Ravintolisä Diableen, Planet Ayurveda, 60 kapselia
Tuotemerkki: Planet Ayurveda
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Maisto papildas "Diableen", Planet Ayurveda, 60 kapsulių
  • Maisto papildas "Diableen", Planet Ayurveda, 60 kapsulių

Ravintolisä Diableen, Planet Ayurveda, 60 kapselia

Tuotemerkki: Planet Ayurveda
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda

500 mg kapseleita standardoitua kasviuutetta, kun taas monet valmistajat käyttävät vain 250 mg kasviuutetta tai pelkkää kasvijauhetta.

Standardoitu kasviuute on hyödyllinen verensokerin säätelyssä.

100 % luonnollista alkuperää oleva tuote

Ayurveda-asiantuntijoiden kehittämä

100 % kasvissyöjä- ja vegaanivalmiste

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 10 yksikkö
Tuotekoodi: 8904271101287

HACCP USDA Organic Euro vihreä lehti Ecosert India Orgaaninen ISO9001 YHDYSVALTAIN FDA

"Diableen Planet Ayurveda™ sisältää ayurvedisia yrttejä, jotka ovat jo pitkään olleet hyödyllisiä diabeteksen, esidiabeteksen ja diabetekseen liittyvien komplikaatioiden hoidossa.

"DiableenPlanet Ayurveda ™ -valmisteen komponentit sisältävät Gymnema- ja Karela-uutteita, jotka auttavat ylläpitämään normaalia verensokeritasoa.

Sarviapila (Trigonella foenum-graecum) edistää normaalin verensokerin ja glukoosipitoisuuden ylläpitämistä. Sillä on myönteinen vaikutus terveeseen kehon rasva-aineenvaihduntaan.

Kurkumiini (Curcuma longa) vaikuttaa myönteisesti moniin kehon toimintoihin (maksa, verenkierto, immuunijärjestelmä, hermosto, hengityselimet, nivelet, iho).

Ingredients: Fenugreek (sarviapila) -uute (15:1) -100 mg; Gurmar tai Gymnema sylvestre (kurkuma tai kurkumauute (7:1) - 100 mg; Karela (ruute (10:1) - 100 mg; Jambul (luumun neilikka) uute (8:1) - 100 mg.

Ei sisällä makuaineita, väriaineita, sokeria, makeutusaineita, laktoosia, soijaa, gluteenia, vehnää, hiivaa, säilöntäaineita, liivatetta eikä soodaa.

Suositeltukäyttö: Aikuisten tulisi ottaa 1-2 kapselia 1-2 kertaa päivässä lasillisen veden kera aterian jälkeen. Suositellaan 2-3 kuukauden ajaksi

Älä ylitä suositeltua annosta. Ravintolisää ei tule käyttää ruoan korvikkeena

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Jos olet sairas, käytät lääkkeitä, olet raskaana tai imetät, suosittelemme, että neuvottelet ravintolisän ottamisesta lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa.

Säilytä kuivana, huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa

Nettopitoisuus: 36,4 g (1 kapseli 500 mg)

Parasta ennen: katso pakkauksen alareunasta.

Valmistaja: Planet Ayurveda, Intia

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miksi Planet Ayurveda™ ravintolisät ovat tehokkaita ja ylivoimaisia useimpiin analogeihin verrattuna?

1) 100 % vegaaniset kapselit, jotka on valmistettu kasvisselluloosasta, ei gelatiinista.

2) Tuotteissa käytetään vain tehokkainta puhdasta standardoitua 100 % luonnollista kasviuutetta, eikä niissä käytetä tavanomaisia uutteita.

3
) Jopa 500 mg per kapseli: vegaaninen kapseli on täytetty 500 mg:lla standardoitua kasviuutetta, kun taas monet valmistajat käyttävät vain 250 mg kasviuutetta tai pelkkää kasvijauhetta.

4) Laadukas raaka-aine, yli 10 kertaa kalliimpi: yksinkertaisten jauhemaisten kasviuutteiden hinta on minimaalinen, kun taas aito kasviuute on 10 kertaa kalliimpi.

5) 100 % puhdas kasviperäinen tuote, ilman lisäaineita, apuaineita tai kemikaaleja: Useimmat valmistajat täyttävät kapselit vain 250 mg:lla kasviuutetta, kun taas loput 250 mg 500 mg:sta täytetään tavanomaisilla kasveista valmistetuilla jauheilla, kemikaaleilla ja muilla jauhoilla kustannusten alentamiseksi.

6) Laajat laboratoriotestit: Kaikki Planet Ayurveda™ lisäravinteet testataan perusteellisesti EU:n hyväksymässä laboratoriossa. Näihin testeihin kuuluu raskasmetallien (Pb lyijy, Hg Hg, Cd kadmium, arseeni As) ja mikrobiologisen (E. coli ja Salmonella E. coli Salmonella) pitoisuuden testaus. Kaikki tuotteet ovat täysin EU:n vaatimusten mukaisia ja sallittuja EU:n markkinoilla.

7) Positiivinen energia: Kaikki tuotteet ovat täynnä positiivista energiaa, autuutta ja korkeaa karmaa, ja ne on valmistettu täysin vegaanisiin/vegetaristisiin kapseleihin paremman imeytymisen vuoksi. ja hintamme heijastavat omistautumistamme tarjota sinulle ja maailmalle korkealaatuisimpia ja parhaita lääkekasvien yhdistelmiä.

Suositeltu
Sokeripitoisuuden säätelemiseksi
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
60 kapselia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock