Punarnavarishta Ayurvedic Herbal Syrup, Jiva Ayurveda, 450ml
Tuotemerkki: Jiva Ayurveda
Ajurvedinių žolelių sirupas Punarnavarishta, Jiva Ayurveda, 450ml
  • Ajurvedinių žolelių sirupas Punarnavarishta, Jiva Ayurveda, 450ml

Punarnavarishta Ayurvedic Herbal Syrup, Jiva Ayurveda, 450ml

Tuotemerkki: Jiva Ayurveda

Punarnavarishta on erikoistunut kasviperäinen laimennettu tonic, jota suositellaan maksan normaalin toiminnan ylläpitämiseen ja palauttamiseen.

Monimutkainen yrttisekoitus, joka on tarkoitettu otettavaksi nestemäisessä muodossa laimentamista varten, on hyödyllinen lievissä rasvamaksavaurioissa, munuaissairauksissa ja turvotuksessa. Tuote vahvistaa maksaa ja tunkeutuu elimistön soluihin tavoittaen elimet, jotka tarvitsevat uudistumista.

* Maksan asianmukainen toiminta.

* Myrkkyjen poistaminen elimistöstä.

* Verenkiertojärjestelmän stimulointi.

* Auttaa ylläpitämään maksan normaalia terveyttä ja toimintaa.

* Auttaa torjumaan kroonista kuumetta.

2352 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: 8904050602424

"Punarnavarishta on yrttijuoma, joka on valmistettu monien hienojen ja huolellisesti valittujen yrttien yhdistelmästä. Tämän ainutlaatuisen koostumuksen on osoitettu auttavan vahvistamaan maksaa ja tunkeutuvan elimistön soluihin, jolloin se saavuttaa uudistumista tarvitsevat elimet. Se on varmasti elementti, joka voi auttaa parantamaan kehon yleistä tilaa, jota ulkoiset ympäristöolosuhteet ja ilmastonmuutoksen vaikutukset joskus heikentävät. Tukemalla maksan toimintaa tuote antaa keholle mahdollisuuden kunnolla detoksifioida haitallisista yhdisteistä.

Tämä tuote on erinomainen ratkaisu ihmisille, jotka etsivät tuotetta, joka stimuloi verenkiertoa. Tuote puhdistaa kehon kattavasti myrkyistä ja sillä on ominaisuuksia, jotka auttavat torjumaan kroonista kuumetta.

Tehokas yrttisekoitus maksasairauksiin.

Punarnavarishta tonic perustuu aktiivisten kasviperäisten ainesosien pitkäaikaiseen maserointiprosessiin.

Vasta-aiheet

Raskaana olevien naisten ja alle 10-vuotiaiden lasten tulee neuvotella lääkärin tai erikoislääkärin kanssa ennen tämän tuotteen käyttöä.

Suositeltu käyttö: Ota 15 tai 20 ml (3 tai 4 teelusikallista tai tarvittava määrä mittaamalla mittakupilla) kahdesti päivässä aterioiden jälkeen 100 ml:n haalean veden kanssa.

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.

Säilytys: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa suojattuna auringonvalolta.

Ainesosat: Puhdistamaton ruokosokeri (gur), Acacia nilotica -kuoriuute (Acacia nilotica), Boerhaavia diffusa -juuriuute (Punarnava), Abutilon indicum -kokokasviuute (Atibala), ailanthus excelsa -kuoriuute (Arloo Chhal), Tinospora cordifolia -varsiuute (Giloy), Plumbago zeylanica -juuriuute (Chitrakmool), Solanum -hedelmäuute (Solanum xanthocarpum), Wasaka -lehtiuute (Adhatoda vasica), ruusukastanjan kukkauute (Mesua ferrea), Ceylonin kanelin kuoriuute (Cinnamomum zeylanicum), mustakardemonin siemenuute (Amomum subulatum), mustapippurin siemenuute (Piper nigrum), Intialainen valeriaanajuuriuute (Valeriana wallichi), tamala-kanelinlehtiuute (Cinnamomum tamala), intialainen sida-juuriuute (Sida cordifolia), Woodfordia fruticosa -kukkauute - Dhay Ka Phool (Dhawa Phool).

Alkuperämaa: Intia

Valmistaja.

450 mlNettomäärä

Parasta ennen: Katso pakkaus

Suositeltu
Maksa
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
450 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock