Ayurvedic kasvovesi Aloe Vera & Geranium Oil, Holy Lama, 100ml
Tuotemerkki: Holy Lama
Ayurvedic kasvovesi Aloe Vera & Geranium Oil, Holy Lama, 100ml
  • Ayurvedic kasvovesi Aloe Vera & Geranium Oil, Holy Lama, 100ml

Ayurvedic kasvovesi Aloe Vera & Geranium Oil, Holy Lama, 100ml

Tuotemerkki: Holy Lama

Holy Lama Naturals Face Wash on luonnollinen vaahtoava geeli, joka puhdistaa kasvosi jättäen ne raikkaiksi, pehmeiksi ja hehkuviksi.

712 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI22250

"Holy Lama Naturals Face Wash on luonnollinen vaahtoava geeli, joka puhdistaa kasvot ja jättää ne raikkaiksi, pehmeiksi ja hehkuviksi.

Valmistettu Keralassa, Intiassa.

Ainesosat (INCI): Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocoamido Propyl Betaine, Aloe Barbedensis Leaf Extract, Methyl Glucose Dioleate, Glycerine, Dimethicone, Tocopherol, Pelargonium Graveolens oil, Cananga Odorata Flower oil, Pogostemon Cablin oil, Cedrus Deodara Wood oil, Vetiveria Zizanoides Root oil, Phenoxyethanol, Polyquartium 10, Geraniol, Citronellol, Linalool, Eugenol.

------------------------------------

Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa

"Holy Lama" -tuotteet on valmistettu pääasiassa luonnollisista ainesosista välttäen voimakkaiden kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Pakkauksissa käytetään mahdollisuuksien mukaan kestäviä materiaaleja. Tuotannossa syntyy alle 1 % jätettä, ja kaikki jäte käytetään polttoaineena tai karjankasvatukseen, joten yrityksen hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni!

Tuotannossa käytettävät raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja tämä perustuu seitsemän vuosikymmenen aikana luotuihin vahvoihin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Yritys toimii luottovapaasti, eli kaikille viljelijöille ja tuotantopanosten toimittajille maksetaan etukäteen. Tehdas maksaa työntekijöille reilua palkkaa ja viljelijöille reilua hintaa.

Naisyritys

"Holy Lama Naturals on tunnustettu hallituksen hyväksymäksi naisyritykseksi Keralassa, ja yli 80 prosenttia tehtaan työntekijöistä on naisia. Useimmat heistä ovat epäsuotuisassa asemassa (leskiä tai kumppanin hylkäämiä).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock