Ayurveda-seos kolmesta hedelmäjauheesta Triphala Churna, Jiva Ayurveda, 100g
Triphala on seos, joka on valmistettu kolmesta hedelmästä, kuten Bibhitaki, Haritaki ja Amalaki. Triphalaa käytetään Ayurvedassa ruoansulatusta ja säännöllisiä suoliston liikkeitä puhdistavana aineena.
Ajan testattu luonnollinen nuorentava aine. Triphala on seos, joka on valmistettu kolmesta hedelmästä, kuten Bibhitaki, Haritaki ja Amalaki. Triphalaa käytetään Ayurvedassa ruoansulatusta ja säännöllisiä suoliston liikkeitä puhdistavana aineena.
Ayurveda-tietoihin perustuen:
- * tasapainottaa kaikki kolme doshaa - Vata, Pitta ja Kapha
- * avaa tukkeutuneita kanavia kehossa
- * parantaa suolen toimintaa
- * sopii silmä- ja hiusongelmiin ulkoisesti käytettynä
- * auttaa palauttamaan normaalin ruoansulatusprosessin
- * poistaa myrkyllisiä aineita kehosta
- * lisää vastustuskykyä
- * auttaa ylläpitämään kaikkien fyysisten järjestelmien yleistä toimintaa
Pääainesosat
Amalaki (Amla, intialainen karviainen, Emblica officinalis): vaikuttaa pääasiassa keuhkoihin, mahalaukkuun, maksaan ja sydämeen. Se on rikas antioksidanttien, flavonoidien, karoteenien ja C-vitamiinin lähde. Amlan tanniinit tekevät C-vitamiinista lämmönkestävän eikä hajoa pitkän varastoinnin aikana.
Haritaki (Harada, Chebulic Myrobalan): Hedelmät ovat rikas tanniinien, aminohappojen ja fruktoosin lähde. Se sisältää myös meripihkahappoa ja sitosterolia. Sillä on ominaisuuksia, jotka vähentävät suoliston kouristuksia ja verenpainetta. Tämä vahvistaa perinteisen käytön sydän- ja verisuonijärjestelmän sairauksissa sekä paksu- ja ohutsuolen puuskittaisissa sairauksissa.
Bibhitaki (Beheda, Bellirica Myrobalan): Vaikuttaa pääasiassa keuhkoihin, sydämeen ja maksaan. Se sisältää 35 % öljyjä ja 45 % proteiineja. Makean tuoksuinen öljy on 35 % palmitiini-, 24 % öljy- ja 31 % linolihappoa. Linoliöljy on tärkein rasvahappo, joka liittyy HDL:n ("hyvän" kolesterolin) nousuun ja LDL:n laskuun, jota pidetään sepelvaltimotaudin kehittymisen riskitekijänä.
Käyttösuositus: syödä aterioiden lisäkkeenä, aterioiden yhteydessä tai erikseen, määrä on 6-7 g (n. 2 tl) päivässä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä puoli teelusikallista veteen tai teehen (2 kertaa päivässä). Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille eikä kilpirauhasen liikatoimintaa sairastaville.
Varastointi: Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, suojassa auringonvalolta.
Ainesosat: yhtä suuret osat jauhetta intialaista lehtiä, karvaista toppia ja karvaista toppia.
Alkuperämaa: Intia
Valmistaja: JIVA Ayurvedic Pharmacy Ltd.
Nettomäärä : 100 g
Parasta ennen: katso pakkauksesta
Ruoansulatuselimistölle