Ravintolisä Oaj Shakti Ojas, Jiva Ayurveda, 30 kapselia
Tuotemerkki: Jiva Ayurveda
Vegaani Vegaani
Ravintolisä Oaj Shakti Ojas, Jiva Ayurveda, 30 kapselia
  • Ravintolisä Oaj Shakti Ojas, Jiva Ayurveda, 30 kapselia
  • Ravintolisä Oaj Shakti Ojas, Jiva Ayurveda, 30 kapselia
  • Ravintolisä Oaj Shakti Ojas, Jiva Ayurveda, 30 kapselia

Ravintolisä Oaj Shakti Ojas, Jiva Ayurveda, 30 kapselia

Tuotemerkki: Jiva Ayurveda
Vegaani Vegaani

Taistele arkista stressiä ja väsymystä vastaan Jiva Oja Shakti -kapseleilla. Nämä kapselit sisältävät luonnollisia ainesosia, kuten ashwagandhaa, gokshuraa, kaunschia ja makardwajia, joilla on immuunijärjestelmää sääteleviä ominaisuuksia, jotka auttavat lievittämään stressiä ja edistämään fyysistä terveyttä.

Yleiskatsaus:

  • * Auttaa palauttamaan kehon energiatasot
  • * Hyödyllinen fyysiselle ja henkiselle suorituskyvylle
  • * Auttaa ylläpitämään yleistä hyvinvointia
2557 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: 8904050616131

"Jiva Oja Shakti -kapseleissa on yhdistelmä erilaisia luonnollisia ainesosia. Ashwagandha auttaa vähentämään stressiä ja toimii voimakkaana antioksidanttina vahvistaen immuunijärjestelmää. Kaunch lisää energiatasoja ja auttaa korjaamaan kehon kudoksia. Yrtit, kuten gokshura ja makardhwaj, lisäävät energiaa ja elinvoimaa. Kulta ja hopea toimivat immunomodulaattoreina, deaktivoivat vapaita radikaaleja ja auttavat parantamaan hapenkiertoa kehossa.

Käyttöaiheet:

Yleinen heikkous, väsymys, heikkous, huono muisti, heikko keskittymiskyky, seksuaalinen suorituskyky, stressi ja ahdistus.

Vaikutukset:

Muumio on tahmea aine, jota esiintyy pääasiassa Himalajan kallioissa. Se muodostuu kasvien hitaasta hajoamisesta vuosisatojen kuluessa. Se on nuorentava aine, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia kehon kanavista ja auttaa ravitsemaan dhatuksia (kudoksia). Se lisää energiaa ja rakentaa kestävyyttä sisältäpäin. Se auttaa lisäämään lisääntymisnesteiden tuotantoa ja on hyödyllistä yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Shilajitin lisäksi kapselit on rikastettu tehokkailla yrteillä, kuten gokshuralla, ashwagandhalla ja shatavarilla, jotka ovat runsaita mineraalien lähteitä ja auttavat parantamaan suorituskykyä ja lihasvoimaa.

Nettomäärä: 30 vegaanista kapselia

Annokset pakkausta kohti: 30 annosta

Annoskoko: 1 kapseli

500 mg:n kapselia kohden:

Tribulus terrestris (Gokshura), Asteracantha longifolia (Talmakhana), Asparagus racemosus (Shatavari), Mucuna pruriens (Kaunch), Chlorophytum borivillianum (Safed Musli), Grewia hirsute (Nagbalart), Withania somnifera (Ashwagandha), puhdistettu asfaltti (Shudh Shilajeet), Makardhwaj, hopea (Calx of Silver), kulta (Calx of Gold), kiille (Calx of Mica).

Lisäaineet: Kapselikuori (vegaaninen kapseli):

Glyseriini - hypromelloosi/hydroksipropyylimetyyliselluloosa (hypromelloosi)

Suositeltu käyttö: Ota 1 kapseli kerran päivässä aamiaisen jälkeen, mieluiten haalean maidon kanssa.

Varoitukset: Älä ylitä suositeltua annosta. Ravintolisää ei tule käyttää ruoan korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Jos olet sairas, käytät lääkkeitä, olet raskaana tai imetät, suosittelemme, että neuvottelet ravintolisän ottamisesta lääkärisi kanssa. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin, jos havaitset haittavaikutuksia.

Säilytä kuivana, huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa

Alkuperämaa: Intia

Valmistaja: Intia.

Nettomäärä: 30 g

Parasta ennen: Katso pakkauksesta

Suositeltu
Energian lisääminen
Koskemattomuus
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
30 kapselia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock