Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml
  • Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml
  • Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml
  • Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml
  • Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml
  • Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml
  • Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml
  • Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml
  • Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml

Todella hyvä nivel- ja lihasöljy, Fushi, 100ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Hyödylliset ominaisuudet: rauhoittaa ja tukee väsyneitä, kipeytyneitä niveliä ja lihaksia sekä vilkastuttaa verenkiertoa.

Avainainesosat: Hoitava ainesosa.

Käyttötarkoitus: Kipu, nivel- ja lihaskipu, urheilun jälkeen.

3069 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 5060112866029

"Fushi Really Good Muscle & Joints Oil sisältää stimuloivan sekoituksen öljyjä ja kasviuutteita, jotka sopivat erinomaisesti kipeille lihaksille ja väsyneille nivelille. Se lievittää lihaskipuja ja rentouttaa niveliä. Käytön jälkeen tunnet olosi virkistyneeksi ja uudelleen virkeäksi. Täydellinen liikunnan jälkeen!

Vaikutukset

"Fushi Really Good Muscle & Joints Oil lievittää lihas- ja nivelkipuja. Se sisältää muun muassa rairuohoa, kamferia, mustapippuria ja rosmariinia. Tämä lämmin ja rauhoittava yhdistelmä rauhoittaa ja virkistää jäykkiä, kipeitä ja väsyneitä lihaksia ja niveliä. Eukalyptuksen virkistävä tuoksu aktivoi mieltä.

Todella hyvän lihas- ja nivelöljyn hyödyt

VERENKIERTOA | BOSWELLIA

Fresh-Ground® boswelliaa, tehokasta kasvihartsia, käytetään perinteisesti ayurveda-opissa tukemaan nivelten terveyttä, parantamaan liikkuvuutta ja parantamaan verenkiertoa.

KIVUNLIEVITYS | ASHWAGANDHA

Yksi tunnetuimmista ayurvedisista yrteistä, jolla on adaptogeenisiä ominaisuuksia väsyneiden nivelten tukemiseksi.

TEHO | LAKRITSI JA TULSI

Suojaavia yrttejä, joiden tiedetään parantavan yleistä hyvinvointia ja auttavan lievittämään väsyneitä ja jäykkiä niveliä.

COMFORT | VALERIAN

Rauhoittava yrtti, joka tunnetaan kyvystään rauhoittaa ja rauhoittaa väsyneitä niveliä.

OMINAISUUDET:

* Rauhoittava

* Palauttaa

* Vegaaninen

* Ei testattu eläimillä

KÄYTTÖ:

1 - KIPUA LIEVITTÄVÄ ÖLJY. Hiero vaurioituneelle alueelle aamuin ja illoin pyörivin liikkein. Jatkuvaa hoitoa varten levitä kerran päivässä tai tarpeen mukaan.

2- HIERONTAÖLJY. Voidaan käyttää hierontaöljynä.

FUSHI TOP TIP:

Ayurvediset rituaalit: Käytä Fushi Really Good Muscle & Joints Oil -öljyä antaaksesi itsellesi rakastavasti ja kärsivällisesti abhyanga-hieronnan (itsehieronnan) Ayurvedan suositusten mukaisesti. Keskity kipu- tai tulehdusalueisiin: hiero väsyneitä polvia, lonkkaa, selkää, niskaa, hartioita ja kaikkia niveliä. Sitä voidaan käyttää myös kylpyöljynä, ja se toimii erityisen hyvin yhdessä Epsom-suolakylvyn kanssa.

TOIMII HYVIN YHDESSÄ:

- Ashwagandha - adaptogeeninen yrtti, joka auttaa kehoa ja mieltä reagoimaan stressiin.

- Calmaid - rauhoittavien yrttien sekoitus levollisiin yöuniin.

TULOKSET:

Lihakset ja nivelet tuntuvat vähemmän kipeiltä ja väsyneiltä.

AVAINAINESOSAT:

E-vitamiini - voimakas antioksidantti, joka suojaa vapailta radikaaleilta ja ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Viinirypäleöljy - ravitseva, kevytrakenteinen öljy, jolla on vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia

Makea manteliöljy - ravitsee, pehmentää ja suojaa kuivumiselta.

Ainesosat (INCI): Cocos Nucifera (Coconut) Oil+*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil+*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil+*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil+*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil+*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil+*, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil+*, Piper Nigrum (Black Pepper) Fruit Oil+*, Withania Somnifera (Ashwagandha) Root Extractf, Sida Cordifolia (Bala) Root Extractf, Boerhavia Diffusa (Punarnava) Root Extractf, Premna Serratifolia (Headache Tree) Root Extractf, Mesua Ferrea (Ceylon Ironwood) Flower Extractf, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extractf, Valeriana Officinalis (Valerian) Root Extractf, Berberis Aristata (Indian Barberry) Root Extractf, Boswellia Serrata (Indian Frankincense) Resin Extractf, Ocimum Tenuiflorum (Holy Basil) Extractf, Glycyrrhiza Glabra (Liquorice) Root Extractf, Gmelina Arborea (Gamhar) Root Extractf, Clerodendrum Trichotomum (Harlequin Glorybower) Branch Extractf, Aegle Marmelos (Indian Bael) Root Extractf, Solanum Indicum (Black Nightshade) Root Extractf, Tribulus Terrestris (Bindii) Extractf, Solanum Virginianum (Yellow-Fruit Nightshade) Extractf, Stereospermum Chelonoides (Paroli) Root Extractf, Hedysarum Alhagi (Camelthorn) Leaf/Stem Extractf, Desmodium Gangeticum (Salpani) Root Extractf, Oroxylum Indicum (Indian Trumpet Flower) Root Extractf, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Extractf, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Extractf, Limoneneε, Linalolε.

* Orgaaninen ainesosa

Ε - Luonnolliset eteeriset öljykomponentit

+ -Fushiöljyt, luonnonmukaiset, kylmäpuristetut ja tuoreet

F -Fushi-yrtit, luonnonmukaisia, juuri korjattuja ja kolminkertaisesti täytettyjä

Ei sisällä: kemikaaleja, säilöntäaineita, aromiaineita tai lisäaineita.

Säilytä viileässä, pimeässä paikassa ja käytä öljy 12 kuukauden kuluessa avaamisen jälkeen.

-------------------------------------------------------------------

Mikä on paras öljy lihaksille?

Ayurvedassa lihaksiin liittyviin ongelmiin käytetään erilaisia öljyjä riippuen yksilöllisestä konstituutiosta, erityisestä tilasta ja doshojen epätasapainosta. Seesamiöljyä arvostetaan Ayurveda-opissa suuresti sen lämmittävien ja ravitsevien ominaisuuksien vuoksi. Sitä käytetään yleisesti lihaskivun, jäykkyyden ja tulehduksen lievittämiseen. Seesamiöljyn uskotaan tasapainottavan Vata-doshaa, joka liittyy liikkumiseen ja lihaksiin liittyviin ongelmiin. Mahanarayana-öljyt ovat perinteinen ayurvedinen öljypohjainen valmiste, joka koostuu laajasta valikoimasta erilaisia yrttejä ja öljyjä. Sitä käytetään erityisesti lihaksiin ja niveliin liittyviin ongelmiin, kuten lihaskipuihin, jäykkyyteen, niveltulehdukseen ja iskiakseen. Se auttaa tasapainottamaan Vata- ja Pitta-dosheja.

Miten käytän Really Good Muscle & Joints Oil -öljyä?

Lihasöljyn käyttötiheys voi vaihdella henkilöittäin. Jos sinulla on akuuttia lihaskipua tai -vaivaa, voit käyttää lihasöljyä 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Hiero öljyä kärsivälle alueelle kevyin pyörivin liikkein. Kroonisiin lihasvaivoihin tai säännölliseen lihashoitoon voit käyttää öljyä 1-2 kertaa päivässä. Johdonmukaisuus on avain pitkäaikaisiin hyötyihin. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi voit harkita itsehierontarutiinin käyttöönottoa tai hakeutua ammattimaiseen ayurveda-hierontaan. Jos käytät lihasöljyä ennen fyysistä aktiivisuutta tai liikuntaa, levitä sitä 10-15 minuuttia ennen toimintaa lihasten lämmittämiseksi ja verenkierron parantamiseksi. Aktiviteetin jälkeen voit levittää öljyä uudelleen auttaaksesi lihaksia rentoutumaan ja rauhoittumaan. Muista kuunnella kehoasi ja säädä levitystiheyttä tarpeen mukaan. Jos koet haittavaikutuksia tai jos kipu jatkuu, on tärkeää ottaa yhteyttä ayurvediseen lääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen lisäarviointia ja suosituksia varten.

Voiko Really Good Muscle & Joints -öljyä käyttää hierontaan?

Lihasöljy on yleensä suunniteltu erityisesti lievittämään lihaskipua, jännitystä ja edistämään rentoutumista fyysisen aktiivisuuden jälkeen. Vaikka lihasöljyä voidaan käyttää itsenäisenä hierontaöljynä, se on yleensä tarkoitettu kohdennettuun käyttöön tietyille kehon alueille, ei kokovartalohierontaan, Jos haluat käyttää sitä hierontaöljynä, sekoita se Fushi Sweel -manteliöljyyn suhteessa 1:1, jotta se on vähemmän stimuloiva, mutta sillä on riittävästi terapeuttista arvoa kehon nuorentamiseen ja rauhoittamiseen.

Soveltuuko öljy lihaskivun lievittämiseen?

Ayurvedisten periaatteiden mukaan lihaskivut johtuvat usein kehon doshojen (energiavoimien) epätasapainosta tai myrkkyjen kertymisestä. Öljyn levittäminen kyseiselle alueelle auttaa voitelemaan lihakset, jänteet ja nivelet, vähentää kitkaa ja edistää sujuvaa liikettä. Se auttaa vähentämään lihasjäykkyyttä ja jännitystä. Öljy kykenee tunkeutumaan ihon kerrosten läpi ja pääsemään syviin kudoksiin ravitsemaan ja edistämään paranemista.Tietyt ayurvediset öljyt, kuten Really Good Muscle & Joints -öljyssä käytetty Mahanarayana-sekoitus, sisältävät yrttisekoitusta, jolla uskotaan olevan detoksifioivia ominaisuuksia. Nämä öljyt auttavat poistamaan lihaksiin ja niveliin kertyneitä myrkkyjä, jotka voivat aiheuttaa lihaskipuja. Öljyn hierominen kyseiselle alueelle parantaa imunesteen virtausta, rentouttaa lihaksia ja stimuloi endorfiinien - kehon luonnollisten kipulääkkeiden - vapautumista.

Kuinka kauan Really Good Muscle & Joints Oil -öljyn vaikutus kestää?

Voit tuntea lämmittävän tunteen öljyä käyttäessäsi, mikä voi auttaa lievittämään lihaskipua ja jännitystä. Tämä suora vaikutus johtuu usein öljyyn lisätyistä ainesosista, kuten kamferista, aktiivisista yhdisteistä ja lämmittävistä yrteistä. Sinun pitäisi tuntea helpotusta 30 minuutista tuntiin. Pitkäkestoisten vaikutusten osalta lihasöljy voi tarjota helpotusta ja rentoutumista useiden tuntien ajan käytön jälkeen. On kuitenkin tärkeää huomata, että lihasöljy ei ole yleislääke, eikä se välttämättä tarjoa välitöntä tai pysyvää helpotusta kaikille henkilöille tai tiloille. On myös syytä pitää mielessä, että lihasöljyn tehokkuus voi riippua myös koetun lihasvaivan vakavuudesta ja luonteesta. Jatkuvammat tai vakavammat ongelmat saattavat vaatia terveydenhuollon ammattilaisen puoleen kääntymistä täydellistä arviointia ja asianmukaista hoitoa varten.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Suositeltu
Lihaksille
Nivelet
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
100 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
  • −30%
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
Orgaaninen Orgaaninen