Virkistävä päänahan kuorinta Minttu Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Virkistävä päänahan kuorinta Minttu Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Virkistävä päänahan kuorinta Minttu Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Virkistävä päänahan kuorinta Minttu Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Virkistävä päänahan kuorinta Minttu Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Virkistävä päänahan kuorinta Minttu Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Päänahan kuorinta, jolla on puhdistava ja virkistävä vaikutus.

Minttu ja tulsi. Sisältää runsaasti ayurvedisia uutteita ja erityisiä aktiivisia ainesosia terveen päänahan ylläpitämiseksi.

Kuorii hellävaraisesti. Sopii herkälle iholle.

1942 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-023

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

"Pavana on päänahan kuorinta, jolla on puhdistava ja virkistävä vaikutus.

Piidioksidi kuorii ja kookosöljy ravitsee ja pehmentää.

Ayurvediset Tulsi- ja Triphala-uutteet yhdessä sinkkilaktaatin, teepuu- ja laventeliuutteiden kanssa sävyttävät ja puhdistavat ihoa.

Ayurvediset Altea ja Fenugreek yhdessä hyaluronihapon ja hiilihydraatti-isomeraatin kanssa ylläpitävät kosteutta ja suojaavat kuivuudelta.

Virkistävät mintun, laventelin ja eukalyptuksen eteeriset öljyt lisäävät puhtauden tunnetta ja antavat sille ominaisen tuoksun.

Päänahka puhdistetaan näin hellävaraisesti ja valmistellaan myöhempiä hoitoja varten.

Sopii herkälle iholle.

Nimi on saanut inspiraationsa kahdesta sanskritin kielen sanasta: pāvana, joka tarkoittaa "puhdistajaa", ja pavana, joka on yksi tuulen nimistä.

Ayurvedinen alkuperä

Tulasī (Tulsi), pyhä basilika: sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja. Sillä on antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä ikääntymistä estäviä ominaisuuksia. Ayurvedassa Tulsin vesiuutetta pidetään erinomaisena anupana (aineena) muille vaikuttaville aineille.

Methī eli sarviapila: Ayurveda tunnustaa tällä kasvilla olevan monia ominaisuuksia, kuten hiuksia vahvistavia, hiustenlähtöä ehkäiseviä ja hiusten kasvua edistäviä vaikutuksia. Se on siksi erittäin hyödyllinen, kun hiukset ovat harvat, ohuet ja heikot.

Kookosöljy (Narikela): Ayurvedan mukaan se sopii erityisesti Pitta doshalle (herkkä, herkkä, normaali iho). Sillä on antioksidanttisia, tulehdusta ehkäiseviä ja rauhoittavia, antibakteerisia ja sienilääkkeitä ehkäiseviä ominaisuuksia. Ravitsee ja suojaa ihoa.

Santelipuu (Chandana): Ayurvedan mukaan se on rasayana (nuorentava) kasvi. Sillä on ikääntymistä estäviä, rauhoittavia ja virkistäviä ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja sopii kaikille ihotyypeille, sillä sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä herkän ihon punoitukselle, antibakteerisia, antiseptisiä ja supistavia ominaisuuksia, jotka sopivat rasvaiselle ja likaiselle iholle, ja pehmittäviä ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kuivalle iholle.

Altea (Khatmī): ihoa ja hiuksia pehmittävä aine, joka on limakalvo- ja anti-inflammatorinen ja joka on hyödyllinen kuivalle ja herkälle iholle, tulehduksille ja ekseemalle. Sillä on myös hyviä antioksidanttisia ominaisuuksia. Ayurvedassa sitä suositellaan rauhoittamaan Vata- ja Pitta-dosheja.

Käyttösuositus:

Levitä kostealle iholle ja hiero päänahkaan. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele pois. Toista kerran viikossa tai tarpeen mukaan.

Pakkaus: 100 % kierrätetty ja kierrätettävä muovipurkki. Emaloitu alumiinikansi.

Ainesosat (INCI): Aqua, Silica, Propanediol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Zinc Lactate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera Oil*, Ocimum Tenuiflorum Extract*, Althaea Officinalis Root Extract*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Terminalia Chebula Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Xanthan Gum, Tocopherol, Mentha Piperita Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Lactic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Citric Acid, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool.

* luomuviljelystä.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Hiustyyppi
Kaikille hiustyypeille
Vaikutukset Vata-doshaan
Vähentää
Vaikutukset Pita doshaan
Vähentää
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
150 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock