Sopii keittojen ja kasvisruokien maustamiseen. Voidaan murskata ja ripotella ennen tarjoilua. Sopii myös leipätuotteisiin.
Sarviapilan lehdet ja samannimisen kasvin siemenet ovat keskeisiä ainesosia intialaisessa ruoanlaitossa. Lehdet, jotka tunnetaan myös nimellä kasuri methi, ovat hieman kitkerät ja erittäin aromaattiset. TRS Mehti sarviapilan lehdet kuivataan ja ne voidaan lisätä suoraan ruokaan. Käytä aromaattisia lehtiä kanamasaloihin, perunoita ja pinaattia sisältäviin curryihin, chana masalaan (kasvisruoka, jossa on kikherneitä) ja paneeriin (intialainen tuorejuusto).
Loistava ainesosa antamaan intialaiselle keittiölle autenttisen maun! Kuivatut sarviapilan lehdet ovat erittäin tärkeitä monissa intialaisissa ruokalajeissa, ja niissä on ainutlaatuinen sellerin ja fenkolin maku, jossa on hieman karvas maku. Niitä on helppo käyttää - lisää ne vain reseptiin ohjeiden mukaan ja voit luoda herkullisia ruokia, jotka lumoavat makuhermosi!
Käyttösuositus: Tämän tuotteen puhdistamiseen on käytetty kaikkia asianmukaisia puhdistusaineita.
Liota vedessä noin 1 minuutti ja huuhtele huolellisesti ennen käyttöä. Lisää ruokaan tarpeen mukaan tuodaksesi esiin erottuvan alkuperäisen maun.
Ravintoarvoilmoitus (100 g): Ravintoarvoilmoitus (100 g):
Rasva (6g), tyydyttynyt rasva (0g), hiilihydraatti (40g), sokeri (0g), proteiini (29g), suola (0g), kuitu (7,2g)
Ainesosat: Kuivatut sarviapilan lehdet