Ayurvedic Travel Facial Kit Holy Lama, 100ml
Tuotemerkki: Holy Lama
Ayurvedic Travel Facial Kit Holy Lama, 100ml
  • Ayurvedic Travel Facial Kit Holy Lama, 100ml
  • Ayurvedic Travel Facial Kit Holy Lama, 100ml

Ayurvedic Travel Facial Kit Holy Lama, 100ml

Tuotemerkki: Holy Lama

"Holy Lama Travel Boon" on täydellinen matkalle, kokeilemaan joitakin "Holy Lama" -tuotteita tai lahjapakkaukseksi. Pakattu ympäristöystävälliseen ja kestävään matkakoteloon, joka on valmistettu käsin palmunlehdestä.

1840 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI22243

"Holy Lama Travel Boon" on täydellinen matkalle, kokeilemaan joitakin "Holy Lama" -tuotteita tai lahjapakkaukseksi. Pakattu ympäristöystävälliseen ja kestävään matkakoteloon, joka on valmistettu käsin palmunlehdestä.

4 ayurvedista hierontaöljyä, joihin voit tutustua ja jotka voit ottaa mukaan minne tahansa!

Tämä setti, tarjottu tai ei, sisältää 4 luonnollista ihmettä, jotka paljastavat kasvojen kauneuden:

* 1 puhdistava naamio ja ravitseva kurkuma (1 pussi 20 g): tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille. sekoita 2 ruokalusikallista jauhetta ruokalusikalliseen vettä, maitoa (kuivalle iholle) tai kukkaisvettä, ruusua tai pandania (ilman ihoa ärsyttäviä aineita). Levitä saatu tahna kasvoille välttäen silmiä ja huulia ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Huuhtele pois haalealla vedellä ja ihaile lopputulosta: kasvosi ovat puhdistuneet ja nuorentuneet!

* 1 kasvojenpesugeeli, jossa on ruusun ja aloen eteerisiä öljyjä (1 pullo, 30 ml): erittäin hellävarainen geeli sopii kaikille ihotyypeille. Se puhdistaa ihoa hellävaraisesti ja tuoksuttaa sitä, virkistää ihoa ja ehkäisee ryppyjä edistämällä solujen uusiutumista.

* 1 Lotion-meikinpoistoaine, jossa on aloe veran ja laventelin eteerisiä öljyjä (1 pullo 30 ml): ihanteellinen tuote meikinpoistoon, ihon kosteuttamiseen ja virkistämiseen. Raikkauden tunnetta arvostetaan kiireisen päivän jälkeen!

* 1 kasvovoide, jossa on kaakaovoita ja jojobaöljyä (1 20 g:n purkki): antaa iholle intensiivistä kosteutusta ja pitkäkestoista suojaa tämän ensiluokkaisen hoitovoiteen sisältämien kahden luonnollisen ominaisuuden ansiosta: kaakaovoi (ravitseva ja kosteuttava) ja jojobaöljy (korjaava ja suojaava).

Todellinen kasvohoito, nämä 4 tuotetta hoitavat perusteellisesti omassa kauniissa, vihreässä kookospuunlehdessä.

Matkustatko usein? Hyviä uutisia: matkakokoiset tuotteet (alle 100 ml) voit kuljettaa käsimatkatavaroissa matkustamoon ilman pelkoa tarkastuksesta!

Kurkumaa sisältävän kasvonaamion ainesosat (INCI) : Zizanoides vetiveria -juurijauhe, Cyperuss rotundus -juurijauhe, Curcuma aromatica -juurijauhe, Rubia cordifolia -jauhe, Kaempferia galanga -juurijauhe, vetiveria Zizanoides -juuriöljy, Citrus aurantium dulcis -öljy, Rosa centifolia -kukkaöljy, Pogostemon cablin -lehtiöljy, Ocimum sanctum -öljy, Lavendula angustifolia -öljy, Cympopogon martini -öljy, sitraali, limoneeni, Eugenoli, sitronelloli, geranioli.

Ainesosat (INCI) : Aqua, Sodium lauryl sarcosinate, Cocoamido propyl betaine, Aloe barbedensis leaf extract, Methyl glucose dioleate, Glycerine, Dimethicone, Tocopherol, Pelargonium graveolens oil, Cananga odorata flower oil, Pogostemon cablin oil, Cedrus deodara wood oil, vetiveria zizanoides root oil, Phenoxyethanol, Polyquartium 10, Geraniol, Citronellol, Linalool, Eugenol.

Puhdistusvoiteen ainesosat (INCI) : Aqua, Cocos nucifera -öljy, vaha, emulgoiva, Aloe barbadensis -lehtimehu, setyylialkoholi, setyylipalmitaatti, glyseryylimonostearaatti, Lavendula angustifolia -öljy, booraksi, Rosa centifolia -kukkaöljy, glyseriini, tokoferoli, hydrattu risiiniöljy, sitruunahappo, fenoksietanoli, sitronelloli, geranioli, farnesoli, linalooli, limoneeni, eugenoli.

Kasvovoiteen ainesosat (INCI) : Aqua, Glyceryl monostearate, Simmondesia chinensis seed oil, Citrus nobilis leaf oil, Glycerine, Cocos nucifera oil, Zizanoides vetiveria root oil, Hydrocarpus whitiana seed oil, Theodromo cocoa seed butter, Canange odorata flower oil, Lavendula angustifolia oil, Citrus bergamia fruit oil, vaha, emulgoiva, Pogostemon cablinin lehtiöljy, Pelargonium graveolensin lehtiöljy, Eugenia caryophyllata öljy, Tokoferoli, Acorus calamus root oil, Juniperus communis fruit oil, Steariinihappo, Fenoksietanoli, Hydrattu risiininsiemenöljy, Linalool, Eugenol, Isoeugenol.

Miten käytetään: - Eugeniineja, joita käytetään:

Levitä tasaisesti kasvoille, lukuun ottamatta silmiä ja huulia. Hiero varovasti sormilla pyörivin liikkein. Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi vanulapulla.

Käytä puhdistusvoidetta hajottaaksesi ja poistaaksesi päivän meikin ja epäpuhtaudet. Kasvojen puhdistusaine ja kasvovoide auttavat virkistämään ja kosteuttamaan ihoa.

Suositukset:

Älä niele, vältä kosketusta silmiin ja suuhun.

Pese huolellisesti ja lopeta käyttö, jos ilmenee ärsytystä tai kutinaa.

Ei sovellu vauvoille.

Ei suositella käytettäväksi iholla;Älä käytä, jos ei suositella käytettäväksi iholla.

------------------------------------------------------------------------

Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa

"Holy Lama" tuotteet valmistetaan pääasiassa luonnollisista ainesosista, välttäen kovien kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Pakkauksissa käytetään mahdollisuuksien mukaan kestäviä materiaaleja. Tuotannossa syntyy alle 1 % jätettä, ja kaikki jäte käytetään polttoaineena tai karjankasvatukseen, joten hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni!

Tuotannossa käytettävät raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja tämä perustuu seitsemän vuosikymmenen vahvoihin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Yritys toimii ilman luottoa, eli kaikille viljelijöille ja tuotantopanosten toimittajille maksetaan etukäteen. Tehdas maksaa reilua palkkaa työntekijöille ja reilua hintaa viljelijöille.

Naisyritys

"Holy Lama Naturals on tunnustettu hallituksen hyväksymäksi naisyritykseksi Keralassa, ja yli 80 prosenttia tehtaan työntekijöistä on naisia. Useimmat heistä ovat epäsuotuisassa asemassa (leskiä tai kumppanin hylkäämiä).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Vihreiden syöjille Vihreiden syöjille
Orgaaninen Orgaaninen