Masala on yleinen intialainen nimi mausteseoksille, ja Garam tarkoittaa "tulinen".
Se ei kuitenkaan ole yhtä tulinen kuin Methia.
Sitä tulisi kuitenkin käyttää säästeliäästi.
Jokainen ruokalaji tarjoaa paitsi tulisuutta myös tyypillistä intialaista makua.
Garam Masala on pohjoisintialaiselle keittiölle tyypillinen monipuolinen mausteseos. Se antaa erityisen aromin kasvis- ja palkokasvisruokiin.
Masala on intialainen yleisnimitys mausteseoksille, ja Garam tarkoittaa "tulinen". Se ei kuitenkaan ole yhtä tulinen kuin "metia". Sitä tulisi kuitenkin käyttää säästeliäästi.
Se tuo jokaiseen ruokaan paitsi tulisuutta myös tyypillistä intialaista makua.
Käyttö: Ruoka maustetaan ruoanvalmistuksen lopussa.
Ainesosat: Korianteri*, kumina*, mustapippuri*, vihreä kardemumma*, neilikka*, muskottipippuri*, laakerinlehdet*, ceyloninkaneli*.
* Luomutiloilta