Arganöljy, luomu, Fushi, 50ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Arganöljy, luomu, Fushi, 50ml
  • Arganöljy, luomu, Fushi, 50ml
  • Arganöljy, luomu, Fushi, 50ml
  • Arganöljy, luomu, Fushi, 50ml
  • Arganöljy, luomu, Fushi, 50ml

Arganöljy, luomu, Fushi, 50ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

EDUT: Ravitsee kaikkia hius- ja ihotyyppejä.

100 % puhdasta ja orgaanista, vastapuristettua arganöljyä.

Sopii: Kuivalle, kypsälle iholle | Kuiville ja pörröisille hiuksille

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 5055757900580
Šiuo metu išparduota


Soil Assotiation Organic 12 kuukautta avaamisen jälkeen

"Fushi Organic Argan Oil on monipuolinen öljy hiuksille ja iholle. Tämä Fushi-öljy koostuu 100 % marokkolaisesta arganöljystä eikä siihen ole lisätty mitään. Näin saat kaiken irti öljyn sisältämistä vitamiineista, rasvahapoista ja antioksidanteista. Kauniille ja terveelle iholle sekä pehmeille ja kiiltäville hiuksille.

"Fushi Luomu Arganöljy takaa ihon ja hiusten kosteutuksen. Se sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja sekä A- ja E-vitamiineja. Se ravitsee ja vahvistaa ihoestettä. Se myös neutraloi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia, joten iho pysyy nuorempana pidempään. Lisäksi se stimuloi ihon verenkiertoa ja edistää solujen uusiutumista. Öljyn sisältämien runsaiden ravintoaineiden ansiosta se voi auttaa vähentämään arpia ja pigmenttiläiskiä sekä tasapainottamaan talintuotantoa. Arganöljy tunkeutuu hiustupiin ja pitää hiukset kosteina. Se vähentää hiustenlähtöä ja toimii hyvin hiustenhoitoaineena. Öljyä tuottaa naisten osuuskunta Marokossa. Arganpähkinät poimitaan käsin ja kylmäpuristetaan korkealaatuiseksi öljyksi.

Orgaanisen arganöljyn edut

ODAI

Luonnostaan runsaasti E-vitamiinia sisältävä Fushi Fresh-Pressed® Argan Oil, jonka tiedetään kosteuttavan voimakkaasti, tunkeutuvan syvälle ihoon, ravitsevan ja suojaavan, täydentää kaikkia ihotyyppejä.

HIUKSILLE

"Fushi Fresh-Pressed® Argan Oil poistaa pörröisyyttä, ravitsee kuivia ja vaurioituneita hiuksia ja palauttaa kiillon. Runsaasti E-vitamiinia sisältävää Fushi Organic Argan Oil -öljyä voidaan käyttää kuivien hiusten päiden öljynä tai hiustenhoitoaineena.

EDISTÄÄ YHTEISÖLLISYYTTÄ JA NAISTEN VOIMAANTUMISTA

Organic Argan Oil -öljysi valmistuksessa käytetyt pähkinät on poiminut käsin Etelä-Marokossa berberinaisten osuuskunta, joka on erikoistunut korkealaatuisen ja korkeimmat maailmanlaajuiset standardit täyttävän arganöljyn uuttamiseen.

PUHDASTA JA VAHVAA

Yksi pullo Fushi Fresh-Pressed® Argan Oil -öljyä on valmistettu noin 375g-500g paahtamattomista, ravinteikkaista, tuoreista, käsittelemättömistä ja orgaanisista arganin ytimistä maksimaalisen puhtauden ja tehon saavuttamiseksi.

OMINAISUUDET:

* Kosteuttaa

* Rauhoittaa kiharat hiukset

* Vegaaninen

* Ei testattu eläimillä

KÄYTTÖ:

Kosteuttava hiustenhoito. Levitä muutama tippa puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin keskipituuksista latvoihin. Föönaa tai anna hiusten kuivua luonnollisesti.

Taltuttaa kärpäsliekit. Levitä kuiviin hiuksiin taltuttamaan kärpäsliikkeitä ja silottamaan hiuksia.

Yölliseksi hiusnaamioksi. Hiero hiuspohjaan hiusten hemmottelemiseksi yön yli ja pese pois seuraavana päivänä. päänahka erikseen.

Ihon kosteusvoiteena. Käytä kuivalle, puhtaalle iholle.

FUSHI TOP TIP:

Jos haluat lisätä ylimääräistä kosteutusta ihonhoitorutiineihisi. Hiero muutama tippa aamulla ja/tai illalla Fushi Biovedic -kasvovoiteen kanssa. Voit käyttää sitä myös yksinään, kosteusvoiteen sijasta tai sen jälkeen lisäkosteutuksen saamiseksi.

- Argan & Amalaki Shampoo - virkistää ja elvyttää hiuksia.

- Argan & Amalaki Conditioner - ravitsee ja silottaa hiuksia.

TULOKSET:

Hiuksesi ja ihosi näyttävät kauniilta ja terveiltä.

AVAINAINESOSAT:

Arganöljy - sisältää runsaasti antioksidantteja ja rasvahappoja, kosteuttaa ja ravitsee voimakkaasti.

Ingredients.

Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa, käytä 12 kuukauden kuluessa avaamisen jälkeen.

-------------------------------------------------------------------

Mitä hyötyä arganöljystä on?

Arganöljy on monipuolinen öljy, joka on peräisin Marokossa kasvavan arganipuun (Argania spinosa) ytimistä. Se on laajalti tunnettu monista hyödyllisistä ominaisuuksistaan. Arganöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka auttavat ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa. Sitä voidaan käyttää paikallisesti kosteuttamaan kuivaa ihoa, vähentämään tulehduksia ja edistämään nuorekasta ulkonäköä. Kosteuttavien ja ravitsevien ominaisuuksiensa ansiosta arganöljy on suosittu ainesosa hiustenhoitotuotteissa. Sitä voidaan käyttää hiustenhoitoaineena tai hiusnaamiona parantamaan hiusten yleistä rakennetta, kiiltoa ja hallittavuutta. Se auttaa myös vähentämään hiustenlähtöä ja korjaamaan vaurioituneita hiuksia. Anti-ageing-vaikutus: Arganöljyn antioksidantit auttavat torjumaan vapaita radikaaleja, jotka voivat vahingoittaa ihoa ja nopeuttaa ikääntymisprosessia. Arganöljyn säännöllinen käyttö voi auttaa vähentämään ryppyjä, juonteita ja ikääntymislaikkuja ja antaa nuorekkaamman näköisen ihon. Aknen hoito: Arganöljy on öljy, mutta sen koostumus ei ole rasvainen ja se voi auttaa säätelemään talintuotantoa. Sillä on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka voivat vähentää akneen liittyvää punoitusta ja ärsytystä. Pienen määrän arganöljyä levittämällä aknelle alttiille alueille voi rauhoittaa ja parantaa ihoa. Kynsien ja kynsinauhojen hoito: Arganöljystä voi olla hyötyä hauraiden kynsien vahvistamisessa ja kuivien kynsinauhojen kosteuttamisessa. Muutaman pisaran arganöljyä hierominen kynsiin ja kynsinauhoihin voi parantaa niiden kuntoa ja ulkonäköä.

Miten arganöljy vaikuttaa hiuksiin?

Arganöljyn säännöllinen käyttö voi auttaa parantamaan hiusten yleistä rakennetta. Hiuksista voi tulla pehmeämmät, sileämmät ja helpommin hallittavissa olevat, ja ne voivat vähentää takkuuntumista ja pörröisyyttä. Tämä helpottaa hiusten muotoilua ja muotoilua. Arganöljy muodostaa hiussäikeiden ympärille suojaavan esteen, joka suojaa niitä hiustenmuotoiluvälineiden, kuten hiusraudan, kiharruspihtien ja föönien, aiheuttamilta lämpövaurioilta. Se auttaa myös estämään kosteuden menetyksen, kun hiukset altistuvat liialliselle kuumuudelle. Arganöljyn ravintoaineet, kuten E-vitamiini, rasvahapot ja antioksidantit, ravitsevat hiustupia ja päänahkaa. Tämä voi auttaa edistämään terveempää hiusten kasvua ja korjaamaan ympäristötekijöiden, kemiallisten käsittelyjen ja hiustenmuotoilutuotteiden aiheuttamia vaurioita. Arganöljy vahvistaa hiusakselia ja lisää sen kimmoisuutta, mikä voi auttaa vähentämään hiusten katkeilua ja hiusten halkeilua. Se antaa hiuksille suojakerroksen, jotta ne eivät haurastu ja ole alttiita vaurioille. Kaiken kaikkiaan arganöljy tarjoaa hiuksille monia etuja, kuten kosteutusta, parempaa rakennetta, suojaa vaurioilta, ravitsee ja hoitaa hiuspohjaa. Arganöljyn säännöllinen käyttö voi auttaa ylläpitämään terveempiä, kiiltävämpiä ja elinvoimaisemman näköisiä hiuksia.

Kasvattaako arganöljy hiukset uudelleen?

Arganöljy tunnetaan monista hiuksia hyödyttävistä ominaisuuksistaan, mutta on tärkeää huomata, että se ei ole todistettu ratkaisu hiusten uusiutumiseen. Vaikka arganöljy voi auttaa parantamaan hiusten ja päänahan yleistä kuntoa, se ei stimuloi uusien hiusten kasvua tai poista miesten kaljuuntumisen tai vakavan hiustenlähdön kaltaisia sairauksia. Arganöljy voi ravita, kosteuttaa ja suojata olemassa olevia hiusjaksoja, mikä voi edistää terveempää päänahan ympäristöä ja epäsuorasti edistää hiusten kasvua.

Voinko käyttää arganöljyä kasvoilleni?

Kyllä, arganöljyn käyttö kasvoilla on yleensä turvallista. Arganöljy on luonnollinen kasviöljy, joka on peräisin marokkolaisen arganpuun ytimistä. Se sisältää runsaasti hyödyllisiä ravintoaineita, kuten E-vitamiinia, antioksidantteja ja rasvahappoja, joilla voi olla myönteinen vaikutus ihoon. Arganöljyllä on kosteuttavia ominaisuuksia, ja se voi auttaa kosteuttamaan ihoa ja parantamaan sen yleistä ulkonäköä. Sillä uskotaan olevan myös ikääntymistä ehkäiseviä ominaisuuksia, ja se voi auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä. Lisäksi arganöljyn antioksidantit voivat auttaa suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Kun käytät arganöljyä kasvoihin, on tärkeää valita korkealaatuinen, puhdas öljy, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi kosmetiikassa. Levitä muutama tippa öljyä puhtaalle, kuivalle iholle ja hiero sitä kevyesti ylöspäin suuntautuvin liikkein. Voit käyttää öljyä itsenäisenä kosteusvoiteena tai sekoittaa sitä tavalliseen kosteusvoiteeseesi tai muihin ihonhoitotuotteisiin. Kuten minkä tahansa uuden ihonhoitotuotteen kanssa, on kuitenkin ensin tehtävä testi, jotta voidaan varmistaa, ettei öljy aiheuta haittavaikutuksia tai allergioita. Levitä pieni määrä arganöljyä pienelle ihoalueelle, esimerkiksi ranteen sisäpuolelle, ja odota 24 tuntia, jotta näet, ilmeneekö ärsytystä.

Onko arganöljy turvallista silmien ympärillä?

Arganöljyä pidetään yleisesti ottaen turvallisena käyttää silmien ympärillä, mutta varovaisuutta on noudatettava. Arganöljyä saadaan arganpuun pähkinöistä, ja sillä on kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka voivat auttaa kosteuttamaan silmien ympärillä olevaa herkkää ihoa. On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikkien iho on erilainen, ja jotkut ihmiset voivat olla herkempiä tai alttiimpia allergisille reaktioille. Ennen arganöljyn levittämistä silmiin on suositeltavaa tehdä laastaritesti pienelle ihoalueelle mahdollisten haittavaikutusten varalta. Levitä pieni määrä arganöljyä ranteen sisäpuolelle tai kämmenselälle ja odota 24 tuntia, jotta näet, kehittyykö punoitusta, kutinaa tai ärsytystä. Varo myös, ettei öljyä pääse suoraan silmiin. Jos saat vahingossa arganöljyä silmiisi, huuhtele ne huolellisesti vedellä. Jos ärsytys jatkuu tai pahenee, on parasta kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen. Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka arganöljyä on yleensä turvallista käyttää silmien ympärillä, on hyvä testata ensin ja varoa suoraa kosketusta silmiin.

Ihotyyppi:
Kuivalle, köyhtyneelle iholle
Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
2352 €
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock