Intiassa ja Pakistanissa manteleita käytetään useimmiten jälkiruokiin, mutta niitä sekoitetaan myös vanukkaisiin tai mannapuuroon.
Ne maistuvat herkulliselta ja hieman makealta, ja ne antavat elimistölle terveellisiä rasvoja ja proteiineja.
Intiassa ja Pakistanissa manteleita käytetään useimmiten jälkiruokiin, mutta niitä sekoitetaan myös vanukkaisiin tai mannapuuroon. Ne maistuvat herkulliselta ja hieman makealta, ja ne antavat elimistölle terveellisiä rasvoja ja proteiineja.
Allergeenit: Tuote voi sisältää pieniä määriä gluteenia, maapähkinöitä ja muita pähkinöitä, seesamia ja soijaa.
Ravintoarvot 100 grammaa kohti:
Energiaa / kaloreita: 2450kJ / 595kcal
Rasvaa: 49,4 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 3,7 g
Hiilihydraatit: 9,5 g, josta sokereita: 3,9 g
Kuituja: 12,2 g
Proteiini: 21,2 g
Suola: 0 g
Ainesosat: kokonaiset mantelit.
Säilytysolosuhteet: Säilytetään suljetussa pussissa viileässä ja kuivassa paikassa 2-25 °C:ssa.
Nettosisältö: 100g
Alkuperämaa: Intia
Valmistaja: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Yhdistynyt kuningaskunta