookosöljyllä rikastettu hiusöljy volyymille, Dabur Vatika, 200 ml

Tuotemerkki: Dabur

"Vatika Coconut Volume & Thickness - palauttaa hiukset, tekee niistä paksummat ja poistaa tehokkaasti hilseen. Se vahvistaa hiusjuuria, stimuloi uusien hiusten kasvua ja auttaa tasoittamaan hiushalkeamia.

Vatikan ainutlaatuinen kookosöljykaava takaa hyvän imeytymisen. Tutkijat ovat havainneet, että kookosöljy vähentää proteiinihäviötä shampoopesun aikana. Öljy toimii parhaiten, kun sitä käytetään ennen pesua ja pesun jälkeen sekä kampauksen aikana.

Kookosöljyn vaikutus selittyy sillä, että se jakautuu hiuksiin kaikista testatuista öljyistä tasaisimmin ja estää vettä ja shampoota tunkeutumasta hiuksiin. Hiusten päällä oleva öljykerros suojaa kuituja turpoamiselta ja vaurioitumiselta pyyhekuivauksen aikana.

917 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 6 yksikkö
Tuotekoodi: HL302

"Vatika Coconut Volume & Thickness Oil - palauttaa hiukset, tekee niistä paksummat ja poistaa tehokkaasti hilseen. Se vahvistaa hiusjuuria, stimuloi uusien hiusten kasvua ja auttaa tasoittamaan hiushalkeamia. Öljy auttaa palauttamaan hiukset kemiallisilla väriaineilla tai muotoilutuotteilla värjättyjen hiusten jälkeen, ja sillä on hoitavia ominaisuuksia - se pehmentää ja silottaa hiuksia jättämättä niille rasvaista kiiltoa tai painottamatta niitä. Vatikan ainutlaatuinen kookosöljyn koostumus takaa hyvän imeytymisen.

Kookosöljy tekee hiuksista vahvat ja paksut. Tutkijat ovat havainneet, että kookosöljy vähentää proteiinihäviötä shampoopesun aikana. Kookosöljyn vaikutus selittyy sillä, että kookosöljy jakautuu tasaisimmin hiuksiin ja estää vettä ja shampoota tunkeutumasta hiuksiin. Hiusten päällä oleva öljykerros suojaa hiuskuituja turpoamiselta ja myös pyyhekuivauksen aiheuttamilta vaurioilta. Öljy toimii parhaiten, kun sitä käytetään ennen pesua ja kampauksen jälkeen.

Oliiviöljy ravitsee ja kosteuttaa, palauttaa hiusten rakenteen, vahvistaa hiuksia ja antaa niille tiheyttä ja volyymia.

Hennauute vahvistaa karvatupet ja ehkäisee hiustenlähtöä.

Risiiniöljy stimuloi päänahan verenkiertoa, nopeuttaa uusien hiusten kasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä.

Sitruunaöljy ravitsee päänahkaa ja ehkäisee hilseilyä.

Käyttö. Anna vaikuttaa pitkään, vähintään 30 minuuttia, tehokkainta on yön yli (erityisesti kuivissa hiuksissa). Huuhtele sitten lämpimällä vedellä ja shampoolla. On suositeltavaa käyttää öljyä 1-3 kertaa viikossa. Rasvaisille hiuksille suositellaan öljyn levittämistä vain kuiviin ja halkeileviin latvoihin.

Ainesosat (INCI): Canola Oil, Isopropyl Myristate, Prunus amygdalus dulcis Oil, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Elaeis guineensis Oil, Olea europaea fruit Oil, Ricinus communis seed Oil, Parfum, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Rosmarinus officinalis leaf Oil, Citrus limon peel Oil, Glycine soja Oil, BHT, Phyllanthus emblica fruit extract, Carthamus tinctorius seed Oil, Lawsonia inermis leaf extract, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Benzyl Salicylate, Citral, Coumarin, Limonene, Linalool.

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock