Tuoksutikut 7 Chakraa, Tribal Soul, 15g
Tuotemerkki: Tribal Soul
Tuoksutikut 7 Chakraa, Tribal Soul, 15g
  • Tuoksutikut 7 Chakraa, Tribal Soul, 15g
  • Tuoksutikut 7 Chakraa, Tribal Soul, 15g
  • Tuoksutikut 7 Chakraa, Tribal Soul, 15g
  • Tuoksutikut 7 Chakraa, Tribal Soul, 15g

Tuoksutikut 7 Chakraa, Tribal Soul, 15g

Tuotemerkki: Tribal Soul

"Tribal Soul suitsukkeet tulevat koristeellisessa laatikossa, valmiina täyttämään kodin jokaisen huoneen ainutlaatuisen houkuttelevalla tuoksullaan. Suunniteltu peittämään täydellisesti erilaisia tuoksuja.

256 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 11 yksikkö
Tuotekoodi: TribalSi-13

Uudet käsin kehrätyt 7 Chakran suitsukkeet - harmoninen sekoitus aromaattisia yrttejä, mausteita ja hartseja eri puolilta maailmaa.

Uppoudu lumoaviin tuoksuihin ja anna chakrojen herkän tasapainon palauttaa sisäinen harmonia. Nämä taitavien käsityöläisten valmistamat suitsukkeet huokuvat lumoavaa tuoksua ja vievät sinut rauhan paikkaan.

Jokainen pakkaus sisältää ainutlaatuisen chakra-viestikortin, joten koet odottamattomia kokemuksia ja opastusta. Olipa kyseessä sitten juuri-, sakraali-, solar plexus-, sydän-, kurkku-, kolmannen silmän tai kruunun chakra, jokainen kortti tarjoaa viisautta ja rohkaisua henkiselle matkallesi.

Savuketikut toimivat kanavana, joka yhdenmukaistaa energiasi ja edistää sisäistä rauhaa, luovuutta, viestintää ja henkisyyttä. Vapauta potentiaalisi jokaisen huolellisesti käsin käärityn sauvan avulla.

Pohdi satunnaisen chakra-viestikortin viisautta ja anna sen opastaa sinua itsesi löytämisen ja kasvun tiellä. Syleile tuoksun muuntavaa voimaa ja chakrojen viisautta.

Koe 7 Chakra Hand Rolled Incense Sticks -käsirullauksen taika jo tänään ja avaa sydämesi, mielesi ja sielusi mahdollisuuksien maailmalle. Lähde itsesi löytämisen ja henkisen valaistumisen matkalle.

Ihana lahja niille, jotka ihailevat kauniita tuoksuja, tai ihan vain itsellesi. Nämä suitsukkeet vievät sinut sinne, missä haluat olla.

Käyttöohjeet

1) Sytytä aivan suitsuketikun tai -kartion kärkeen. Huomaa, että vain suitsuketikun aivan kärki on sytytettävä. Jos poltat liikaa, suurempi osa suitsukkeesta saattaa mustua ja saatat saada hiiltyneen tuoksun (tämä ei ole suitsukkeen todellinen tuoksu). Jos suitsuke tai kartio on syttynyt tuleen, puhalla liekki pois ja anna sen savuta.

2) Suitsukepuikko alkaa savuta ja sen kärki on punainen, koska se palaa jatkuvasti. Älä puhalla, luonnollinen prosessi riittää.

3) Aseta suitsuketikku tai kartio suitsukepolttimeen. Valittavana on monenlaisia pidikkeitä. Meillä on niitä myös verkkokaupassamme.

4) Varmista, että suitsukkeet ovat vähintään kahden metrin päässä sinusta ja että huone on hyvin tuuletettu. Älä hengitä savua suoraan.

5) Nauti valitsemastasi tuoksusta. Tikut palavat noin 20-50 minuuttia (pituudesta riippuen), mutta jos haluat huoneeseen kevyen tuoksun tai sinulla on pieni huone, voit sammuttaa suitsukkeen ennen sen loppumista.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
15 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock