Luomu voisula ghee, Finck Naturkost, 480g
Erinomainen maku, ravitsevaa.
Valmistettu tuoreesta ja luonnonmukaisesta lehmänmaidosta.
Siinä on täydellinen tasapaino helposti imeytyviä rasvahappoja.
Ihanteellinen terveelliseen ruoanlaittoon, koska sillä on korkea savupiste - se ei tuota haitallisia vapaita radikaaleja kuumennettaessa.
Ghee-voi on sulatettua voita, joka ei sisällä vettä, maitoproteiineja eikä maitosokeria - se on puhdasta voiöljyä. Ghi ei ole yhtä tiivistä tai kermaista kuin voi, vaan pehmeää ja kiteistä. Siinä on voimakas, herkullinen voin tuoksu, ja sen maku on erinomainen, pähkinäinen aromi ja kevyt juustoinen vivahde. Ghee voidaan yhdistää täydellisesti kaikkiin ruokiin ja ainesosiin.
Gheetä voidaan käyttää voina tai öljynä elintarvikkeissa, mutta sitä arvostetaan myös kosmetiikka- ja hoitotuotteiden ainesosana tai pohjana - täydentävänä voiteena, karhealle iholle, silmänympärysihon virkistämiseen tai vauvanhoitotuotteena. Sitä voidaan käyttää myös unettomuuden apuna yhdessä lämpimän maidon kanssa.
Ghee-voi on vanhojen perinteisten ayurvedisten reseptien elämän eliksiiri. Se on todellista "hidasta ruokaa" - ilman teollista käsittelyä. Bioland Ghee Finck Naturkost -tuotemerkkimme valmistetaan ilman lisäaineita. Se on erittäin korkealaatuinen puhdas luonnontuote.
Gheetä on käytetty ruoanlaitossa tuhansia vuosia. Ayurvedisessa keittiössä Gheetä käytetään voin, öljyn tai rasvan sijasta. Se stimuloi Agnia (ruoansulatuksen tulta) ja on itsessään helposti sulavaa. Ghi on helposti sulavien elintarvikkeiden asteikolla sijalla 1 ennen voita, kasviöljyjä tai eläinrasvoja. Se on ravintoaine, joka edistää terveyttä ja jota voidaan lämmittää ilman laadun menetystä. Se on myös erittäin runsas ainesosiltaan ja sitä voidaan säilyttää ilman jäähdytystä. Ghee vapauttaa ihmisen ruoansulatusjärjestelmää. Ruoissamme olevat myrkyt voidaan sitoa ja poistaa Ghin avulla, mikä edistää hyvää yleistä hyvinvointia vuosien ajan.
Ghi-voin käyttö:
* Kypsennykseen, leivontaan, höyrytykseen, paistamiseen, leivontaan
* Mausteiden varovaiseen paistamiseen; ne avautuvat paljastaen täyden makunsa.
* Ihanteellinen höyrytykseen, koska se säilyttää vitamiinit.
* Valmiiden ruokien lämmittämiseen, kuten esim,
* Leivän paahtamiseen - esimerkiksi lämpimänä, yrttien ja mausteiden kanssa.
Ainesosat:
99,7 % puhdasta voiöljyä, joka on valmistettu sertifioidusta luomuviljelystä.
Käytä hyvänmakuisena ruokarasvana. Voidaan paistaa, lisätä riisi- tai kasvisruokiin maun ja ravintoarvon parantamiseksi. Säilytä avattuna jääkaapissa.
Ravintoarvo 100 g:ssa:
Energia-arvo: 3763kJ / 899 kcal
Rasva: 99,9 g, josta rasvahappoja 65,8 g
Ainesosat: 99,7 % puhdasta luonnonmukaista sulatettua voita. Ei sisällä lisäaineita, säilöntäaineita, laktoosia, transrasvahappoja, hydrattuja öljyjä eikä suolaa.