Riisileseöljy, luomu, Alteya Organic, 50ml
Tuotemerkki: Alteya Organic
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Riisileseöljy, luomu, Alteya Organic, 50ml
  • Riisileseöljy, luomu, Alteya Organic, 50ml
  • Riisileseöljy, luomu, Alteya Organic, 50ml
  • Riisileseöljy, luomu, Alteya Organic, 50ml

Riisileseöljy, luomu, Alteya Organic, 50ml

Tuotemerkki: Alteya Organic
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Riisilese-öljy uutetaan riisin idusta ja sisimmästä kuoresta. Se sisältää runsaasti rasvahappoja, Omega 3- ja 9-happoja, E-vitamiinia ja gammaritsanolia.

Riisileseöljyä on käytetty vuosisatojen ajan puhdistamaan, pehmentämään, kosteuttamaan, rauhoittamaan, ravitsemaan ja silottamaan ihoa.

712 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 3800219794922
Šiuo metu išparduota


USDA Organic

Riisilese-öljy uutetaan riisin idusta ja sisimmästä kuoresta. Se sisältää runsaasti rasvahappoja, Omega 3- ja 9-happoja, E-vitamiinia ja gammaritsanolia. Riisileseöljyä on käytetty vuosisatojen ajan puhdistamaan, pehmentämään, kosteuttamaan, rauhoittamaan, ravitsemaan ja silottamaan ihoa.

Tämän ravitsevan öljyn runsaan ravintoainekoostumuksen tiedetään tukevan asianmukaista verenkiertoa, parantavan ihon väriä ja sävyä. Se auttaa myös vähentämään tummia silmänalusia ja turvotusta silmien ympärillä, jolloin iho näyttää kirkkaammalta ja säteilevämmältä. Ferulihapon ja esterien lahjat voivat mahdollisesti stimuloida hiusten kasvua ja hiusten yleistä terveyttä.

Uuttomenetelmä: Kylmäpuristusmenetelmä

Imeytymisaste: Kohtalainen

Tuoksu: Keskivahva

Käyttösuositukset:

Tätä orgaanista riisilese-öljyä voidaan käyttää ihonhoitotuotteissa tai sellaisenaan. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisen hyödyllinen kuivalle, hilseilevälle, herkälle, kypsälle tai hauraalle iholle tai oheneville hiuksille. Voidaan käyttää useimmissa ihonhoitotuotteissa, kuten kasvohoidoissa, saippuoissa, hierontaöljyissä ja muissa vartalonhoito- ja kosmetiikkatuotteissa.

Käytetään iholla - levitä muutama tippa koko kasvoille päivittäin tai tarpeen mukaan, yksinään tai vesipohjaisten hoitojen jälkeen. Käytä vain ohjeiden mukaisesti ehjälle iholle.

Hiukset - Levitä muutama tippa hiuksiin ravitsemaan ja lisäämään kiiltoa.

Ravitseva naamio kuivalle iholle riisileseöljyllä:

Muussaa 1/2 banaania haarukalla tai soseuta soseuttimella. Lisää ruokalusikallinen kaurajauhoa, 2 tl riisileseöljyä ja 1 munankeltuainen.

Sekoita hyvin ja levitä puhtaille kasvoille. Anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista sitten kostealla liinalla ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Erityiset varotoimet ja varoitukset: Älä käytä henkilöille, jotka eivät siedä tätä öljyä. Älä käytä suun kautta. Jojobaöljy sisältää erukahappoa, joka voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten sydänongelmia.

Ainesosat (INCI): Prunus Dulcis Fruits Oil*

* sertifioidut orgaaniset ainesosat

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Hiustyyppi
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
Bulgaria
Valmistusmaa:
Bulgaria
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock