Hierontaöljy nivelille Mahanarayan, Aashwamedh, 100 ml
Tuotemerkki: Aashwamedh
Hierontaöljy nivelille Mahanarayan, Aashwamedh, 100 ml
  • Hierontaöljy nivelille Mahanarayan, Aashwamedh, 100 ml

Hierontaöljy nivelille Mahanarayan, Aashwamedh, 100 ml

Tuotemerkki: Aashwamedh

MahaNarayan tarkoittaa "suuria rauhaa" tai "suuria rauhaa". MahaNarayan-öljy on yksi suosituimmista klassisista ayurvedic-hierontaöljyistä Vataa tasapainoittamaan.

Monimutkaisen ja rikkaan yrttikoostumuksensa vuoksi MahaNaryan-hierontaöljyä kutsutaan oikeutetusti "kuninkaalliseksi öljyksi". MahaNarayan-öljyä käytetään yleisesti tuki- ja liikuntaelimistön tukemiseen ja muilla alueilla rentoutumisen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 7 yksikkö
Tuotekoodi: 10167/1

Muinainen Ayurvedic öljysekoitus 56 yrtistä. Sitä on käytetty Intiassa tuhansia vuosia. Mahanarayan-öljy on ihanteellinen Vata-tyyppisille ihmisille, se auttaa poistamaan Vata-epätasapainoa. Vata on luonnostaan kuivaa ja kylmää, tämä öljy lämmittää ja rauhoittaa.

Mahanarayan Oil on perinteinen ayurveda-öljy, joka on valmistettu vanhojen reseptien mukaan ja sisältää 56 lääkekasvin (gokshura, shatavari, santelipuu, nimbapuu ja monet muut) uutteet. Öljyn parantavat ainesosat tunkeutuvat ihon läpi tulehtuneisiin alueisiin ja tarjoavat erittäin tehokkaan helpotuksen nivelten ja selkärangan kipeille pesäkkeille. Luonnolliset A-, E-, D3-vitamiinit, Mahanarayan-öljyn sisältämät kivennäisaineet varmistavat öljyn toiminnan solukalvotasolla, auttavat normalisoimaan happamia tulehdusprosesseja vaurioituneissa kudoksissa ja kalsiumin aineenvaihduntaa, mikä johtaa kalsiumsuolakertymien vähenemiseen. Huomaa, että mirage-uute on tehokkain luonnollinen reuma- ja kipulääke.

Pääpiirteet:

1. Tunkeutuu syvästi nivelkudoksiin.

2. Voi toimia kipulääkkeenä.

3. Voi auttaa poistamaan tulehdusta ja turvotusta.

4. Varovasti lämmittävä.

5. Rustokudosten regeneratiivisten prosessien stimulointi.

Annostus ja annokset: ota ennen käyttöä kuuma kylpy 10-15 minuuttia (0,5 kg suolaa) tai laita kipeille nivelille kuuma side hypertonisella (suola)liuoksella 10-15 minuutiksi tai tee kuuma kääre - sisään selkärangan patologian tapaus. Levitä sitten ohut kerros öljyä ja hiero niveliä tai selkärankaa 10-15 minuuttia. Akuuttien sairauksien hoitojakso on 7-14 päivää, kroonisten sairauksien - 1-2 kuukautta.

Vasta-aiheet: yksilöllinen herkkyys komponenteille. Öljyä voi suositella 4-vuotiaasta alkaen.

Varotoimet: Vältä kosketusta limakalvojen ja vaurioituneen ihon kanssa. Öljyssä on voimakas ja selkeä kamferin ja yrttien tuoksu.

Käyttösuositukset: tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Hiero sairaisiin niveliin, käytä yleishierontaan. Sitä käytetään vähentämään yleistä väsymystä ja varmistamaan nivelten liikkuvuutta ja pitämään ne normaalilla alueella. Tätä öljyä voidaan käyttää myös paikalliseen ja yleiseen vartalohierontaan (paitsi pään). Sitten voit jättää sen yön yli tai huuhdella pois lämpimällä vedellä. Kun käytät kokovartalohierontaa, pese iho lämpimällä vedellä ja ayurvedic-saippualla hieronnan jälkeen.

Öljyä käytetään vähentämään yleistä väsymystä ja palauttamaan voimaa. Suositellaan käytettäväksi ennen tai jälkeen urheilun, joogaharjoittelun. Ennen harjoittelua käytettynä auttaa vahvistamaan lihaksia, lisäämään niiden joustavuutta ja sävyä, käytettynä jälkeen - auttaa rentoutumaan. Kuten mainittiin, hyvä hierontaan.

Tämä öljy on nimetty intialaisen jumaluuden Narayanin (Vishnu) mukaan - Great Narayana ("mahanarayan"). Öljy valmistetaan muutamassa kuukaudessa - se kuumennetaan valtavassa astiassa alhaisella lämmöllä, samalla kun lisätään tarvittavat komponentit.

Mahanarayana Thailam Ayurveda -hierontaöljy ei sisällä emulgointiaineita ja voi kovettua alhaisissa lämpötiloissa. Optimaalista käyttöä varten lämmitä öljy varovasti 36-40°C:een lämpimässä vesihauteessa Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.

Anna öljyn imeytyä ihoon hieronnan jälkeen vähintään 30 minuuttia tai mieluummin yön yli ennen kylpyyn tai suihkuun menoa.

Ainesosat (INCI): Sesamum indicum seed oil with Abutilon indicum root extract, Acorus calamus rhizome extract, Aegle marmelos root extract, Alpinia galanga root extract, Angelica glauca root extract, Aquilaria agallocha heartwood extract, Asparagus racemosus root extract, Berberis aristata stem extract, Boerhaavia diffusa root extract, Butea monosperma stem bark extract, Cedrus deodara heartwood extract, Cinnamomum camphora sublimated extract, Cinnamomum tamala leaf extract, Cinnamomum zeylanicum dried bark extract, Clerodendrum phlomidis root extract, Curcuma longa rhizome extract, Cyperus rotundus rhizome extract, Desmodium gangeticum whole plant extract, Dioscorea bulbifera tuber extract, Elettarla cardamomum seed extract, Erythrina indica root extract, Foeniculum vulgare fruit extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Hibiscus abelmoschus seed extract, lnula racemosa root extract, Oroxylum indicum root extract, Paederia foetida whole plant extract, Parmelia perlata whole plant extract, Pavona odorata root extract, Phaseolus trilobus whole plant extract, Mesua ferra stamen extract, Pluchea lanceolata root extract,Santalum album heartwood extract, Puerarla tuberosa tuber extract, Rubia cordifolia root extract, Sida cordifolia root extract, Solanum indicum root extract, Solanum xanthocarpum whole plant extract, Stereospermum suaveolens root extract, Taxus baccata stem bark extract, Teramnus labialis whole plant extract, Trlbulus terrestrls whole plant extract, Uraria picta whole plant extract, Valeriana wallichii root extract, Withania somnifera root extract, Rocksalt, Fats derived from cow milk.

Allergeenit: merkitty lihavoidulla

*Kiinnittää huomiota! Kaikki viittaukset tämän tuotteen sisältämien komponenttien ominaisuuksiin on kerätty ja kirjattu arvovaltaisista lähteistä, ja ne koskevat ainesosia eikä tuotetta. Tieto ei ole mainontaa.

Tiedon lähteet:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatoriset_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article%20(40-45).pdf

Intian Ayurvedic Pharmacopeia, osa – I, osa – I, 1. painos uusintapainos 2001, Julkaisija Controller of Publications, civil lines, Delhi – 110054 Govt. Intiasta. Sivu nro 47.

Kehotyyppi (dosha):
Vata
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
100 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • Uusi
Out of stock