Quince Seed Anti-Ageing Facial Massage Cream, Biotique, 50g
Tuotemerkki: Biotique
Vegaani Vegaani
Quince Seed Anti-Ageing Facial Massage Cream, Biotique, 50g
  • Quince Seed Anti-Ageing Facial Massage Cream, Biotique, 50g
  • Quince Seed Anti-Ageing Facial Massage Cream, Biotique, 50g

Quince Seed Anti-Ageing Facial Massage Cream, Biotique, 50g

Tuotemerkki: Biotique
Vegaani Vegaani

"Biotique Bio Quince Seed Nourishing Face Massage Cream" on erittäin onnistunut ihon ikääntymisen hallinnassa. Se on valmistettu kasviperäisistä raaka-aineista ja tämä voide takaa, että käytön jälkeen ei ole sivuvaikutuksia.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti niille, joilla on normaali ja kuiva iho.

1327 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 8906009451114
Šiuo metu išparduota


Kvitteninsiemen on yksi vanhimmista viljellyistä yrteistä, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja jolla on kosteutta ylläpitäviä ja ihoa täydentäviä ominaisuuksia. Tämä hoitava ja ravitseva kasvohierontavoide sekoittaa kvitteninsiemenöljyä, E-vitamiinia ja erityisiä kosteuttavia molekyylejä herättääkseen ihon uuteen raikkauteen, sileyteen ja nuorekkaaseen kimmoisuuteen. Erityisen rauhoittava herkille ihoalueille: silmien, nenän ja kaulan ympärille. Se sisältää myös kylmäpuristettua auringonkukka-, maapähkinä- ja safloriöljyä.

"Biotique Bio Quince Seed Nourishing Face Massage Cream" on erittäin onnistunut ihon ikääntymisen hillitsemisessä. Se on valmistettu kasviperäisistä lähteistä ja tämä voide takaa, ettei käytön jälkeen ole sivuvaikutuksia. Se on ihanteellinen niille, joilla on normaali tai kuiva iho.

Ominaisuudet:

* kosteuttaa ja vahvistaa ihoa elinvoimaisemman, kimmoisamman ja nuorekkaamman ulkonäön saamiseksi

* kosteutta ylläpitävä ja syvästi rauhoittava

* ehkäisee arpien ja ryppyjen syntymistä

Kvitteninsiemen: Kvitteninsiemen on yksi vanhimmista viljellyistä yrteistä, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja jolla on ravitsevia, kosteutta ylläpitäviä ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.

Auringonkukka: Auringonkukkaöljyn E-vitamiini sisältää antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan ennenaikaista ikääntymistä ja ryppyjä, jolloin iho näyttää nuorelta ja raikkaalta. Auringonkukkaöljy sisältää myös linolihappoa, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteutta ja tekee siitä vähemmän kuivan.

Saflori: Saflori Vaikka voi tuntua sopimattomalta käyttää öljyä aknen hoitoon, safloriöljyn on todettu olevan ei-komedogeeninen, eli se ei tuki ihohuokosia. Sen anti-inflammatorinen vaikutus voi olla hyödyllinen myös aknen ja aknepilkkujen hoidossa. Se voi myös auttaa poistamaan huokosten tukkeutumista, jos sitä käytetään useita kertoja viikossa.

Käyttö: Levitä kevyesti puhdistetulle kasvojen iholle ylöspäin suuntautuvin liikkein illalla.

Ainesosat (INCI): Bihidana (Cydona Oblonga), Rai (Brassica nigra), Sarosn (Brassica Campestris), Surajmukhi (Helianthus annus oil), Lodhra (Symplooos racemosa), Kusumbhi (Carthmus Tinctorius), Cream base Q.S.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Normaalille tai kuivalle iholle
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
50 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock