Vetiver rauhoittava vesi iholle, Soil and Earth, 100 ml
Vetiver rauhoittava vesi iholle, Soil and Earth, 100 ml
  • Vetiver rauhoittava vesi iholle, Soil and Earth, 100 ml

Vetiver rauhoittava vesi iholle, Soil and Earth, 100 ml

Maanläheisen tuoksuinen vetiverivesi on rikastettu kasvin parantavilla ominaisuuksilla, ja se on perinteisesti höyrytislattu vetiveriruohon juurista.

Se on luonnollinen supistava aine, joka auttaa ylläpitämään ihon pH-tasapainoa, edistää uudistumisprosessia ja vaikuttaa rauhoittavasti akneen ja ihoärsytyksiin.

Sopii kaikille ihotyypeille.

815 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: HL4451
Šiuo metu išparduota


Ainutlaatuinen koostumus, jossa on intialaisen vetiverikasvin (tai khus) monivuotista juurivettä, jota käytetään laajalti tuoksuteollisuudessa maailmanlaajuisesti, erityisesti miesten tuoksuissa.

Khus on kuvattu syväksi, makeaksi, puumaiseksi, savuiseksi maan tuoksuksi.

Vetiver-vesi on höyrytislattu Pohjois-Intian Aligarchin alueella kasvavan monivuotisen vetiver-ruohon juurista.

Se on luonnollinen supistava aine, joka auttaa ylläpitämään ihon pH-tasapainoa, tukee uudistumisprosessia ja vaikuttaa rauhoittavasti akneen ja ihoärsytyksiin. Sopii kaikille ihotyypeille.

Soil & Earth's Vetiver Herbal Water on ylellinen, kevyt ja kaikille ihotyypeille sopiva kosmetiikkatuote, jolla on kosteuttavia, ravitsevia ja parantavia ominaisuuksia, jotka auttavat puhdistamaan ja uudistamaan ihoa ja antavat välittömän rauhoittavan ja rentouttavan tunteen.

Luonnollinen supistava, kosteuttava ja ph:ta tasapainottava vaikutus. Vetiver kiristää huokosia ja rentouttaa mieltä. Vetiverin antiseptiset ominaisuudet puhdistavat ihoa vähentämällä hitaasti virheitä ja aknea ja stimuloimalla uusien solujen ja kudosten kasvua.

Ei sisällä mineraaliöljyä. Ei sisällä silikonia, parabeeneja eikä ftalaatteja. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita eikä synteettisiä hajusteita.

Ei ole testattu eläimillä.

Ympäristöystävällinen tuote kierrätettävissä pakkauksissa.

Sitä voidaankäyttää sumuna puhdistetuille kasvoille ja vartalolle levittämään huomaamatonta miellyttävää tuoksua ympärillemme tai parranajon jälkeen rauhoittamaan ja puhdistamaan ärtynyttä ihoa.

Se on suunniteltu päivittäiseen käyttöön kasvoille ja vartalolle, ja se jättää ihon kosteutetuksi ja miellyttävän tuntuiseksi, ja siinä on pehmeä, maskuliininen kölnin tuoksu.

Ainesosat (INCI): Vetiver, Aqua.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Kypsälle, kuivalle iholle
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock