Voi-pavut ovat sukua vihreille pavuille, ja niiden maku on hyvin mieto.
TRS voi-pavut kypsennetään ja suolataan, ja ne ovat erinomainen proteiininlähde.
Voi-pavut ovat sukua vihreille pavuille, ja niiden maku on hyvin mieto. TRS voi-pavut keitetään ja suolataan, ja ne ovat erinomainen proteiininlähde. TRS voipavuista voidaan valmistaa myös intialaista ruokaa vaal nu shaak (papucurry). Pavut sopivat hyvin yhteen mausteiden, kuten pippurin, chilin ja kurkuman kanssa.
TRS voi-pavut ovat herkullinen lisä mihin tahansa ruokaan. Nämä pavut sisältävät runsaasti proteiinia ja kuitua ja ovat erinomainen vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Ne on helppo valmistaa ja ne ovat valmiita vain muutamassa minuutissa. Nauti näiden papujen hienovaraisen pähkinäisestä mausta ravitsevana, suolaisena lisäkkeenä.
Voi-pavut, siiviläpavut, tuplapavut tai Madagaskar-pavut ovat palkokasveja, joita kasvatetaan syötävien siementensä tai papujensa vuoksi.
Nämä pavut ovat laajalti levinneet ympäri maailmaa, ja ne ovat runsas kuitujen ja B-vitamiinien lähde. Ne ovat myös erinomainen lihan korvike kasvisproteiinin lähteenä.
Pavuista ja palkokasveista on monia terveyshyötyjä, muun muassa ne auttavat kehoa alentamaan kolesteroli- ja verensokeritasoja ja lisäävät terveellisiä suolistobakteereja.
Ravintoarvo (100 g):
Energia: 1413 kj / 338 kcal
Rasva: 0,7 g, josta tyydyttynyttä rasvaa 0,2 g
Hiilihydraatti: 63,4 g, josta sokeria 8,5 g
Hiilihydraatti 19 g
Proteiini 21,5 g
Suola 0,02 g
Ainesosat: voipavut, vesi, suola.
Valmistaja: TRS Wholesale Co. LTD., Yhdistynyt kuningaskunta
Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä paikassa.