Mustat sinapinsiemenet, kokonaiset, luonnonmukaiset, Cosmoveda
Mustia sinapinsiemeniä käytetään laajalti intialaisessa keittiössä, ja ne ovat kaikista sinapinsiemenistä tulisimpia.
Mustan sinapinsiemeniä on arvostettu maukkaana ruoka-aineena jo muinaisista ajoista lähtien. Mustia sinapinsiemeniä käytetään laajalti intialaisessa keittiössä, ja ne ovat kaikista sinapinsiemenistä tulisimpia. Pienet mustat sinapinsiemenet sopivat erinomaisesti curryihin, sillä ne tuovat jokaiseen reseptiin hieman mausteisen, aromaattisen sävyn. Myrosiini-entsyymi antaa mustille sinapinsiemenille niiden erityisen maun. Paahtamalla siemeniä Ghi-voissa säilyy hienovarainen maku, ja niistä saadaan vähemmän mausteinen mutta herkullisen pähkinäinen maku currykastikkeisiin.
Ayurveda-perinteessä mustasinapinsiemeniä arvostetaan suuresti niiden Agnin, ruoansulatuksen tulen, tukemisen ja ruoan aineenvaihduntaan liittyvien hyötyjen vuoksi.
* Luomutiloilta.
Allergeenit.
Alkuperämaa: Intia
Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä paikassa
Nettosisältö: 25 g ja 130 g.
Parasta ennen: katso pakkaus
Valmistaja: Cosmoveda, Saksa