Tamarinditahna on ainutlaatuisen makuinen kastike, jossa on makea ja hapan maku ja joka sopii aasialaisiin ja erilaisiin muihin välipaloihin, hampurilaisiin ja voileipiin. Tämä kastike voi olla suosittu aasialaisille välipaloille, kuten pakora, onion bhaji tai samosas, sekä tavallisille välipaloille, kuten sipseille ja nachoille.
Keksi myös voileipiäsi uudelleen lisäämällä tätä kastiketta ainesosien päälle tai lisäämällä tätä kastiketta hampurilaisten tai muun sellaisen päälle tavallisten kastikkeiden sijaan.
Tamarinditahna on ainutlaatuisen makuinen kastike, jossa on makea ja hapan maku.
"Cosmoveda" Luomu Tamarinditahna on herkullinen, makean ja happaman makuinen chutneyn ja mausteiden ainesosa. " Tamarinditahna antaa intialaisille kastikkeille vaaleanruskean värin ja tyypillisen makean ja happaman maun.
Itä-Afrikasta peräisin olevan ja myös Aasiassa ja Intiassa viljellyn palkokasvin Tamarindus indica (Tamarind, Makham) hedelmäliha sisältää kasvihappoja, sokeria ja kaliumia. Sitä käytetään yleisesti tasapainoisen ruoansulatuksen tukemiseen. Mieto, hieman makeahko ja hapan maku on tehnyt tamarindista halutun klassikon intialaisessa ja aasialaisessa keittiössä.
Ayurvedisessa perinteessä tamarinditahnaa käytetään stimuloimaan Agnia ("ruoansulatuksen tulta") ilman, että se saa Pita-doshaa horjumaan, kuten muut happamuuttajat, kuten etikka, tekevät. Tamarinditahnassa on hyvin mieto ja tasapainoinen happamuus.
Ainesosat: luomutamarindi (70 %), vesi (30 %).
Allergeenit: merkitty lihavoituna ainesosiin.
Ravintosisältö (100g): Energia 460 kJ / 108.2 kcal, Rasva: 0,2 g (josta tyydyttyneitä 0,1 g), Hiilihydraatti: 24,3 g (josta sokereita 11,2 g), Proteiini: 2,3 g, Suola: 0.
Säilytysolosuhteet: Säilytetään avaamattomana huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen säilytetään tiiviisti suljetussa astiassa kuivassa, viileässä (jääkaapissa) ja auringonvalolta suojattuna. Käytä 3-4 viikon kuluessa avaamisesta.
Alkuperämaa: Intia
Nettomäärä: 135 g
Parasta ennen: Katso pakkaus
Valmistaja: Cosmoveda, Saksa