Orgaaninen maustejauhe.
Muinaisissa ayurvedisissa teksteissä todetaan, että arjunaa (kasvitieteellinen nimi Terminalia arjuna) on käytetty jo vuodesta 2500 eKr. Arjunajauhe sisältää runsaasti saponiineja, luonnollisia antioksidantteja (flavonoideja), galliinihappoa, fytosteroleja ja kivennäisaineita, kuten kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Se on suosittu tonic- ja erittäin tasapainottavan vaikutuksensa vuoksi. Arjuna vähentää Pitta- ja Kapha-doshoja.
Ayurvedinen jauhe sydän- ja verisuonitukeen. Auttaa palauttamaan terveyden sydänkohtausten ja aivohalvausten jälkeen, vähentää kolesterolia, puhdistaa verisuonia, ehkäisee tromboosia, ylläpitää sydämen toimintaa, normalisoi korkeaa verenpainetta, vähentää stressiä, hermostuneisuutta.
Antotapa:
Sisäiseen käyttöön (ayurvedisten kirjoitusten mukaan): 5-10 grammaa 2-3 kertaa päivässä lämpimän veden kanssa tai ayurvedisen lääkärin ohjeiden mukaan.
Ennaltaehkäisevään käyttöön: kerran päivässä, mieluiten nukkumaanmenoaikaan, 3 kuukauden ajan. Jos sinulla on Kapha-konstituutio, suosittelemme jauheen ottamista hunajan kanssa. Jos Pita, ota se sekoitettuna gheen (sulatettu voi) kanssa. Jos Vata - maidon ja ghee-voin kanssa.
Vasta-aiheet: yksilöllinen intoleranssi ainesosille. Raskaus, imetys, ripuli. On suositeltavaa neuvotella ayurveda-hoitajan kanssa ennen käyttöä.
Valmistuksessa käytetyt ayurvediset yrtit ovat tuoreita, viljeltyjä ja käsiteltyjä, ja niitä valvotaan Saksassa sijaitsevissa laboratorioissa.
100 % Arjuna (Terminalia arjuna) kuorijauhe valvotuilta luomutiloilta.