Ayurvedic Tea Tulsi Ayush Kwath, Luomu India, 25 pakettia
Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Ayurvedic Tea Tulsi Ayush Kwath, Luomu India, 25 pakettia
  • Ayurvedic Tea Tulsi Ayush Kwath, Luomu India, 25 pakettia

Ayurvedic Tea Tulsi Ayush Kwath, Luomu India, 25 pakettia

Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda

Alkuperäisen reseptin mukaan valmistettu luomutee.

Kofeiiniton.

Tulsi Ayush Kwath -tee on herkkä sekoitus Tulsin lehtiä, terveellistä kanelia, inkivääriä ja mustapippuria.

Terveysvaikutukset:

* Auttaa torjumaan kausiluonteisia infektioita.

* Lisää kestävyyttä ja vähentää stressiä

* Auttaa ruoansulatusta ja parantaa aineenvaihduntaa

* Vahvistaa immuunijärjestelmää

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: HLV2192

USDA Organic Euro vihreä lehti

Alkuperäisen reseptin mukaan valmistettu luomutee.

Kofeiiniton.

Tulsi on erityinen yrtti, joka tunnetaan Intiassa nimellä pyhä basilika syystä, muinainen viisaus nykymaailmassa. Kasvi, jolla on monimutkainen kemiallinen rakenne. Tulsin vaikutukset kehoon ovat kattavat mutta usein hienovaraiset. Balsamina keholle, mielelle ja sielulle sen ominaisuuksia on käytetty Intiassa jo yli 5000 vuoden ajan. "Yrttien kuningatar" Tulsi on löytänyt tiensä länsimaihin nykyään. Tulsi-teetä säännöllisesti käyttävät puhuvat siitä ylistävästi. Juo tulsi-teetä joka päivä niin paljon kuin haluat - toisin kuin monia muita yrttejä, sitä ei tarvitse annostella. Lapsetkin rakastavat sitä.

Kaneli sisältää aktiivista ainesosaa MNSR:ää, polyfenolia, joka voi jäljitellä insuliinia, aktivoida insuliinia aistivan reseptorin ja toimia soluissa samalla tavalla kuin insuliini. 2-3 g kanelia alentaa verensokeria 20 %. Kanelin on myös osoitettu vähentävän veren rasvoja ja huonoa kolesterolia.

Inkivääri ohentaa verta, mikä johtaa aivojen parempaan hapensaantiin ja parantaa aistihavaintoja ja älyllisiä toimintoja. Tästä syystä se on erittäin hyödyllinen ihmisille, joilla on henkistä työtä. Inkiväärin mausteinen aromi lievittää väsymystä, uneliaisuutta, apatiaa, lisää itseluottamusta, viestintätaitoja ja charmia.

Mustapippuri on yksi tehokkaimmista ruoansulatuskanavan stimulanteista. Se polttaa amaa ja puhdistaa elimiä (vapauttaa ne toksiineista).

"Orgaaninen India Tulsi kasvatetaan maaseututiloilla kestävällä tavalla. Nämä luomuteet on valmistettu hienoimmista tulsin lehdistä ja kukista, jotka on sekoitettu muihin luomuyrtteihin, -teehen tai -mausteisiin. Näin syntyy luonnollinen mutta omaleimainen juoma.

"TULSI TEA Organic India on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on valmistettu kolmesta Tulsi-lajista: Rama, Krishna ja Vana. Kaikki kasvit kasvatetaan korkeimpien standardien mukaisesti pienillä, perinteisillä tiloilla. Ne kuivataan matalissa lämpötiloissa, sekoitetaan ja pakataan uusimmissa hygieenisissä laitteissa vaatimusten mukaisesti, jotta varmistetaan maksimaalinen tuoreus, aromi ja terveellisyys.

Tämän teen pohjana on Tulsi (pyhä basilika), jolla on erinomaiset virkistävät, elvyttävät ja stressiä lievittävät ominaisuudet. Tulsi on yksi Intian pyhimmistä kasveista, ja sitä pidetään "parantavana balsamina" keholle, mielelle ja sielulle. Se avaa sydämen ja mielen, lisää rakkauden ja omistautumisen energiaa sekä rakentaa uskoa, myötätuntoa ja mielen selkeyttä. Pyhän basilikan uskotaan tarjoavan jumalallista suojelua, puhdistavan auraa ja vahvistavan immuunijärjestelmää.

Tulsi on nykyaikaisissa tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu erinomaiseksi adaptogeeniksi, stressin lievittäjäksi, kestävyyden lisääjäksi, tulehduksen vähentäjäksi, kolesterolin vähentäjäksi, myrkkyjenpoistajaksi, säteilysuojaksi, haavaumien suojelijaksi, kuumeen alentajaksi, ruoansulatuksen parantajaksi sekä antioksidantti- ja muiden ravintoaineiden rikkaaksi. Tulsi on erityisen tehokas sydämelle, verisuonille, maksalle, keuhkoille sekä verenpaineen ja verensokerin säätelyyn.

Käyttö: Käytä 1 teepussi kupillista kohti. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna hautua vähintään 3 minuuttia (mieluiten jopa 10 minuuttia). Lisää teehen sokeria tai hunajaa maun mukaan. Voit valmistaa myös jääteetä: anna haudutetun teen jäähtyä ja laita se jääkaappiin.

Saat parhaan mahdollisen vaikutuksen juomalla kolmesta viiteen kupillista teetä päivässä.

Ainesosat: kanelinkuori (Cinnamomum zeylanicum), Krishna Tulsi -lehdet (Ocimum sanctum), Van Tulsi -lehdet (Ocimum gratissimum), Ram Tulsi -lehdet (Ocimum sanctum), mustapippurin marjat/hedelmät (Piper nigrum), inkiväärijuuri (Zingiber officinale).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
25 pakettia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock