Chilipippurijauhe, Sattva Foods, 100g
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Čili pipirų milteliai, Sattva Foods, 100g
  • Čili pipirų milteliai, Sattva Foods, 100g

Chilipippurijauhe, Sattva Foods, 100g

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Chili on suosittu mauste, joka on monien intialaisten curryjen, keittojen ja kastikkeiden pohjana. Se on yleisimmin käytetty ainesosa jauhettuna tunnetuissa ruokalajeissa.

Dew (maku): mausteinen

Virya (vaikutus): lämmittävä

Vipaka (maku ruoansulatuksen jälkeen): mausteinen

Vaikutus tridoshaan: M ↓ P ↑ K ↓

Sopii käytettäväksi 2024-07-30 asti.

302 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 18 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794184251

Chili on keskeinen ainesosa intialaisessa keittiössä. Chili on suosittu mauste, joka on monien intialaisten curryjen, keittojen ja kastikkeiden perusta. Chili on myös ainesosa, jota käytetään yleisimmin jauhettuna tunnetuissa ruokalajeissa.
Chiliä lisätään kasvisruokiin, riisiin, perunamuusiin ja palkokasveihin. Chiliä suositellaan käytettäväksi yhdessä mausteiden, kuten korianterin, fenkolin, kurkuman, kardemumman ja kuminan kanssa, sillä chili tekee ruoasta mausteisen ja kirpeän, kun taas muut (vähemmän mausteiset) mausteet tekevät ruoasta aromaattisen. Monet ihmiset väärinkäyttävät punapippuria, käyttävät sitä mausteena ja lisäävät sitä valmisruokiin. Toisin kuin mustapippuri, chili on lisättävä ruoanvalmistuksen yhteydessä (yleensä alussa tai 5-10 minuuttia ennen ruoanvalmistusta). Niitä lisätään myös kaikenlaisiin kala- ja liharuokiin.
Chili voi lisätä houkuttelevaa väriä ja makua sekä maustetta mihin tahansa ruokaan. Chiliä, jonka hedelmiä on eri kokoisia, muotoisia ja värisiä, kutsutaan luonnon ihmeeksi. Se saa punaisen värinsä kapsantiinipigmentistä. Intia on ainoa maa, jossa on runsaasti erilaisia laatutuotteita. Jauhetut chilit valmistetaan puhtaasta mausteesta, joka on täynnä aromia ja makua. Sopii kasvissyöjille.
Kaikki ayurveda-käytössä käytettävät kapsantiinia sisältävät chilipaprikat ovat peräisin Amerikan trooppisilta alueilta, ja niitä viljellään pääasiassa Afrikassa ja Keski-Intiassa.

Chilipippureita käytetään stimuloimaan ruoansulatuskanavan mehujen ja entsyymien eritystä (vahvistamaan ruoansulatuskanavan rauhasta - Agni).

Ingredients: murskattu chilipippuri (jauhettu).

Allergeenit: pakattu ympäristössä, joka sisältää maapähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenipitoisia tuotteita, vehnää, maitojauhetta, soijaa ja sinappia.

Alkuperämaa: Intia

Säilytysolosuhteet: Säilytetään kuivassa, viileässä paikassa

Nettosisältö: 100 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda