Liukoinen Ayurvedic tee Samahan Natural, 25 pakettia
Tuotemerkki: Link Natural Products
Liukoinen Ayurvedic tee Samahan Natural, 10 pakettia
  • Liukoinen Ayurvedic tee Samahan Natural, 10 pakettia
  • Liukoinen Ayurvedic tee Samahan Natural, 10 pakettia
  • Liukoinen Ayurvedic tee Samahan Natural, 25 pakettia
  • Liukoinen Ayurvedic tee Samahan Natural, 10 pakettia
  • Liukoinen Ayurvedic tee Samahan Natural, 25 pakettia
  • Liukoinen Ayurvedic tee Samahan Natural, 10 pakettia

Liukoinen Ayurvedic tee Samahan Natural, 25 pakettia

Tuotemerkki: Link Natural Products
Ainutlaatuinen srilankalainen luonnollinen juoma, joka on valmistettu 14 lääkekasviuutteesta ja joka tunnustettiin Sri Lankassa "Super Brandiksi" vuonna 2007. Hyödyllinen vilustumiseen, flunssaan ja väsymykseen, huonoon ruoansulatukseen ja verenkierto-oireisiin.
Pakkaus sisältää 25 teepakkausta, 4 g teetä kukin.
1225 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 4792022090010

Ayurvedisista yrteistä valmistettu pikatee sopii erityisen hyvin kylmään vuodenaikaan, sillä se on hyvin lämmittävää. Mausteisten yrttiteiden (pippuri, inkivääri) ystävät nauttivat siitä. Samahan tee on miellyttävän makuinen, lämmittävä juoma virusinfektioiden ennaltaehkäisyyn, joka sopii erityisesti flunssan, flunssan tai virusinfektioiden ensimmäisten merkkien ilmaantuessa.

Samahan-tee on yhdistelmä 14 valikoitua ayurvedista yrttiä, jotka auttavat sinua saamaan elinvoiman takaisin ja toipumaan nopeammin.

Samahan on luonnollinen tee, joka auttaa vilustumiseen ja erilaisiin infektioihin. Sillä on lämmittävä vaikutus. Teejauhetta voi lisätä kuumaan maitoon, lempiteeseesi tai yksinkertaisesti sekoittaa veteen.

Samahania voi juoda joka päivä, koska sillä ei ole sivuvaikutuksia luonnollisten kasvikomponenttiensa ansiosta.

Käyttöaiheet:
- kurkkukipu
- yskä
- lihaskipu
- kehon heikkous
-"tippuva nenä"
Valmistus: Liuota 1 annospussin sisältö lasilliseen vettä tai lisää teehen. Lisää maitoa tai kermaa miedomman maun saamiseksi. Jos haluat mausteisen maun, lisää hunajaa tai sitruunaa. Juoman voi nauttia jäähdytettynä herkullisena yrtticocktailina

Rasiassa on 25 teepakkausta, kukin 4 g.
Ainesosat: Korianteri - siemenet, inkivääri - juuri, mustapippuri, pitkä pippuri, Calumba Wood - varsi, Premna Herbacea - juuri, Evolvulus Alsinoides - koko kasvi, kumina - siemenet, Adhathoda Vasica - juuri, koptikumina - siemenet , Alpinia - juurakko, Solanum Xanthocarpum - koko kasvi, lakritsi, Mollugo Cerviana, Hedyotis Corymbosa - koko kasvi, ruokosokeri.

Käyttökohteet: Liuota 1-2 pakettia kupilliseen kuumaa vettä. 3-4 annospussia päivässä tarpeen mukaan.

Sri Lankassa valmistettu tuote.

Samahan-yrttijuoma valmistetaan ainutlaatuisen ikivanhan reseptin mukaan 14 yrtistä, jotka on kasvatettu ja kerätty ekologisesti puhtaassa kolkassa maapallolla, vehreässä ja kauniissa Dompén ympäristössä Ceylonin läntisessä maakunnassa Sri Lankassa, jossa ayurveda on perinteisesti vallalla, ja vuonna 2007 Samahan tunnustettiin "Superbrandiksi".

"Samahanin valmistaa Sri Lankan suurin ayurveda-alan yritys "Link Natural Products", jossa yhdistyvät ikivanhat kanoniset reseptit, ympäristöystävälliset raaka-aineet sekä uusin teknologia ja tuotannon laatu.

Juoman valmistuksessa käytetään huolellisesti valittuja ja korkealaatuisia raaka-aineita, mistä ovat osoituksena ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit.

Alkuperämaa:
Sri Lanka
Määrä:
25 pakettia
Similar products
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • −50%
Out of stock