Enhance Ayurvedic Strengthening Massage Oil, Holy Lama, 100ml
Tuotemerkki: Holy Lama
Ajurvedinis stiprinantis masažo aliejus ENHANCE, Holy Lama, 100ml
  • Ajurvedinis stiprinantis masažo aliejus ENHANCE, Holy Lama, 100ml

Enhance Ayurvedic Strengthening Massage Oil, Holy Lama, 100ml

Tuotemerkki: Holy Lama

Jasmiinilla, tuoksuvalla ylang ylangilla ja sitruunalla.

Hyvä tasapainottamaan ja rauhoittamaan Pita doshaa. Ainutlaatuinen sekoitus eteerisiä öljyjä auttaa ylläpitämään rauhallisuutta ja ajatusten vakautta.

Holy Lama Naturals Enhance Ayurvedic Massage Oil on ainutlaatuinen sekoitus öljyjä ja sitä voidaan käyttää hierontaan tai päivittäisenä vartaloöljynä.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI22230

Rosmariinia, salviaa ja sitruunaa.

Autuaaseen tilaan.

Ayurvedinen hierontaöljy "Holy Lama Naturals", Bliss on ainutlaatuinen öljysekoitus, jota voidaan käyttää hierontaan tai päivittäisenä vartaloöljynä.

Valmistettu Keralassa, Intiassa.

Ainesosat (INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Oil, Citrus Nobilis Oil, Salvia Sclarea Flower Oil, Citrus Limonum Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Linalool, Limonene, Citral, Geraniol.

------------------------------------

Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa

"Holy Lama" tuotteet valmistetaan pääasiassa luonnollisista ainesosista välttäen voimakkaiden kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Pakkauksissa käytetään mahdollisuuksien mukaan kestäviä materiaaleja. Tuotannossa syntyy alle 1 % jätettä, ja kaikki jäte käytetään polttoaineena tai karjankasvatukseen, joten yrityksen hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni!

Tuotannossa käytettävät raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja tämä perustuu seitsemän vuosikymmenen aikana luotuihin vahvoihin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Yritys toimii luottovapaasti, eli kaikille viljelijöille ja tuotantopanosten toimittajille maksetaan etukäteen. Tehdas maksaa työntekijöille reilua palkkaa ja viljelijöille reilua hintaa.

Naisyritys

"Holy Lama Naturals on tunnustettu hallituksen hyväksymäksi naisyritykseksi Keralassa, ja yli 80 prosenttia tehtaan työntekijöistä on naisia. Useimmat heistä ovat epäsuotuisassa asemassa (leskiä tai kumppanin hylkäämiä).

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Ongelmalliselle iholle
Suositeltu
Stressin lievittämiseen
Vaikutukset Pita doshaan
Tasapainottaminen
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock