Vihreä savijauhe kasvonaamiota varten, Najel, 150g
Tuotemerkki: Najel
Vihreä savijauhe kasvonaamiota varten, Najel, 150g
  • Vihreä savijauhe kasvonaamiota varten, Najel, 150g

Vihreä savijauhe kasvonaamiota varten, Najel, 150g

Tuotemerkki: Najel

Vihreä savi on arvokkain savityyppi, jota arvostetaan erityisesti sen tulehdusta ehkäisevien ja imukykyisten ominaisuuksien vuoksi.

895 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: PI220273
Šiuo metu išparduota


Vihreä savi on arvokkain savityyppi, jota arvostetaan erityisesti sen tulehdusta ehkäisevien ja imukykyisten ominaisuuksien vuoksi. Ominaisuuksiensa ansiosta vihreä savi puhdistaa ihoa syvästi, imee ylimääräisen öljyn ja kosteuttaa kuivia alueita. Tämän vuoksi vihreä savi on ihanteellinen sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Vihreä savi auttaa puhdistamaan ihoa toksiineista ja hoitamaan tulehduksia, joten se sopii erityisen hyvin akneen taipuvaiselle iholle. Antibakteerisen vaikutuksensa ansiosta tämä savi sopii erinomaisesti huokosten supistamiseen, talirauhasten toiminnan parantamiseen, uudistumisen edistämiseen, verenkierron parantamiseen ja ihon auttamiseen imeytymään hyödyllisiin aineisiin tehokkaammin. Se myös kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ryppyjä. Vihreää savea käytetään syväpuhdistaviin ihonaamioihin ja hoitopakkauksiin. Vihreän saven käyttö tekee ihosta pehmeän ja sileän ja säätelee ylimääräistä talia. Voimakkaan puhdistusvaikutuksensa vuoksi se ei sovellu herkälle iholle. Sopii rasvaiselle, sekaiholle.

Savinen kasvonaamio. Vihreää savea käytetään sekoittamalla se veteen tai kukkaveteen. Nestettä tulee lisätä niin, että savesta tulee miellyttävä ja sileä tahna. Jos iho tai hiukset ovat hyvin kuivat, on suositeltavaa lisätä ylimääräistä kasviöljyä, kuten jojobaa, makeaa mantelia, avokadoa tai arganöljyä. Levitä tasainen kerros kasvoille, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele sitten pois hieromalla sitä ihoon pyörivin liikkein. Vihersavikasvonaamiota suositellaan käytettäväksi vähintään kerran viikossa. Vaikutukset: Syväpuhdistunut, ravittu, pehmeä ja kirkas iho.

Savi on luonnollista, mutta se ei vanhenna. Jos säilytät sitä kuivassa ja pimeässä paikassa, voit käyttää sitä pitkään.

Jos joutuu kosketuksiin silmien kanssa, pese hyvin.

Ainesosat: 100 % luonnollinen vihreä savi.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
Syyria
Valmistusmaa:
Ranska
Paino / määrä:
150 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock