Mustaa kardemummaa käytetään usein intialaisissa, kiinalaisissa ja vietnamilaisissa ruokalajeissa. Toisin kuin vihreää kardemummaa, jota käytetään usein makeissa ruokalajeissa, mustaa kardemummaa käytetään muhennoksissa ja curryissä.
Raikkaan makuinen mauste. Musta kardemumma ei ole yhtä makea kuin vihreä kardemumma. Se sopii curryihin ja pataruokiin. Mustalla kardemummalla on voimakas maku ja aromi. Se tuo mausteisiin ruokiin erityistä mausteisuutta.
voimakas maku ja aromi.
Musta kardemumma, joka tunnetaan myös nimellä "Begal-kardemumma" tai ruskea kardemumma, on erityinen mauste, jolla on voimakas ja selkeä savuinen aromi. Musta kardemumma on kooltaan suurempi ja eroaa vihreästä kardemummasta sekä aromiltaan että käyttötarkoitukseltaan. Musta kardemumma on garam masalan ainesosa, ja sitä käytetään laajalti dalin, keittojen, mehevän lihan, tandooreiden ja kasvisruokien valmistuksessa sekä makeisten, kuten riisivanukkaan, teen ja jopa kahvin valmistuksessa.
Käyttö: Kun valmistat curryja tai riisiä, laita kattilaan 1-2 kardemummapalloa. Mustan kardemumman voimakas maku ja aromi maustaa ruokaa.
Ingredients.
Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä paikassa.
Allergeenit: Tämä tuote saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.
Valmistaja: TRS Wholesale Co. LTD., Yhdistynyt kuningaskunta