Ayurvedinen hiusnaamio Deep Shine Shikakai, Khadi, 50g
Tuotemerkki: Khadi
Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP Shine Shikakai, Khadi, 50g

Ayurvedinen hiusnaamio Deep Shine Shikakai, Khadi, 50g

Tuotemerkki: Khadi

Täydellinen suojus tylsille hiuksille, joissa on halkeamia: hiusnaamio kiiltoa ja suojaa hiuksia

Shikakaijauhe korjaa huokoisia kohtia, muodostaa hiuksille suojakerroksen ja saa ne kiiltämään latvoihin asti.

Ayurvedinen vastaus säännölliseen hiustenpesuun luonnollisimmassa muodossaan - erittäin hienojakoinen jauhe

Perinteinen ayurvedinen kaava: 100 % luonnollinen ja vegaaninen, joten täysin silikoni- ja sulfaatiton

---

Käytä Ayurvedic Khadi Deep Shine Shikakai Hair Mask -hiusnaamiota yhdessä muiden khadi-hiustenhoitotuotteiden kanssa:

Sekoita Khadi Deep Shine Shikakai -hiusnaamio Khadin The Power of Amla -hiusnaamion kanssa kiiltävien hiusten saamiseksi.

Ravitsevana hoitona se toimii hyvin päivittäisen Khadi Shining Shikakai Elixir Shampoon kanssa

Helpottaaksesi irrottamista naamion jälkeen, käytä Coconut Shikakai Hair Conditioner -hiustenhoitoainetta

Sekoita Deep Shine Shikakai Hair Mask The Power of Amla ja Deep Charcoal Cleanse Hair Mask -hiusnaamion kanssa tehohoitoon ja hiusten ja pään ylimääräiseen syväpuhdistukseen. Naamioiden vaikutukset tehostuvat

1195 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: KH-HWP-7-XX

Täydellinen suoja halkeamia vastaan: hiusnaamio antaa kiiltoa ja suojaa.

Ayurvedic Deep Shine Shikakai -hiusnaamio on keskeinen hoitoväline. Se antaa hiuksillesi kiiltoa ja suojaa niitä hiusten halkeilulta ja kuivilta, tylsiltä hiuksilta: ayurvedisen perinteen mukaisesti ja täysin luonnollisesti. Khadi-hiusnaamiot ovat ayurvedinen vastaus perinteiseen hiustenhoitoon: luonnollisia, erittäin tiivistettyjä ja tehokkaita.

Intensiivisesti ravitsevan Deep Shine Shikakai -hiusnaamion salaisuus piilee Khadin kolminaisuusvaikutuksessa: 1. Syvää kiiltoa antava hiusnaamio on erittäin ravitseva. Käsin poimittujen intialaisten lääkekasvien yksittäiset vaikutukset yhdistetään niiden voimien moninkertaistamiseksi. 2. Hiusnaamiot on muotoiltu muinaisten ayurvedisten reseptien mukaan. 3. Perinteisen valmistusprosessin avulla ainesosat jauhetaan hellävaraisesti erittäin hienoksi jauheeksi.

100 % puhdas Shikakai: kun levität erittäin tiiviin naamion, tunnet välittömästi, että hiuksesi ovat ravittuja ja suojattuja.

Shikakai-kuoret ovat peräisin Acacia Concinna -kasvin hedelmistä, ja niitä pidetään ayurvedassa superfoodina. Hindiksi Shikakai tarkoittaa "hiusten hedelmää" ja viittaa voimakkaaseen kosteuden tunkeutumiseen, kiiltoon ja luonnolliseen joustavuuteen. Khadin Deep Shine Shikakai Mask säilyttää Shikakain puhtaan voiman, suojaa hiuksia kuivuudelta ja ylläpitää siten tehokkaasti hiusten halkeamia. Naamio toimii myös päänahan antiseptisenä aineena ja stimuloi hiusten kasvua.

Khadi Deep Shine Shikakai Hair Mask on osa Shining-tuotesarjaa - yhdessä ne muodostavat kosteuden, joustavuuden, kylläisyyden ja kiillon unelmajoukkueen.

Hemmottele hiuksiasi naamiolla erillisenä hoitona. Jos käytät jo säännöllisesti luonnonkosmetiikkaa, sitä voi käyttää myös vaihtoehtona erittäin puhdistavalle Deep Charcoal Cleanse Hair Mask -hiusnaamiolle. Voit myös käyttää Deep Shine Shikakai Hair Mask -hiusnaamiota ennen hiusten värjäämistä luonnonmukaisella Khadi-hiusvärillä. Palauttavan vaikutuksen ansiosta väripigmentit peittävät hiukset tasaisesti - upea, pitkäkestoinen ja intensiivinen lopputulos.

Ayurvedic Deep Shine Shikakai Hair Mask on keskeinen hoitoväline. Se antaa hiuksillesi kiiltoa ja ehkäisee hiusten katkeilua ayurvedisen perinteen mukaisesti ja täysin luonnollisella tavalla Koe, kuinka hienoksi pilkotun naamion miellyttävän pehmeä koostumus vapauttaa hohtavan taikansa. Oletko valmis kiiltämään?

Näin saat kaiken irti khadi Deep Shine Shikakai Hair Mask -hiusnaamiosta:

Lisää kulhoon hiustesi pituutta vastaava määrä ja sekoita hienojakoinen jauhe lämpimään veteen, kunnes siitä tulee hienojakoinen koostumus. Yhden pakkauksen pitäisi riittää keskipituisille hiuksille.

Huuhtele hiukset ja levitä naamio käsin pyyhekuiviin hiuksiin.

Kääri sitten hiukset ja pää pehmeällä tummalla pyyhkeellä ja jätä Deep Shine Shikakai Mask -naamio kasvoille 10-30 minuutiksi, riippuen halutusta vaikutuksesta. Taika alkaa!

Huuhtele Deep Shine Shikakai Mask huolellisesti haalealla vedellä. Valmis!

Turvallisuustiedot. Jauhepöly on erittäin hienojakoista eikä sitä voi hengittää.

Hiusten puhdistus Ayurveda-ajattelussa: Sillä, mitä länsimaissa pidetään jokapäiväisenä välttämättömyytenä, on Ayurveda-filosofiassa korkeampi tarkoitus. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, jossa auraa ja fyysistä kehoa paitsi puhdistetaan myös vapautetaan ulkoisista energioista. Jauhemuotoa pidetään aidoimpana ja luonnollisimpana puhdistusmuotona. Käyttämällä khadin kolminaisuusvaikutusta saat kehosi, henkesi ja sielusi sopusointuun jokaisen pesun yhteydessä.

Ainesosat (INCI): Acacia Concinna -hedelmäjauhe*.

* koko tuote sisältää 100 % luonnonmukaisia ainesosia

Ayurvedan - maailman vanhimman luontaislääketieteen - voima yllättää sinut. Khadi-hiusnaamiot ja -jauheet on sertifioitu luonnonmukaisia ja luonnonkosmetiikkatuotteita koskevan kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL:n tiukkojen ohjeiden mukaisesti, ja niiden laatu tarkastetaan säännöllisesti eurooppalaisen kosmetiikka-asetuksen eritelmien mukaisesti.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
50 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock