Kylmäpuristettu neitsyt avokadoöljy, orgaaninen, Fushi, 100ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Kylmäpuristettu neitsyt avokadoöljy, orgaaninen, Fushi, 100ml
  • Kylmäpuristettu neitsyt avokadoöljy, orgaaninen, Fushi, 100ml
  • Kylmäpuristettu neitsyt avokadoöljy, orgaaninen, Fushi, 100ml
  • Kylmäpuristettu neitsyt avokadoöljy, orgaaninen, Fushi, 100ml

Kylmäpuristettu neitsyt avokadoöljy, orgaaninen, Fushi, 100ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Hyödylliset ominaisuudet: ravitsee hiuksia ja ihoa. Voidaan käyttää myös ravitsevana ruokaöljynä.

100 % puhdasta ja luonnonmukaista, vastapuristettua avokadoöljyä.

Hyödyt: Sisäinen ja ulkoinen terveys, sisältää runsaasti vitamiineja ja EFA:ta.

1532 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5060112865886

Soil Assotiation Organic

"Fushi Organic Avocado Oil on 100-prosenttisesti luonnonmukaista ja puhdistamatonta avokadoöljyä, joka on kylmäpuristettu hedelmälihasta. Ihanteellinen vanhemmalle, kuivalle ja/tai vaurioituneelle iholle. Se auttaa uudistamaan ihoa. Lisäksi iho on syvästi kosteutettu ja ravittu. Sopii myös kuivalle päänahalle ja vaurioituneille hiuksille.

"Fushi Organic Avocado Oil kosteuttaa, ravitsee ja korjaa hiuksia ja ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, omega-3-rasvahappoja sekä A-, B6-, C- ja E-vitamiineja. Se imeytyy helposti ja syvälle ihoon. Ihanteellinen vanhemmalle iholle, auringon vaurioittamalle iholle ja ekseemasta tai psoriaasista kärsiville. Se kosteuttaa ja auttaa korjaamaan ihoa. Se myös parantaa ihon kimmoisuutta, sillä öljy tukee kollageenia. Tämä täyteläinen, kermainen öljy elvyttää kuivaa päänahkaa, vähentää hilseilyä ja korjaa vaurioituneita hiuksia. Tätä avokadoöljyä on turvallista käyttää myös keittiössä.

Luonnonmukaisen avokadoöljyn edut:

SISÄLTÄÄ RUNSAASTI VITAMIINEJA JA RASVAHAPPOJA

"Fushi Fresh-Pressed® -luomuavokadoöljy sisältää runsaasti A-, D- ja E-vitamiineja, välttämättömiä rasvahappoja ja mineraaleja.

IHON TUKEMINEN

Avokadoöljy on myös ravitseva ihonhoitoöljy, jonka rasvahapot edistävät ihon uudistumista ja rauhoittavat kutisevaa, hilseilevää ihoa.

JALOSTETTUJEN AVOKADOJEN KÄYTTÖ

"Fushi-avokadoöljy tulee Etelä-Afrikasta, jossa käytämme vahingoittuneita avokadoja (jotka muuten heitetään pois). Tämä erittäin vitamiinipitoinen öljy puristetaan hellävaraisesti kylmäpuristamalla avokadopäärynän hedelmälihasta.

OMINAISUUDET:

* Kosteuttaa

* Ravitsee

* Palauttaa

* Suojaa

* Vegaaninen

* Ei testattu eläimillä

KÄYTTÖ:

1-3 teelusikallista päivässä ruoan kanssa tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeiden mukaan. Voidaan kaataa salaattien päälle tai lisätä smoothieen.

Ruokaöljy | Erinomainen ruokaöljy, jolla on korkea savupiste

Hiukset, iho ja päänahka | Hiero ulkoisesti kuiviin kohtiin syväkosteuttamaan ja rauhoittamaan.

FUSHI VINKKI:

Levitä öljyä vaurioituneiden hiusten kuiviin latvoihin hiusnaamiona, kiedo lämmin pyyhe hiusten ympärille, jotta naamio pääsee imeytymään syvälle, ja anna vaikuttaa vähintään 30 minuuttia ennen huuhtelua.

KÄYTTÖTARKOITUS:

- Todella hyvä hiusöljy - ravitsee kuivia ja vaurioituneita hiuksia

- karitevoi - kuivan ja hilseilevän ihon elvyttämiseen

TULOKSET:

Hiukset ja iho ovat syvästi ravittuja ja palautuneita.

AVAINAINESOSAT: AINESOSAT:

Avokadoöljy - rauhoittaa, pehmentää ja syväkosteuttaa. Stimuloi solujen uudistumista ja tuotantoa.

Ainesosat. Luonnonmukainen.

Alkuperämaa: Etelä-Afrikka/Kenia (Rift Valley).

Kylmäpuristettu, standardoimaton, puhdistamaton, luonnonmukainen, heksaaniton ja luonnollinen öljy. Jokainen erä on erilainen ja sillä on ainutlaatuiset ominaisuudet. Sertifioitu "Fair for Life".

Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa. Älä käytä, jos sinetti on rikki.

-------------------------------------------------------------------

Onko avokadoöljy parempi kuin oliiviöljy?

Avokadoöljy ja oliiviöljy ovat terveellisiä öljyjä, joilla on erilaisia ominaisuuksia ja hyötyjä. Valinta näiden kahden öljyn välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, käyttötarkoituksesta ja yksilöllisistä terveysnäkökohdista. Avokadoöljyn savupiste on korkeampi kuin useimpien oliiviöljyjen, joten se soveltuu paremmin korkean lämpötilan ruoanlaittoon, kuten paistamiseen ja hauduttamiseen. Oliiviöljyn savupiste on matalampi ja se voi hajota korkeammissa lämpötiloissa. Avokadoöljyssä on runsaasti kertatyydyttymättömiä rasvoja, erityisesti öljyhappoa, jolla on sydänterveellisiä ominaisuuksia. Oliiviöljy on myös pääasiassa monityydyttymätöntä ja sisältää myös öljyhappoa. Molemmat öljyt sisältävät vähän tyydyttyneitä rasvoja ja ovat siksi hyödyllisiä sydän- ja verisuoniterveyden kannalta. Avokadoöljyn maku on mieto ja voinen, joten se sopii monenlaisiin ruokalajeihin peittämättä muita makuja. Oliiviöljyssä, erityisesti ekstra-neitsytoliiviöljyssä, on omaleimainen hedelmäinen ja joskus pippurinen maku, joka voi parantaa salaattien, kastikkeiden ja välimerellisten ruokien makua. Molemmilla öljyillä on terveysvaikutuksia, ja ne sisältävät E-vitamiinia ja antioksidantteja. Avokadoöljyssä saattaa olla enemmän E-vitamiinia, ja oliiviöljy sisältää hyödyllisiä yhdisteitä, kuten polyfenoleja. Avokadoöljyn mieto maku ja korkea savupiste tekevät siitä monipuolisen ruoanlaittoon, leivontaan, grillaukseen ja paistamiseen. Oliiviöljyä, erityisesti ekstra-neitsytoliiviöljyä, käytetään yleisesti salaatinkastikkeisiin, vinaigretteihin, marinadeihin ja valmisruokien päälle tiputettavaksi.

Mitä hyötyä avokadoöljystä on?

Avokadoöljyllä on korkea savupiste, joten se soveltuu korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaan ruoanlaittoon, kuten paistamiseen, hauduttamiseen ja grillaamiseen. Sen mieto maku tekee siitä sopivan erilaisten ruokien maustamiseen. Sitä voidaan käyttää muiden öljyjen, kuten kasvi- tai oliiviöljyn, sijasta erilaisissa resepteissä. Avokadoöljy sisältää runsaasti kertatyydyttymättömiä rasvoja, erityisesti öljyhappoa. Nämä terveelliset rasvat voivat auttaa vähentämään huonoa kolesterolia (LDL) ja lisäämään hyvää kolesterolia (HDL), mikä edistää sydämen terveyttä. Avokadoöljyn monityydyttymättömät rasvat voivat parantaa rasvaliukoisten vitamiinien ja muiden ravintoaineiden imeytymistä elintarvikkeista. Lisäämällä pieni määrä avokadoöljyä salaatteihin tai vihanneksiin voidaan parantaa tärkeiden ravintoaineiden, kuten A-, D-, E- ja K-vitamiinien, imeytymistä.

Onko avokadoöljy terveellisempää?

Avokadoöljyä pidetään terveellisempänä, koska se sisältää runsaasti sydänterveellisiä kertatyydyttymättömiä rasvoja, antioksidantteja ja parantaa rasvaliukoisten vitamiinien imeytymistä. Sillä on myös korkea savupiste, joten se soveltuu korkeissa lämpötiloissa paistamiseen. Avokadoöljy on monipuolinen valinta moniin erilaisiin kulinaarisiin sovelluksiin.

Onko avokadoöljy hyväksi iholle?

Kyllä, avokadoöljyä pidetään yleisesti ottaen hyvänä iholle. Se sisältää runsaasti hyödyllisiä ravintoaineita, kuten A-, D- ja E-vitamiineja sekä välttämättömiä rasvahappoja, kuten omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Nämä aineosat tekevät avokadoöljystä erittäin kosteuttavaa, ravitsevaa ja ihoa rauhoittavaa.Avokadoöljyllä on useita mahdollisia etuja ihon terveydelle. Se voi auttaa kosteuttamaan ja kosteuttamaan kuivaa ihoa tunkeutumalla helposti epidermikseen ja muodostamalla suojakerroksen, joka estää kosteuden menetyksen. Avokadoöljyn sisältämät vitamiinit ja antioksidantit voivat myös auttaa suojaamaan ihoa ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja edistää tervettä ihonväriä. lisäksi avokadoöljyllä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka voivat rauhoittaa ärtynyttä tai tulehtunutta ihoa. Se voi auttaa lievittämään ekseeman, psoriasiksen ja ihottuman kaltaisia sairauksia. Öljyn sisältämät rasvahapot voivat auttaa stimuloimaan kollageenin tuotantoa, lisätä ihon kimmoisuutta ja vähentää juonteita ja ryppyjä.

Tukkeeko avokadoöljy huokoset?

Avokadoöljyä pidetään yleisesti vähän huokosia tukkivana öljynä, joten se sopii useimmille ihotyypeille. Se on rakenteeltaan suhteellisen kevyttä ja imeytyy helposti ihoon, mikä vähentää huokosten tukkeutumisen todennäköisyyttä. Toisin kuin joidenkin raskaampien öljyjen, avokadoöljyn komeogeenisuus on luokiteltu 2:ksi asteikolla 0-5, jossa 0 tarkoittaa, että huokoset eivät todennäköisesti tukkeudu ja 5 tarkoittaa, että ne todennäköisesti tukkeutuvat. Arvosana 2 tarkoittaa, että avokadoöljyn todennäköisyys tukkia huokoset on kohtalaisen pieni, joten se aiheuttaa vähemmän todennäköisesti aknea tai ihottumaa. On kuitenkin tärkeää huomata, että yksilölliset reaktiot mihin tahansa ihonhoitotuotteeseen voivat vaihdella, joten joidenkin ihmisten mielestä avokadoöljy saattaa silti tukkia huokoset tai aiheuttaa aknea. On aina suositeltavaa testata pieni ihoalue ennen öljyn levittämistä kasvoille tai vartalolle, varsinkin jos sinulla on erityisen herkkä tai akneen taipuvainen iho. Jos olet huolissasi mahdollisesta huokosten tukkeutumisesta, avokadoöljyä voi käyttää säästeliäästi tai osana ihonhoitotuotetta, joka sisältää muita ei-komedogeenisiä ainesosia.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Kuivalle, köyhtyneelle iholle
Alkuperämaa:
Afrikka
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Paino / määrä:
200 g
Similar products
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Gluteeniton Gluteeniton
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock